Obrtničke ideje

Napravite srećonoše za novogodišnju noć – 21 izvrsna ideja za DIY

Postoje određeni motivi koji se automatski povezuju sa srećom pa se iz tog razloga često koriste kao čari sreće. To uključuje djetelinu s četiri lista, potkovu, prase i žabokrečinu. A budući da želite sreću u Novoj godini, možete i sami napraviti neke srećice ili ih upotrijebiti kao darove za doček Nove godine. Stoga imamo nekoliko sjajnih ideja za Napravite srećonoše za doček Nove godine sastaviti koje možete oponašati.

Napravite srećonoše za doček Nove godine – djetelina

sreća čari tinker novogodišnja noć runo zelene nijanse shamrock

List djeteline možete koristiti na razne načine kao amajlija za sreću. S jedne strane možete koristiti pravi, s druge strane sami ga možete napraviti od različitih stvari. Pogledajte, na primjer, sljedeću ideju za DIY privjeske za sreću.

Ove lijepe djeteline lako se izrađuju od filca ili runa. U sredinu možete zalijepiti perlicu koja će svakom listu djeteline dati lijep izgled. Evo nekoliko slikovnih uputa za stvaranje srećica:

Napravite srećonoše za doček Nove godine – izrežite i šijte

lucky charm tinker novogodišnja noć runo diy zelene nijanse šivati

Iz svake od dvije nijanse zelene izrežite četiri lista u obliku srca. Ako imate udarac, ovo možete upotrijebiti i za pomoć. Stavite svjetliju nijansu na tamniju i sašite sva četiri lista.

Dodajte biser u šarm sreće

lucky charm tinker doček Nove godine shamrock idea biser deco bijela

Posljednji korak u stvaranju šarma sreće za Novu godinu je lijepljenje bisera u središte djeteline. Za to je prikladan superlijepak, ali i pištolj za vruće ljepilo.

Izrada gljiva: 3 DIY projekta za kuću i vrt

Božićni anđeli rade rukotvorine s djecom za ukrašavanje za Božić

Amigurumi za heklanje – sami napravite slatke figure za heklanje i heklajte životinje

Petljanje s pomponima i plišanom žicom

petljati srećonoše za novogodišnju noć clip clover bobbles plišana žica zelena

S ovom se idejom isto tako lako petljati. Zalijepite četiri jednako mala, zelena pompona na male kopče. Na kraju dodajte zelenu plišanu žicu koja će poslužiti kao stabljika. Savijte kraj žice u spiralu. Završili ste sa šarmom za sreću.

Osušeni list djeteline kao čar sreće

lucky charm tinker novogodišnja amajlija napravite sami povećalo djetelina stick papir

Od privjeska od kabošona možete napraviti prekrasan šarm za Novu godinu. Oni su dostupni na Internetu po povoljnoj cijeni. Osim ovoga, trebat će vam prava djetelina i papir iz knjige. U tu se svrhu može koristiti i papir za bilješke ili izvadak iz rječnika s riječju sreća. U ovom članku možete pročitati kako se točno izrađuje nakit od kabošona.

Žabice kao šarm sreće

lucky charm tinker doček Nove godine osjetio fly agaric tinkering ideja crvena bijela

Poput djeteline, možete napraviti gljive od filca. Da biste napravili šarm sreće za doček Nove godine u obliku žabokrečina, potreban vam je crveno -bijeli filc.

Napravite žabokrevet od drveta

lucky charm tinker novogodišnja noć drvena žabokrečina crvena bijela bodova prikolica

Ako se dobro snalazite u drvu, na njemu možete napraviti gljive. Na kraju šešir obojite crvenom bojom, nakon čega dodajte bijele točkice.

Brzo izrađene srećice iz prirodnih materijala

lucky charm tinker novogodišnja noć žirovi fly agaric ideja diy

Možete koristiti i druge prirodne materijale kada pravite gljive kao srećonoše za doček Nove godine. Što kažete na ovu jednostavnu ideju od žira, na primjer?

Tinker s potkovicama za doček Nove godine

lucky charm tinker novogodišnja noć potkova deco ideja cross wall decoration

Potkove su također pravi klasik kada su u pitanju čari sreće. Konjskim cipelama napravite zanimljive i sretne ukrase. Ako nemate načina nabaviti prave, neke možete sami dizajnirati.

lucky charm tinker doček Nove godine otisak deco ideja potkova konj modeliranje glina glina

Koristite, na primjer, glinu za modeliranje koja se suši na zraku. U njemu možete ostaviti lijep dojam male potkove koju možete koristiti kao ukras.

lucky charm tinker novogodišnja noć lanac diy prikolica glina otisak potkova

Otisak u glini možete koristiti i kao privjesak za lanac. Ovo se također može kombinirati s drugim privjescima za sreću i tako predstavljati zanimljivu ideju.

lucky charm tinker novogodišnja noć silikonski oblik potkova za lijevanje olova

Budući da se olovo često toči u novogodišnjoj noći, ova je ideja idealna i za izradu privjesaka za sreću. Nabavite silikonski kalup pomoću kojeg možete napraviti što više potkova.

šarm sretnice tinker za novogodišnju noć hvatač snova ideja mreža zidna dekoracija od pređe

Zapanjujuće je da se prave potkove mogu ukrašavati na razne načine. Želite li posebno originalan hvatač snova, možete odabrati i isprobati ovaj šarm sreće.

lucky charm tinker novogodišnja noć vintage idea heart pređa deco

Također možete napraviti takav prilično sretan šarm za kuću od tri potkove. Ima oblik srca. Međutim, jedna od potkova mora se prepoloviti. Za rezanje metala možete zatražiti pomoć od iskusne osobe.

lucky charm tinker doček Nove godine drvo potkova ideja srce perforirano

I ovdje imate još jednu ideju za originalne drvene amajlije. Prilično lažne potkove mogu se napraviti od ovog materijala i ukrasiti različita područja doma. Umjesto tipičnih okruglih ili četvrtastih rupa, možete napraviti i one u obliku srca.

Iskoristite svinju kao amajliju za sreću

privjesci za sreću sretkinja za novogodišnju večer svinjska glina ideja figura ukras

Prije svega, predstavimo vam ideju za izradu srećica za doček Nove godine od gline za modeliranje. Širok izbor figura može se izraditi glinom. I svinja. Ovaj primjer možete koristiti kao predložak.

lucky charm tinker novogodišnja noć modeliranje glinene svinje mladenka mladoženja smiješna figura

Ovdje imate još jednu ideju za par svinja napravljenih od gline za modeliranje. Postoje različite vrste gužvi. Samo isprobajte različite kako biste vidjeli koja vam se više sviđa.

Tinker lucky charms za novogodišnju ideju pletenja ružičastih svinja

Ako možete plesti, ova varijanta izrade srećica za doček Nove godine također je izvrsna ideja za vas. Možete plesti slatke svinje od ružičaste pređe, koje su prikladne i kao ukrasi za stol i kao privjesci za ključeve.

lucky charm tinker novogodišnja noć heklanje svinjče roza prikolica

Slična je ovo varijanta, ali u kojoj je svinja heklana. Integrirana mala petlja čini pričvršćivanje šarma posebno lakim. Primjer izrade srećica za doček Nove godine podsjeća na kasicu prasicu.

lucky charm tinker novogodišnja noć marcipan pigs pink ornament desert

Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo kulinarski primjer za vas da napravite srećonoše za doček Nove godine. Od marcipana možete napraviti velike svinje. Oni se tada mogu koristiti i za konzumaciju i samo za ukrašavanje. Nećete pronaći sjajnu ideju za dar?

tinker srećne amajlije za novogodišnju privjesak privjesak okvir djetelina osušena

Tinker čari za sreću: Uradi sam ideje s djecom vrtićke dobi

Pravljenjem srećnih privjesaka s djecom izrežite djetelinu od filca

Na Silvestrovo s djecom možete napraviti šarene srećice! Nudimo vam nekoliko DIY ideja koje jamče zanatsku zabavu za mlade i stare. Prva ideja je za šarene oznake od filca i drvenih štapića. Oni stvaraju veselo raspoloženje i dobar su dar za bake i djedove. Upute su vrlo jednostavne, čak i potpuni početnici mogu bez problema svladati ručni rad. Potrebni su vam sljedeći materijali: drveni štapići, predložak od papirnate djeteline, travnatozeleni i tamnozeleni filc, guste oči, pomponi male veličine, sredstvo za čišćenje cijevi, vrpca od organze, flomasteri, škare, ljepilo.

Napravite srećne amajlije s djecom. Izrežite djetelinu iz filca. Upute za djecu u osnovnoj školi

Ovako se stvaraju oznake: Nacrtajte djetelinu na bijelom kartonu i izrežite je. Položite nekoliko listova filca jedan na drugi i upotrijebite list djeteline kao predložak. Zatim sa svake ploče izrežite list djeteline. Zalijepite googly oči na njega, izrežite sredstva za čišćenje cijevi prema veličini i iz njih napravite usta. Zalijepite mini pompone u “središte lica” kao nos. Zatim pričvrstite list djeteline na drveni štap i ukrasite ga ukrasnom vrpcom.

Svinjac tinker za doček Nove godine: šarm sreće – privjesak

Novogodišnji prasić obesite se od drveta

Sljedeći slatki privjesak od drveta i papira garantirano će vas dobro raspoložiti na svečanom stolu. Potrebni su vam: veliki okrugli i manji ovalni tanjurić za šalicu čaja od drveta, naočigled očiju, ružičasti karton, dva crvena kamenčića sa oblikom suze, papir, uže u zlatnoj, ružičastoj, zlatnoj i crvenoj boji. Prvo izbrusite rubove većeg okruglog podmetača. Nježno uklonite prašinu i nanesite ružičastu boju na očišćenu i suhu površinu. Izrežite uši od ružičastog kartona i zalijepite ih na drveni podmetač. Manji podmetač također obojite u ružičastu boju i ostavite da se osuši. Zatim zalijepite dva podmetača zajedno. Obojite usta crvenom bojom, pričvrstite kamenčiće i zalijepite gugle oči. Vrhove prstiju umočite u zlatnu boju i stavite prste na podmetače. Na kraju, sve što trebate učiniti je odrezati kabel i zalijepiti ga za podmetač.

Ideje za šarm sreće: Napravite sami prase za novogodišnju noć

Novogodišnje svinje izrađuju rukotvorine od riječnog kamenja i slikaju ideje za

Sljedeća ideja je vrlo laka i izvrsna je za djecu u osnovnoj školi. Potrebni su vam sljedeći materijali: riječno kamenje, ružičasti filcani jastučić ili zaostali ružičasti filc, gugle oči i crni flomaster. Najprije obojite riječno kamenje u ružičasto, a zatim izrežite tri detalja iz zaostalog filca: jedan za nos i dva za uši. Zalijepite gugle oči čim se boja potpuno osuši. Prase je spremno. Ako planirate zabavu za doček Nove godine, svakom gostu možete napraviti svinjče i staviti ga na tanjur kao razglednicu.

Napravite čari sreće od gline za modeliranje

Srećonoše stvaraju ideje s glinom za modeliranje s djecom u osnovnoj školi

Ručni radovi zabavni su za mlade i stare! Dakle, ako kod kuće glineno lijepite glinu za modeliranje, možete s djecom napraviti šarene broševe. Sve što trebate su igle sa samoljepljivom površinom iz obrtničke radnje i naljepnice. Naljepnice možete i sami izraditi od kartona i na njih napisati bojicama. Predloške možete pronaći i na internetu, preuzeti ih i ispisati na kartonu.

Donesite ideje o čarima sreće s djecom od gline za modeliranje

Ovako nastaju privjesci za sreću: Najprije umijesite komad gline za modeliranje dok ne postane savitljiv i pritisnite ga ravno na stol. Zatim oštrim nožem izrežite sve oblike (potkove, djeteline, srca, duge, svinje itd. Neka gotove figure potpuno očvrsnu. Ako je potrebno, glinu za modeliranje možete obojiti bilo kojom akrilnom bojom. Zatim zalijepite igle na sebe možete upotrijebiti pištolj za ljepilo ili u tu svrhu uložiti u igle sa samoljepljivom površinom, a zatim sve što trebate učiniti je primijeniti naljepnice!

Sami napravite čari sreće: Ovako možete s djecom napraviti djetelinu od washi trake

Tinker novogodišnja srećna amajlija s djecom vrtićke dobi. Napravite djeteline od washi trake

Želite li sami napraviti šarm sreće? Iznenadite obitelj i prijatelje lišćem djeteline jarkih boja. Ova zanatska ideja dobro je prilagođena čak i djeci u vrtiću. Potreban vam je kabel, predložak lista djeteline i washi trake u različitim bojama i uzorcima. Uglavnom, što šarenije, to bolje. Šareni privjesak zajamčeno će privući pozornost gostiju, a može se objesiti na ulazna vrata, kao i posložiti na stol zajedno s ostalim svečanim ukrasima.

Novogodišnji srećonoše prave djeteline od washi trake s djecom

Ovako se izrađuje privjesak: Prvo izrežite list djeteline iz bijelog kartona. Zatim stavite djetelinu na stol i prekrijte je washi trakom. Neka djeca pomognu s ljepilom. Zatim izbušite rupu i provucite kabel ili tanku vrpcu kroz nju. Ukras od djeteline je gotov. Ako ste inspirirani ovom zanatskom idejom, umjesto djeteline s četiri lista možete nacrtati djetelinu s tri lista. Prema legendi, sveti Patrik prvi je ilustrirao kako su Isus Krist, Nebeski Otac i Sveti Duh oblikovali božanstvo. Zato je djetelina s tri lista stoljećima u Irskoj sretna čar.

Napravite srećonoše za doček Nove godine s djecom

Učinite srećonoše s djecom osnovna škola ukrasite vilinsko osoblje listovima djeteline od papira

Drugi šarmantni čari za sreću također se mogu napraviti od papira. Mala princeza sigurno će biti sretna ako ima vilinski štapić za sreću. U tu svrhu potrebni su vam drveni štapići dugački 20 cm, zlatni sprej, svjetlucavi karton u travnato zelenoj boji, starinski zlatnici iz zanatske radnje i ukrasne vrpce u zlatnoj, žutoj i zelenoj boji. Ovako nastaje šarm sreće: izrežite djeteline iz zelenog svjetlucavog kartona. Drvene štapiće poprskajte zlatnom bojom i ostavite da se osuše. Zatim vrućim ljepilom pričvrstite list djeteline na drveni štap. Ako želite, list djeteline možete premazati ljepilom i ukrasiti ukrasnim vrpcama.

Tinker novogodišnje srećne amajlije: Goldtaller od čokolade u čaši i duga od papira na poklopcu 

Novogodišnje srećice Izrežite dugu iz papira, zalijepite je na staklo i napunite čokoladnim zlatnicima

Ideje za šarm sreće: drvene oznake čine vijenac “sreće”

Sami napravite ideje za šarm. Napravite oznake od drveta

Sami napravite čari sreće: složite djeteline s četiri lista od kartona u kantu od gline

Napravite srećonoše od papirnatih ideja za djecu