Uradi sam

Obrtničke ideje „uradi sam“-napravite zdjelu od konopa od sisala

do-it-yourself crafting ide zdjela od užeta spremna

the Obrtničke ideje “uradi sam” uvijek su vrlo uzbudljivi i zanimljivi. Pogledajte ovu kreativnu ideju „uradi sam“ o tome kako od obične zdjele napraviti zanimljivu ukrasnu zdjelu.

Obrtničke ideje “uradi sam”-zanatski materijali

do-it-yourself crafting ide zdjela od materijala za izradu konopa

Prema Obrtničke ideje “uradi sam” Za uspješnu proizvodnju najprije vam je potreban popis potrošnog materijala koji vam je potreban za izradu. Koristite normalnu zdjelu po vlastitom ukusu. Aluminijska zdjela sasvim je prikladna za ovu priliku. Još vam je potrebno nekoliko štapića za ljepilo i pištolj za ljepilo i dugo uže od konoplje sisala.

Obrtničke ideje “uradi sam”-upute za izradu

ideje za zanatske radnje

Tako da Obrtničke ideje “uradi sam” uvijek možete bez problema izraditi, trebali biste točno slijediti upute za proizvodnju. Počnite najprije s ručkama zdjele. Omotajte uže oko ručki zdjele i zalijepite vrhove kako biste ga držali na mjestu. Zatim omotajte ostatak užeta oko zdjele tako da vrh zavežete ispod ručke, a zatim ga omotate oko vanjske strane zdjele. Unutrašnjost zdjele možete prekriti i užetom za potpuni izgled.

Obrtničke ideje “uradi sam”-zdjela od užeta kao prekrasan ukrasni element

do-it-yourself crafting ideas zdjela sa užetom zelene jabuke

the Obrtničke ideje “uradi sam” nemaju samo praktičnu primjenu, već su i vrlo lijep ukrasni element. Zdjela se može koristiti za voće i druge predmete. Uže kao ukrasni element jako se dobro uklapa u rustikalni dizajn kuhinje. Zdjelu možete postaviti i na stolić u dnevnoj sobi. Ova je ideja osobito laka za implementaciju i može učiniti vaš interijer individualnijim.

Zanimljiva zdjela od sisal konopa kao ukras

   posude za ručne ideje