Obrtničke ideje

Tinker i dizajn Polaroid fotografije ukrašavanje: 17 ideja za dobro raspoloženje

polaroid fotografije ukrašavanje resicama-visi-tinker-idea-easy-friends

Čak i ako su dobre dobre Polaroid fotografije zbog popularnih digitalnih fotoaparata izblijedjele u pozadini zbog popularnosti, dopadljive slike ponovno su u porastu. Relativno je brzo prepoznato da je “prava” fotografija bolja od fotografije na računalu ili telefonu. Osim toga, Polaroid se razvija brže od uobičajenih fotografija. A to opet omogućuje upotrebu Polaroida odmah u dekorativne svrhe. Ako ste sami otkrili polaroide, željeli bismo vam dati inspiraciju za to Dekoracija Polaroid fotografijama pomoću kojih možete unijeti život u svaku sobu.

Polaroid fotografije ukras za raznolikost

polaroid fotografije deco dječja soba-maedchenzimmer-roza-žuta-fotozid

Polaroid ukras za fotografije nije samo originalan. Prednost je što uvijek možete napraviti nove fotografije i zamijeniti starije s ukrasa. Tako imate nakratko svoje najnovije aktivnosti, izlete ili druge prigode, bez čekanja na dugo razdoblje razvoja.

Sastavite teme ukrašavanja za Polaroid fotografije

polaroid fotografije deco vintage idea-konopac za odjeću-čipka-ukras-zid

Ovisno o vrsti Polaroid ukrasa za fotografije koji odaberete, možete odabrati i određenu temu za kompilaciju. Napravite, na primjer, aranžman slika snimljenih na vaš rođendan ili rođendan vaših prijatelja. Odaberite posljednju šetnju, izlet ili improvizirano fotografiranje.

Dizajn fotozida – savjeti i kreativne ideje

Napravite sami foto kolaž – 55 ideja za izradu

Napravite sami foto kolaž – 20 cool ideja i uputa

Spontane fotografije

polaroid fotografije ukras jednostavna-ideja-štipaljke-umjetno-cvijeće

Kao što je poznato, najbolje su fotografije koje su nastale spontano jer ne izgledaju pozirano. Možete ih nabaviti u važnoj prigodi, poput rođendana, vjenčanja ili druge vrste zabave, tako što ćete imati polaroid kameru spremnu za upotrebu. To izaziva učinak iznenađenja i nudi najbolje slike za ukrašavanje vaših Polaroid fotografija.

Klasici dizajna

polaroid-fotografije-dekoracija-oblik-srca-uspomene-ljubav-dizajn-spavaće sobe

Klasik među idejama za ukrašavanje fotografija Polaroidom je pričvrstiti slike blizu na zid i tako stvoriti fotozid. Ovdje se mogu stvoriti različiti oblici. Želite li s voljenom osobom sastaviti uspomene, primjerice je vrlo prikladan oblik srca.

Geometrijski dizajn

polaroid-fotografije-ukrasi-geometrijski-uzorak-mreža-pređa-diy

Više nije tajna da su geometrijski oblici već neko vrijeme u trendu. Iskoristite ovaj trend da sami napravite svoj osobni ukras Polaroid fotografija. Ubodite igle u zid, a zatim ih spojite koncem kako biste stvorili mrežu geometrijskih oblika. Tamo sada možete priložiti Polaroid slike, proširiti ih u bilo kojem trenutku ili razmjeniti.

Originalni foto stalak

polaroid-fotografije-dekoracija-izvorna-inspiracija-stalak za knjige-slike-prezentacija

Ako volite originalnost, onda napravite posebno zanimljiv stalak za fotografije na kojem možete prikazati svoje Polaroid slike. Za ovaj Polaroid ukras za fotografije trebate samo bilo koju knjigu čije stranice smotate. Ponovite ovo nekoliko puta. Sada možete umetnuti slike između ovako stvorenih role.

Ukrasite hladnjak

polaroid-photos-deco-magnet-uradi-sam-savjet-upute

Magneti su popularna ideja za ukrašavanje hladnjaka ili drugih metalnih površina u kući. Uz vašu pomoć možete sami napraviti odličan lažni Polaroid ukras za fotografije i dizajnirati svoj stan ili pokloniti ukras. Ovo vam dobro dođe kada nemate polaroide pri ruci, ali stvarno želite izgled. Pokazat ćemo vam upute za izradu sjajnih polaroidnih magneta.

Dekoracija Polaroid fotografijama – malo materijala

polaroid-fotografije-ukrasi-glina-samo-sušeći se-početnici

Potrebna vam je samosušeća obrtna glina ili glina za pećnicu, washi traka, ljepljiva traka ili izolacijska traka, oštar i šiljast nož (npr. Nož za tepih), ravnalo i mali magneti. Ako vam je glina pečena, trebali biste imati spreman i papir za pečenje ako želite ukrasiti fotografije Polaroida.

Odrežite glinu

polaroid-fotografije-ukrasi-zanati-glina-rezanje-pravokutnik-ravnalo

Glina se prije svega razvalja poput tijesta. Veličinu biste trebali procijeniti na temelju fotografija koje kasnije namjeravate koristiti. Budući da ovdje ne možete dobiti savršeni pravokutni oblik, višak jednostavno možete odrezati nožem i ravnalom. Prethodno provjerite je li komad dovoljno velik za fotografiju.

Formirajte okvir

polaroid-fotografije-ukrasi-okviri-tinker-make-hladnjak-dizajn

Zatim izrežite unutarnje područje glinenog komada. Ako ste zadovoljni rezultatom, pustite da se ovaj Polaroid ukras za fotografije dobro osuši ili pecite glinu u pećnici kako je opisano u uputama na pakiranju, a zatim je ostavite da se dobro ohladi.

Zalijepite magnet na mjesto

polaroid-fotografije-dekoracija-magnet-štapić-foto-ljepilo-traka-washi

Zatim zalijepite mali magnet na stražnju i gornju stranu. Prije nego nastavite, ljepilo se također mora dobro osušiti. Također možete zalijepiti magnete izravno na Polaroid sliku, a zatim ih objesiti na hladnjak bez okvira koji ste sami napravili. No, imajte na umu da kasnije neće biti lako ukloniti. Sada dodajte fotografiju uz pomoć ljepljive trake i gotovi ste.

Uzorak na bijelom zidu

polaroid-fotografije-dekoracija-moderna-inspiracija-washi-vrpca-crni-ured

Ova je ideja osobito laka za provedbu za ukras Polaroid fotografija. Slike se lijepe izravno na zid. Kako ne biste uništili zid, najbolje je koristiti električnu traku ili washi traku s uzorkom jer se ne lijepe previše čvrsto. Traka u boji također čini zidnu dekoraciju veselijom. Ideja dobro funkcionira ako ne želite bušiti rupe.

Prsten napravljen od Polaroid fotografija

polaroid-fotografije-dekoracija-prsten-zidna-dekoracija-tinker-gumb

Dizajnirajte takav prsten kao Polaroid foto ukras i ukrasite zid s njim. Koristite bilo koji materijal koji želite: papir, karton, žicu ili bilo što drugo što vam je pri ruci. Nema ograničenja u načinu na koji ga možete objesiti. Obična vrpca, lanac ili heklana vrpca, izbor je u potpunosti vaš.

Ukrasite granama

polaroid-fotografije-ukrasi-grane-zidne dekoracije-slike-viseća utega

Vrlo je moderno ukrasiti interijer granama. To daje dašak prirode. Uz granu možete i sami izraditi Polaroid ukras za fotografije. Objesite neki niz s grane na dovoljnu udaljenost i rasporedite fotografije po njoj. Također možete koristiti ukrasne bisere za lijepu završnu obradu i težinu.

Glasajte za blagdane

polaroid-fotografije-ukrasi-božić-jele-grane-borovi-češeri-drveni okvir

Ideju s granama također možete prilagoditi različitim blagdanima. Upotrijebite za ukras Polaroid fotografija za Božić, na primjer, grane jele i boje zelene, crvene i bijele. Forsythia možete odabrati i za Uskrs. Polaroid fotografije se također mogu staviti u male okvire ili jednostavno imitirati okvirom.

Last minute dekoracija fotografijama

polaroid-photos-decoration-do-it-yourself-flowers-spring-flair

Za ovaj ukras Polaroid fotografija, objesite uzicu na zid tako da izgleda kao vezica za rublje, a zatim pričvrstite Polaroide na nju malom odjećom ili drugim kopčama. Cijela stvar također podsjeća na mračnu komoru, u kojoj su fotografije obješene na niz koji se razvija. Ukrasite kabel bilo kojim elementima. Umjetno cvijeće vrlo je prikladno.

Vilinska svjetla kao alternativa

polaroid-fotografije-ukrasi-rasvjeta-vilinska svjetla-viseće-slike-izrada

Umjesto žice, sjajno se može koristiti i lanac svjetla. To odmah daje sobi romantičnu atmosferu. Dobivate impresivan Polaroid ukras za fotografije, koji služi i kao izolirana rasvjeta. Osim toga, vilinska svjetla nude dosta prostora za mnoge fotografije. Zakačite isječke, naljepnice ili traku.

Okviri za slike s razlikom

polaroid-fotografije-ukrasi-okviri za slike-ideje-stezaljke za kabel

Kolaži su nesumnjivo vrlo popularni. Ali ako ne želite zalijepiti svoje Polaroid slike jednom ili samo isprobati nešto drugačije, upotrijebite veći okvir za sliku bez stakla. Ponovo objesite žicu s jednog kraja na drugi i distribuirajte svoje omiljene slike na nju. Okvir za slike kao Polaroid ukras za fotografije sada se može objesiti na zid ili postaviti bilo gdje.

Dekoracija s prozora

polaroid-fotografije-ukrasi-okvir-prozora-inspiracija-dar-ideja-klupa-globus

Ova ideja, u kojoj se koristi stari prozor, također je vrlo originalna. Fotografije se lijepe izravno na staklo i tako su bolje zaštićene. Stari okvir prozora izvrsno je prikladan za rustikalni ili otrcani stil i može ukrasiti svaku sobu. Tražite li originalnu ideju za dar za prijatelja ili rođaka? Zatim odaberite ovu ili neku od drugih ideja za ukrašavanje fotografija Polaroidom!