Namještaj

“Rebecca”-kauč u holivudskom stilu iz Bizzotta sa 7 zvjezdica

Kauč ​​Rebecca Hollywood Style od Bizzotta

Ako vam je život poput holivudskog filma, najbolje bi bilo imati moderan holivudski dizajn interijera. Kauč ​​u holivudskom stilu, Rebecca von Bizzotto savršen je komad namještaja za početak. Ali zašto je sofa tako nevjerojatna? Analiziramo njihov doista nevjerojatan izgled.

Prije svega, vrlo je elegantan i šik. Možete vidjeti da ova sofa nije poput ostalih. Ističe se jer je pravi Kvaliteta sa 7 zvjezdica Ima. to je Luksuz i umjetnost, to je kvaliteta izrađena od bijele kože u vrlo autentičnom stilu dizajna 1960 -ih s jedinstvenim elementima. Glatki i teksturirani dijelovi sofe tako su dobro grupirani i zajedno stvaraju prekrasan umjetnički kontrast. Tekstura stvara zanimljiv glamurozan izgled.

Kauč ​​u holivudskom stilu –  Luksuz i umjetnost

Sofa Rebecca u Hollywoodu od Bizzotta

Ime ‘Rebecca’ dobro je prikladno za to. Ovo nije samo komad namještaja. Stvorio ga je umjetnik i inspiriran holivudskim klasicima svih vremena. Kontrast materijala pri Sofa Rebecca vrlo je tipično za Bizzotto. Vrlo je otmjeno i upadljivo. Ona postaje središte pozornosti u svakom objektu. Kauč ​​je pogodan za dnevni boravak, blagovaonicu, spavaću sobu, pogodan je čak i za veliku dvoranu. Kvaliteta sofe jamči mekan, udoban i luksuzan osjećaj. Ako se osjećate umorno nakon dugog dana na poslu, ako želite imati miran intimni razgovor ili samo želite popiti piće s prijateljima nakon večere, to je to Rebecca iz Bizzotta savršena sofa za vas. Uvjeravamo vas da će vaši prijatelji ostati bez riječi, a možda čak i ostati malo dulje od očekivanog. Rebecca sofa u holivudskom stilu iz Bizzotta pružit će vam udobnost i stil o kojima ste oduvijek sanjali.

Rebecca drveni krevet s baldahinom

krevet s baldahinom u hollywoodskom stilu-krema-romantično-umjetno drvo

Zbirka Rebecca tvrtke Bizzotto uključuje i druge komade namještaja poput kreveta, komode, naslonjača, pa čak i dječjeg krevetića. Pogledajte ove fascinantne dizajne u galeriji slika ispod!

Rebecca komoda

komoda spavaća soba u stilu holivuda

bijela unutarnja vrata s dekorom

unutarnja vrata-bijeli-dekor-romantično-cvijeće-bizzotto

Fotelja Rebecca sa presvlakama u srebrnoj boji

Fotelja-hollywoodski stil-bijelo-srebrno-presvlake

naslonjač-rebecca-srebrna-boja-presvlake-kocka