oblikovati

Male diorame izrađene od svakodnevnih predmeta u jedinstvenom “Minijaturnom kalendaru” Tanake Tatsuye

male diorame instagram figurica ribarskog jezera smartphone

Jeste li ikada pomislili da list na površini vode izgleda kao mali čamac ili da cvjetovi brokule izgledaju kao mini-stablo? Fotograf i umjetnički direktor Tatsuya Tanaka ima fascinantnu sposobnost promatranja svakodnevnih predmeta iz patuljaste perspektive i stvaranja originalnih, malih diorama od njih. Već tri godine japanski umjetnik stvara fascinantne mini-svjetove od svakodnevnih predmeta koje svakodnevno objavljuje u svom “Minijaturnom kalendaru”.

četka konj svakodnevni predmeti minijaturna svjetska fotografija

32-godišnja Tatsuya Tanaka pretvara predmete koje svakodnevno koristimo u očaravajuće mini-svjetove. Male diorame izrađene su od toaletnog papira, limenki za piće, upaljača ili žlica. Hrana poput maslaca, kruha, tikvica, jabuka i stvari poput pametnih telefona, kazeta i CD -ova također služe kao savršena kulisa za male diorame, nastale s posebnom ljubavlju prema detaljima. Za kreativnog umjetnika, note na glazbenoj partituri pretvaraju se u trkaće bicikliste na stazi.

čips pakiranje rudarski radnici minijaturni kalendar tatsuya tanaka

Tatsuya Tanaka vidi bazen u žumanjku prepolovljenog jaja, a bež ili smeđe palete sjenila zapravo su prekrasne plaže. Svojom kreativnošću i osjećajnošću svakodnevne aktivnosti poput gradnje, hodanja za psa, primanja paketa, dobivanja parkirne karte pretvara u prekrasne scenarije. Neke od njegovih jedinstvenih fotografija imaju dramatičnu temu, druge su vrlo duhovite, ali sve su izrazi kreativnih scena. Bez obzira izazivaju li fotografije osmijeh ili ne, Tanakina mašta i kreativnost ne mogu se dovesti u pitanje. Japanski umjetnik sada ima milijun sljedbenika. Umjetnikov je cilj svojim gledateljima svojim minijaturnim kalendarom pružiti malo radosti u svakodnevnom životu.

pan maslac svakodnevni predmeti hokejaš mikro svjetovi fotografije

Tanaka svakodnevno objavljuje nove fotografije iz “Minijaturnog kalendara” na Instagramu i Facebooku. U nastavku pogledajte mali izbor njegovih minijaturnih umjetnina! Čudesni minijaturni svjetovi mogli bi vam otkriti sunčaniju stranu svakodnevice. Zbirka prethodnih minijaturnih fotografija također se može naći u njegovoj knjizi pod naslovom “Minijaturni život: konceptualna umjetnost minijaturnog kalendara”.

projekt minijaturni kalendar male diorame odrezak meso omekšivač

male diorame kriške kruha sportaši karijera

male diorame tava riža val tatsuya tanaka

hrana fotografija male diorame lubenica planinara

tatsuya tanaka male diorame minijaturni svijet vlak sushi kavijar

vafli s hranom vojnici bore se kreativno tumačenje male diorame

smiješne ideje kreativno tumačenje male diorame figura anđela za ribolov šalica zelenog čaja

male diorame svakodnevni predmeti plivali su pustinjom deva

minijaturni kalendar jednokratna britvica lift snow landscape mikro umjetnička djela

paleta sjenila gimnastika figure minijaturni kalendar

minijaturni kalendarski projekt minijaturni svjetski radnici na polju riže male diorame

* Više mikro-umjetničkih djela možete pronaći na službenoj web stranici