tehnologija

Novi iPhone 6 – Brikk nudi luksuzne zlatne futrole

Roba iPhone dijamanti ukrašeni bijelom bojom

Apple još nema svoj novi model iPhone 6 javno prikazana – ipak bi ta činjenica mogla ugoditi entuzijastima Brikk nemoj stati. Tvrtka je odavno poznata po luksuznim futrolama za sve Appleove proizvode, a trenutno prima i narudžbe za seriju s brojem 6. Proizvedeno je 14 prototipa, od kojih su svi nazvani The Lux iPhone 6 i namijenjeni su onima koji žele ekskluzivnost i luksuz cijeniti / i naravno da si to možete priuštiti /. Kolekcija se sastoji od modela izrađenog od 24 karatnog zlata u varijacijama s ružičastim zlatom ili omota od platine. A ako i dalje izgleda previše jednostavno – možete platiti i za uljepšavanje iPhone logotipa. Zatim se jabučica ukrasi dijamantima. Nije loše, zar ne?

iPhone 6 – jedan model, četiri luksuzne futrole

telefon u kućištu od ružičastog zlata ukrašen dijamantima

Takozvanu Lux seriju dizajnirala je tvrtka Brikk sa sjedištem u Los Angelesu, SAD. Grupa dizajnera radila je na novom projektu tako da se kupci iz cijelog svijeta mogu radovati krajnjem rezultatu. Prvo se iPhone 6 ručno polaže s pet tankih slojeva metala, a zatim premaže zlatom ili platinom. Dijamanti / boja D, jasnoća VVS1 / sastavljaju se strojem. Proizvođač testira svaki iPhone prije nego što ga pošalje novom sretnom vlasniku.

iPhone 6 – luksuzna serija sa zlatnim kućištima

Ideje za poklone sa zlatnom oblogom za iPhone

Budući da krajnji izgled novog iPhonea 6 još uvijek nije poznat, nešto bi se moglo promijeniti u dizajnerskim kućištima. No čak i ako bi to trebao biti slučaj, Brikk obećava svim entuzijastima brzu isporuku – unutar 3-4 tjedna nakon što je novi iPhone 6. predstavljen javnosti. A što se cijene tiče, luksuzne futrole se naravno ne prodaju za promjenu – ali oni koji cijene ekskluzivnost i dizajn te su ljubitelji marke sigurno će biti oduševljeni time.

Moderno i elegantno – s novim projektom za kućište za iPhone 6

Ideje za dizajn zlatnih iPhone ideja za poklone

Kućište u ružičastom zlatu ukrašeno dijamantima

Dijamanti u boji školjki ukrašeni su idejama za darove

Ekskluzivni dizajn iPhone 6 projekta Gold Design

Ideja o dizajnu luksuznog zlatnog kućišta

Kućišta zlatne ružičaste ideje obložene platinom

iPhone 6 novi model prekrasnog dizajna

Nova futrola za iPhone iza metalnog dijela

iPhone Appleovi dodaci Darovi Čista luksuzna ekskluzivnost

Case za iPhone ekskluzivnost bijelo zlato Design Studio Los Angeles