Uradi sam

Ideje i pribor za Filofaxing pomoću kojih možete sami osmisliti kalendar sastanaka

filofaxing pribor savjeti-ideje-početnici-prsten-knjiga-dizajn-dnevnik-dnevnik-planer

Svatko tko voli često pregledavati Internet i traži ideje kako to učiniti sam, zasigurno je naišao na takozvano filofaksiranje. Ali što je filofax ili filofaxing? Riječ je zapravo naziv proizvođača organizatora. U međuvremenu se to također odnosi na neovisni dizajn planera imenovanja. Nije važno koju marku organizatora koristite za to. I sami birate veličinu dnevnika za scrapbooking. Iako bi dizajn trebao biti u potpunosti prema vašim osjećajima i ukusu, filofaksiranje za početnike povezano je s velikim upitnikom. Zbog toga bismo vam htjeli dati neke ideje o Filofaxu, kao i savjete što učiniti Filofaxing pribor Možete koristiti za uokvirivanje.

Kupujte i petljajte s priborom za filofaksiranje

pribor za filofaksiranje kalendar-dizajn-individualni-šareni-prsten knjižica

Postoje različite mogućnosti za izradu planera obveza. Cilj je stvoriti individualni dizajn koji govori o našem ukusu i odražava malo našu osobnost. Osim što možete kupiti pribor za filofaksiranje, postoje i izvrsne ideje koje možete sami izraditi pomoću jednostavnih materijala. Organizatori s integriranim džepovima u koje možete spremiti razne dodatke za hodanje su također praktični. Evo nekoliko ideja za pribor koji možete koristiti.

Ulošci kao pribor za filofaksiranje – sve za filofaksiranje

pribor za filofaksiranje razdjelnik-umetak-tinker-uradi-sam-papir

Važan dodatak za fiksiranje faksa su umetci ili razdjelnici. Cilj je podijeliti organizatora u različite kategorije ili teme. Gdje se točno u časopisu pregrade koriste za Filofax, ovisi o cjelokupnom dizajnu. Dizajnirajte planer obveza, na primjer, ovisno o sezoni, možete ga odvojiti od prethodne ili sljedeće sezone umetkom i pripremiti se za sljedeću. Filofax umetke možete napraviti sami ili upotrijebiti gotove za ispis. U potpunosti ovisi o vama.

Filofaxing za početnike

filofaxing pribor razdjelnik-ideja-kategorija-tema-petljanje-ideja

Budući da se za projektiranje obično koriste planeri obveza s određenom veličinom, takvi filofaxing pribor za tisak obično je prilagođen tim veličinama. Međutim, možete se igrati i s veličinom umetaka za ukrašavanje kalendara filofaksa. Tako razdjelnik za Filofax može biti i manji od stranica organizatora. Gotovi ukrasi za Filofax dobra su opcija, osobito za početnike.

Ideje za filofaksiranje – više vrsta depozita

filofaxing pribor naslovnica-tema-vesele-boje-fotografije-slike

Organizator možete pokrenuti i s naslovnom stranicom. Ova takozvana nadzorna ploča je, da tako kažem, uvod u vaš kalendar. Tamo se koriste slike ili fotografije koje predstavljaju temu dnevnika općenito. Također možete odabrati neutralni dizajn. Glavna stvar je da vas naslovnica kao dodatak za filofaksiranje dovodi u dobro raspoloženje.

Označi kao razdjelnik

filofaxing pribor bookmark-diy-ideas-ring booklet-design

Oznake su još jedan element organiziranja organizatora. Namijenjene su prvenstveno označavanju tekućeg dana ili tekućeg tjedna u planeru tako da ih možete pronaći samo jednim pokretom. Dizajn oznaka može se izvesti na beskonačno različite načine. Ovaj pribor za filofaksiranje opet je individualni element kojem treba dati dovoljno vremena. Uostalom, ovo najčešće viđajte!

Napravite Filofax sami – petljajući sa spajalicama

filofaxing pribor dekoracija-ideje-filc-životinje-spajalice-oznake-sova-lisica-jež

Ove takozvane današnje razdjelnike ne možete dizajnirati sami od papira. U tu svrhu prikladne su i spajalice. Na primjer, zalijepite mašne ili druge figure na spajalice i pomoću njih označite određene stranice. Također je vrlo lako raditi s filcom. Možete ga koristiti za izradu takvih životinja za pribor za filofaksiranje.

Filofaxing kalendar lijepo uređen

dodaci za filofaksiranje ukrasni likovi-oznake-spajalice-diy

Odlična stvar kod takvih oznaka je što se i dalje mogu vidjeti kada je organizator zaključan. Zato što motivi gledaju odozgo, a kalendar čine i vrlo privlačnim izvana. Ovaj pribor za filofaksiranje može se pričvrstiti na vrh stranice, ali i sa strane. Pomoću njih označite različite kategorije i brže ih pronađite. Svaki motiv tada označava određenu stranicu.

Sami oblikujte spajalice

filofaxing-accessories-spajalice-savijanje-dekoracija-oblik srca-žuta

Međutim, spajalice ne moraju nužno biti korištene u izvornom obliku. Tanka žica može se izvrsno saviti u bilo koji drugi oblik, poput ovog simpatičnog srca. Također je lijepo što su spajalice dostupne u različitim bojama, pa čak i s uzorcima, tako da pribor za fiksiranje faksa dodaje mnogo svijetle boje.

Ukrasite washi trakom

filofaxing-accessories-washi-tape-pattern-motivi-simple-technology-calendar-decoration

Washi traka je u osnovi ljepljiva traka koja je vrlo popularna za rukotvorine. Razlikuje se od obične ljepljive trake po tome što se može lako ponovno ukloniti i opremljena je lijepim uzorcima i motivima. Ovaj pribor za filofaksiranje omogućuje brzo i jednostavno oblikovanje dnevnika.

DIY filofaxing – rukotvorine s ljepljivim trakama

filofaxing-accessories-handicraft-idea-srca-washi-tape-decoration

S washi trakom kao dodatkom za fiksiranje faksa, možete uljepšati rubove stranica i postaviti granice. Također je savršen za lijepljenje fotografija ili slika u kalendar na zanimljiv način. Traka tada služi kao lijep okvir. Zalijepite trake paralelno ili nepravilno u knjigu, stvorite dijagonalne uzorke ili smislite nešto vrlo individualno.

Lanac zastavica kao ukrasna ideja

filofaxing-accessories-lanac-zastavica-uradi-sam-pređa-washi-traka-lako-petljanje-upute

Ovaj lanac zastavica također je vrlo originalan i lako ga možete napraviti od niti i washi trake. Nekoliko komada trake jednostavno se omota, a žica se omota i zalijepi. Nakon toga izrežite ih škarama tako da dobiju šiljke. Također možete izrezati trokutasti oblik. Već ste stvorili lijep ukras od pribora za filofaksiranje.

Samoljepljive ljepljive bilješke

filofaxing-accessories-sticky-notes-self-adhesive-sticky-sticky-notes-colourful

Ljepljive bilješke više nisu dosadne kao što su bile. Dostupne su u raznim bojama, oblicima i veličinama. To ih sam od sebe pretvara u zgodnu privlačnost. Također možete vrlo brzo raditi s ljepljivim bilješkama kao priborom za fiksiranje faksa. Budući da je ljepilo već na mjestu, jednostavno se lijepe na željeno mjesto. A kad papirić više nije potreban, lako ga se može ponovno ukloniti bez oštećenja papira na stranici.

Brzi pomoćnik za filofaksiranje

filofaxing-pribor-notesi-praktični-papir-petljanje-dnevnici

Također su korisne ako niste zadovoljni određenim dizajnom i želite to sakriti. Pomoću ovog pribora za filofaksiranje možete lako prikriti greške i na taj ih način redizajnirati. Ako želite skrenuti pozornost na posebno važan sastanak, to možete učiniti posebno dobro s ljepljivim bilješkama jer one odmah upadaju u oči.

Filofaksiranje s naljepnicom

filofaxing-pribor-ideje-spajalice-naljepnice-ukrasi-filofax-scrapbooking

Naljepnice također ne treba podcijeniti. Uz sav ogroman izbor, brzo ćete pronaći prave motive za svog planera. Tu i tamo stavite tematske naglaske i učinite pojedinačne stranice još ugodnijim i veselijim na ovaj način. Možda imate takav pribor za filofaksiranje koji leži negdje iz vašeg djetinjstva. Zatim iskoristite one koje vežete uz lijepe uspomene.

Marka za filofaksiranje

filofaksiranje-pribor-pečat-tinker-make-pluta-krumpir-drvo-kaktus

Bilo velike ili mini marke, savršene su za ukrašavanje Filofaxa i jednostavne su za uporabu. Marke možete kupiti kao pribor za filofaksiranje ili čak sami izraditi i koristiti ih za oblikovanje bilo kojih stranica. Umetci se također mogu ukrasiti i učiniti zanimljivijima na ovaj način. Slično je i sa šablonama. Čipkane perilice prekrasne su šablone pomoću kojih možete napraviti zanimljive uzorke.

Kako funkcionira filofaxing – male omotnice

filofaxing-accessories-bag-praktično-petljanje-raspoređivač-dizajn

Ako je filofaksiranje namijenjeno poklonu, možete ga opremiti malim omotnicama u kojima su skrivene poruke, mala slova ili fotografije. Omotnica se može zalijepiti s bilo koje strane ili koristiti kao razdjelnik. Umjesto omotnica, male torbe prikladne su i kao pribor za fiksiranje faksa.

Koverte s papirnatim papirom

filofaxing-accessories-envelope-message-gift-ideas-do-it-yourself-tinker-paper-srca

Iznad možete vidjeti ideju kako možete preklopiti memorandum omotnice u zanimljiv oblik srca. To vašim porukama ili bilješkama daje posebno zanimljiv šarm. Za oblikovanje papira ili omotnica možete koristiti bilo koji dodatak za fiksiranje faksa. Olovke u boji, koje su dostupne u raznim bojama, vrlo su korisne.

Dizajnirajte omotnicu planera

filofaxing-accessories-matrica-dizajn-srce-zlatne-točkice-matrica

Vanjska strana kalendara sastanaka također može biti izvrsno dizajnirana s Eddingom. Važno je da zaista koristite olovku otpornu na mrlje. Alternativno, kalendar možete prekriti papirom ili tkaninom, a zatim ga označiti, obojiti i zalijepiti. Sve što vam je potrebno za gornje srce je šablona i zlatni marker pomoću kojih možete stvarati točkice. Gotovo sve što smislite prikladno je kao dodatak za fiksiranje faksa.