Uradi sam

Penny countertop u kuhinji – projekt “uradi sam”

dizajn-kuhinja-bar-penny-prekrivena-ideja-dizajn

Koji je najbolji način uštede novca? Svatko ima drugačiji odgovor za sebe. Neki otvaraju bankovni račun, drugi ulažu u nekretnine, zlato i dragocjene slike.

Pult u kuhinji prekriven novčićima

zrak-slika-iznad-šanka-kuhinja-radna površina

Ali kako pronaći brojač ili šipku prekrivenu novčićima? Stručnjaci “uradi sam” to su isprobali u kuhinji, a mi ovdje prikazujemo rezultat i upute kako običan kuhinjski šank pretvoriti u sef za novčiće. Ovi Pult u kuhinji je zanimljiv, atraktivan i sjaji šarmom u doslovnom smislu.

Novo utjelovljenje radne površine u kuhinji

kovanice-diy-project-surface-bar

Prvo je sloj laminata uklonjen s površine radne površine. Sljedeći je korak bilo bojanje površine šipke u crnu boju, jer će se nakon toga ova boja vidjeti između okruglih novčića i stvorit će se kontrast. Dizajneri Penny bara tada su željeli kupiti novčiće u banci. Nisu ni znali da ne izgledaju svi lijepo jer nisu svi bili novi.

Kreativni rad za spremanje novčića

Ideja o čišćenju radne ploče-sjaj-ideja

Kovanice su umočene u ocat s malom količinom kuhinjske soli, a zatim su svjetlucale s praškom za pecivo kao vodena pasta. Ne tako dobri novčići vraćeni su na bankovni račun i zapravo spremljeni!

Peni se lijepi 

radna površina-penny-cover-edge-work

Cijeli tim mladih stanovnika kuće s Pult u kuhinji pobrinuo se za lijepljenje novčića na površinu šipke. Počeli ste s repu i koristili je umjesto ljepila za drvo Ljepilo Gorilla. Mnogi novčići trebaju biti izrezani pod kutovima kako bi se pravilno razvio dizajn ukrasa.

Igra novčića

coin-edge-bar-kitchen-idea-diy

Tim se borio s dogovaranjem dizajna jer se neki novčići uopće ne uklapaju i da su gurnuti, ‘probudili’ bi ostale kovanice u redu i odskočili bi poput kokica. Nakon toga, dizajneri su se odlučili riješiti novčića na rubu radne površine i napraviti drveni rub.

Početak

penny-worktop-kitchen-bar-black

Rub 

druga ideja-samo-stavi-kovanice-na-površinu

Mozaik

ideja za dizajn kuhinjskog šanka countertop

Gotova radna ploča

priprema-kuhinja-dizajn-radna ploča-novčić

Gornji sloj

kovanice-dizajn-ideja-radna površina-drvo

  Epoksidna smola

gotov-projekt-diy-kuhinja-kovanica-ideja

 Učvršćivanje površine

gotova-radna-površina-kovanice-ukras

 Prekrasan mozaik

diy-project-coins-surface-cover