Namještaj

Otkrijte nove proizvode 2020 iz Fermoba! Odabrali smo vrhunce

Fermob je poznat po šarenom vanjskom namještaju. Francuski brend sada predstavlja nove komade iz kolekcije za 2020. Stolovi Rest’O i 1900 te stolica i fotelja Lorette sa sobom donose svježinu i sjaj te dočaravaju prekrasnu atmosferu na otvorenom. Za ured Fermob predstavlja namještaj za sjedenje, luksemburške stolice i BeBOP pomoćni stolić te obogaćuje 3 glavne kolekcije novim stolovima i visinama sjedala za još više konfiguracija i mogućnosti dizajna. Ovdje dajemo pregled noviteta.

Rest’O stolovi – Dizajn Tristan Lohner

restO stol, sklopiv i praktičan, izrađen od aluminija

Novi aluminijski stol sa zaigranim, jedinstvenim dizajnom koji stoji na 3 noge s označenim poklopcima za stopala: Sa svojim ultra stabilnim sustavom preklapanja, ovaj se stol može preklopiti u trenu i postaviti bilo gdje. Zahvaljujući lakoći metala i kompaktnom obliku, stol nudi elegantno i praktično rješenje za svaki vanjski prostor. Rest’O je dostupan s okruglom ili četvrtastom stolom.

Novi stolovi iz 1900. godine: elegantni i bez nabora – dizajn Studio Fermob

Stolovi Fermob Novelties 2020 iz zbirke 1900 interpretirani na moderan način

1900. ponovno slavi povratak u 2020. Podnožje stola redizajnirano je za suvremeniji izgled, ali ipak utjelovljuje određeni francuski romantizam i znanje marke. Također 2 nove veličine (Ø 96 cm & Ø 117 cm).

Fotelja i stolica “Lorette” – Dizajn Frédéric Sofia

Lorette sklopive stolice i fotelje izrađene od aluminija

Serija Lorette predstavljena je prošle godine. Nove fotelje u kolekciji dostupne su u 2 izvedbe sjedala: ili od 100% čelika ili presvučene skai® vanjskom sintetičkom kožom. Stolica je dostupna u sklopivoj verziji. Oboje su važni komadi koji upotpunjuju već osebujnu kolekciju. S laserski izrezanim uzorcima na sjedalu i naslonu odišu bezvremenski lijepim šarmom ladanjske kuće koji uvijek ostavlja trajan dojam u gradu.

Fermob aluminijski vanjski namještaj u crvenoj i narančastoj boji iz kolekcije 1900

Sporedni stol BeBOP – Dizajn Frédéric Sofia

bobo stolić od aluminija

Genijalni tim Fermob -a stvorio je Bebop – prozračan, lagan pomoćni stolić koji se prirodno uklapa bilo gdje i teži samo 3,2 kg! Zbog gotovo nevidljive povezanosti dijelova, čini se da ploča stola lebdi u zraku. Zaista zadivljujuća serija dostupna u više formata i 24 boje.

Kolekcija Bellevie – Dizajnirao Pagnon & Pelhaître

Vanjski namještaj Fermob u jarkim bojama kolekcije Bellevie

Suvremena kolekcija za 2020. koja odražava naš stil života: Uključuje oko 12 modela u program koji iscrtavaju lijepu figuru u dnevnom boravku terase, kao i u dizajnu interijera. Širok raspon i novi stolovi polovične visine dopuštaju brojne konfiguracije i nadahnjuju svojom raznolikošću boja.

Fermob noviteti Bellevie kolekcija vrtnog namještaja 2020

Namještaj za sjedenje podnosi čak i najzahtjevnije klimatske uvjete zahvaljujući 100% tkanini Sunbrella® prikladnoj za vanjsku upotrebu. Ovo je ekskluzivno za Fermob razvio Dickson, međunarodni lider na tržištu vanjskih tkanina. Inače, iz poštovanja prema prirodi, Fermob veliku važnost pridaje i eko-dizajnu i recikliranju. Zato se njihove vanjske tkanine mogu 100% reciklirati.

Luksemburški stolčić – Dizajnirao Frédéric Sofia

Fermob noviteti luksemburška stolica 2020

Luksemburški tabure novopridošli je u ovu slavnu kolekciju i dostupan je u 2 visine. Sada barski stolac također proširuje obitelj. Praktičan, štedi prostor i robustan – nudi sve prednosti poznate luksemburške kolekcije i dijeli isti izvorni stil.

Fermob nove boje 2020

Fermob nove boje 2020. menta zelena, pastelno žuta i praškasto siva

Od 1996. Fermob je uvijek tražio izražajne i vesele boje svog vanjskog namještaja – od intenzivnih do trendovskih pastelnih nijansi. Tri nove boje naći će se na vašoj karti boja 2020 .: ledenjačka menta, glineno siva i sorbet od limuna.

Glacier Mint (Ledena kovnica) je plavo-zelena tonirana bijela koja izgleda svježe i pastelno. Nijansa je sama po sebi ljetni hit, ali se također može savršeno kombinirati s odvažnim bojama. Bilo da je Scandi Chic, Vintage ili Tropical – slaže se sa gotovo svakim stilom i daje terasama i dnevnim sobama profinjen, iznimno svjež izgled.

lorette stolice iz fermob 2020 u različitim bojama

Sorbet od limuna (matirani limun) snažna je pastelno žuta koja začini svaki interijer sunčanim dodirom. Svojom svjetlošću boja budi ljetne osjećaje i osigurava lakoću u unutarnjim i vanjskim prostorima.

moderni vrtni namještaj Bellevie kolekcija 2020 i Bebop pomoćni stolić

Clay Grey je puderasta nijansa sive koja je vrlo bliska prirodnom materijalu i tako nas približava prirodi. Praškasto siva je savršena složena boja i izgleda jednako dobro s toplim i hladnim bojama. Kombinacija ton u ton savršena je za ultra-šik terasu.