Namještaj

Stolovi od punog drva Air Table by Lago oblikuju dušu drva

Rustikalni stolovi od punog drveta Drveni stolovi-lago namještaj za blagovaonicu

Kad je dizajner Daniele Lago dizajnirao Zračni stol, želio je stvoriti stol za blagovanje koji ističe rustikalnu ljepotu starog drva i istodobno odiše lakoćom, modernošću i jednostavnošću. Kao osnovni materijal koristio je drvene elemente po mjeri izrađene u velikim dimenzijama koje su bile zalijepljene. Zadržane su osobitosti drva. Ploče stola na prozirnom sigurnosnom staklu, na koje je pričvršćena ova čvrsta drvena ploča, poslužile su kao nadopuna. S ovog gledišta, prozirna tkanina počinje nestajati. To stvara dojam da ploča stola lebdi iznad poda. the Stolovi od punog drveta Zračni stol nudi vam jedinstvenu priliku da iskusite dva svijeta boja i materijala puna kontrasta.

Stolovi od punog drva utjelovljuju tradiciju i modernost

Moderni stolovi od punog drva-talijanske lago drvene noge

Istodobno lagani i teški, prozirni i čvrsti, mekani i teksturirani, topli i hladni, prirodni i umjetni. Zračni stol je dizajn pun kontrasta koji čini srce svake sobe i jasno dolazi do izražaja. Jedinstvena tekstura drvenih ploča omogućuje da drva “lebde”. the Stolovi od punog drveta iz Lago pozivaju vas na društvene sate i ukusne večere s prijateljima i obitelji.

Prvoklasni dizajn i inovacije

stolovi od punog drveta moderne staklene noge-zračni stol-lago divlje drvo-rustikalno

Ideja je razvijena u dvije druge varijante. Dostupna je 31 boja od poliranog stakla. Na primjer, stol Air Wildwood izrađen je od hrasta i ima staklene ploče. Usput, bila su potrebna 22 prototipa da dobiju svoj trenutni oblik.

Staklene ploče širine 1,2 cm služe kao noge stola

talijanski dizajn stolova od lago-stakla poliranih nogu-stol za blagovanje

Kontrastni stol za blagovanje

moderan kuhinjski namještaj Lago stolovi-zračni stol Noge za stol od geštalt-stakla

Air Table zaista privlači pažnju

Stol blagovaonica glazbeine-Lago Talijanski kuhinjski namještaj