tehnologija

Mobilna pećnica za pizzu na pelete Uuni 2 – pizza spremna za 118 sekundi

Mobilna pećnica za pizzu na pelete -uuni-2-nehrđajući čelik

Potpuno novi pokretna pećnica za pizzu na pelete je predstavljen na tržištu! Uuni 2! Originalna pećnica za pizzu Uuni impresionirala je domaće kuhare diljem svijeta kada je s velikim uspjehom lansirana na web stranici za mnoštvo financiranja Kickstarter u studenom 2012. godine. Malu, mobilnu pećnicu za pizzu za vrt i balkon projektirao je finski dizajner iz Londona Kristian Tapaninaho. Uuni 2 je novi poboljšani model koji se fokusira na jednostavnost korištenja. Uz Uuni 2 svatko može brzo pripremiti pizzu s okusom prave drvene vatre kod kuće.

Mobilna pećnica za pizzu na pelete Uuni2 za balkon i vrt

mobile-pellet-pizza-pećnica-uuni-2-pizza-vrt-pečenje

Mobilna pećnica za pizzu manja je od kovčega za ručnu prtljagu, ali je vrlo domišljata. Uuni 2 je proizveden u Finskoj od nehrđajućeg čelika i teži oko 10 kilograma. Dostiže temperature od 450 stupnjeva i omogućuje vam da ispečete pizzu u samo 2 minute. Druga generacija Uunija također se može postaviti i daje mogućnost kuhanja jela na nižim temperaturama i sporije vrijeme kuhanja.

Mobilna pećnica za pizzu na pelete

Mobilna pećnica za pizzu na pelete uuni-2-nehrđajući čelik-lako pristupačna

Pećnica za pizzu Uuni 2 još je lakša za korištenje od prvog modela, a zbog veće posude za pohranu može odjednom držati više drvenih peleta, što znači da se korisnici mogu potpuno koncentrirati na kuhanje, a ne na ponovno punjenje. Uuni 2 košta čak i manje od prvog modela – samo 240 eura.

mobile-pellet-pizza-oven-uuni-2-noge od nehrđajućeg čelika

Mobilna peć za pizzu na pelete -uuni-2-drvo od nehrđajućeg čelika

mobilni-pelet-pizza-pećnica-uuni-2-drveni-peleti-potrošnja

mobile-pellet-pizza-oven-uuni-2-pizza-fast-bake

Možete pronaći više informacija ovdje i ovdje