nieuws

Moskou parkeert op de eerste verdieping

Moskou parkeert op de eerste verdieping

02.12.2011

In 2013 zullen chauffeurs in Moskou beginnen te parkeren op de eerste verdieping van woongebouwen

In 2013 worden de eerste verdiepingen van appartementsgebouwen omgevormd tot parkeerplaatsen. Dit lot zal andere gebouwen niet omzeilen, terwijl het hoogstwaarschijnlijk verboden zal zijn om ten koste van het budget woningen te bouwen met ondergrondse parkeerplaatsen..

Het is de bedoeling dat tegen 2013 de eerste verdiepingen voor parkeren in woongebouwen worden gerealiseerd. Tegelijkertijd wordt er één parkeerplaats toegewezen voor één appartement. Er wordt uitgegaan van parkeerplaatsen op de eerste drie verdiepingen van de gebouwen. Een speciale technische vloer scheidt de in de gemeenschappelijke hal geparkeerde auto’s van de woonruimte.

Deze beslissing van het stadsbestuur is tot op zekere hoogte gedwongen. Het wordt veroorzaakt door het feit dat de kosten van één ondergrondse parkeerplaats minstens een miljoen roebel bedragen. Experts zijn niet zonder reden van mening dat als u op voormalige woonverdiepingen parkeert, de prijs van een parkeerplaats zal dalen tot 600 of zelfs 350 roebel..