Obrtničke ideje

Lijepa postavka stola od svijeća i pergamenta

svijeća-ukras-stol-diy-ideja-pergament

Danas imamo upute za jednu Dekoracija stola od svijeća i pergament za vas, tako jednostavan čak i za manje spretne među nama. Odlično pristaje kao ukras za vjenčanje, pogotovo ako više volite bez cvijeća ili želite uštedjeti novac s manje cvjetnih aranžmana. Između ostalog, potrebne su vam prozirne staklene vaze ili lijepe čaše bilo kojeg oblika.

Lijep stolni ukras od svijeća i pergamenta – kombinacije

svijeća-ukrasi-uradi-sam-stol

Ako želite, možete međusobno kombinirati čaše različitih veličina. Dovoljno je pregledavati internet ili razne trgovine, jer ako imate sreće, možete pronaći i vaze ili čaše koje su na akciji pa su stoga i jeftinije. Odlična je stvar što kasnije možete ponovno prodati vaze ako vam ne trebaju. S jednim, međutim, možete biti sigurni da je to slučaj Dekoracija stola od svijeća stvorit će čudesno ugodan i topao ambijent, jer je upravo to snaga svijeća.

Za ukrase stola od svijeća i pergamenta potrebno vam je:

pergament-svijeće-ukras-stol-ideja-uradi sam

  • Pergament, po mogućnosti s lijepim uzorkom
  • cilindrične vaze
  • Čajna svjetla ili LED svijeće
  • ljepljiva traka

Neki savjeti

svijeća-ukras-upute-ideja-kako-napraviti-sam

Trik na ovom projektu za Dekoracija stola od svijeća je pronaći lijepi pergament koji nije previše dosadan i koji odgovara prigodi. Idealno bi trebalo imati sjajan uzorak. Možda ćete čak pronaći i neke s pamfletima koji odgovaraju vjenčanju. Opet, potražite ga na internetu ili pitajte u trgovini pribora o različitim dizajnom i stilovima. Nakon što pronađete pravi pergament, ostalo će biti tako lako, čak i dijete Dekoracija stola od svijeća mogao petljati. Samo je omotajte oko vaze, odrežite višak dijela i zalijepite dva kraja ljepljivom trakom.

Gotova kompozicija

svijeće-ukrasi-pergament-ruže-čaj-svjetlo

Kad dođe vrijeme za paljenje svijeća, bilo bi bolje upotrijebiti upaljač za štap, posebno za više vaze. Ako je zabranjeno paljenje svijeća u vjenčanoj dvorani, konačno ćete imati priliku isprobati ove moderne LED svijeće. Kako biste začinili stvari i dodali više uzoraka, odaberite lijepe salvete. O vašem ukusu u potpunosti ovisi hoćete li odabrati papirnate ili platnene salvete. Za razliku od većine drugih stolnih ukrasa, možete ih nastaviti koristiti i nakon vjenčanja, ukrasiti njima svoj dom i stvoriti ugodnu atmosferu. To je dovoljan razlog da vam ovo dam Dekoracija stola od svijeća i petljati s pergamentom, nećete ga pronaći?

Ideja s pergamentnim papirom idealna je za vjenčane svijeće 

pergament-ukras-svijeće-ideja-vjenčanje

 Ideja s malim sjenicama

svijeće-vino-čaša-vjenčanje-ukras-ideja

 Zamotajte vinske čaše papirom 

svijeće-lampa-stolni ukras-vinsko-stakleno-pergament

 Ideja za vjenčanje 

vjenčanje-svijeće-ideja-ljubav-pisanje-pergament-ukras

 Tiskano tematski 

vjenčanje-večer-stol-ukras-ideja-pergament-svijeće