Namještaj

Nevjerojatan i moderan dizajn kauča Ligne Roset

moderna-sofa-dizajn-by-Ligne-Roset-reklamna kampanja

Izvanredan dizajn sofa Ligne Roset poznat je u cijelom svijetu po svojoj vrhunskoj kvaliteti i dragocjenosti. Ne postoji ništa poput udobnosti doma. Zbog toga je imati pravi kauč vrlo važno – čini se da je to samo komad namještaja, može promijeniti sve umjesto vas. Pogotovo kad dođete kući nakon dugog dana na poslu i želite se negdje zaletjeti i dobiti ostatak koji zaslužujete. Ligne Roset desetljećima dizajnira namještaj za kauč i pronašao je najbolje dizajne koji pružaju potpunu udobnost.

moderan dizajn kauča Ligne Roset

Ligne-Roset-kampanja-moderan-kauč-dizajn-

Ligne-Roset prodaje se po cijelom svijetu, zbog činjenice da njegove kolekcije vole i priželjkuju tisuće ljudi. Stručnjaci će biti zadivljeni procesom pažljivog odabira visokokvalitetnih materijala za svaki drugačiji dizajn. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i istraživanju, Ligne Roset razvila je neprocjenjivo znanje u smislu stvaranja namještaja za kauč. Svaki dizajn kauča tvrtke Ligne Roset jedinstven je – elegantan i s pečatom “nevjerojatno udoban”.

Dizajn kauča Ligne Roset i njihova reklamna kampanja

moderan-kauč-dizajn-by-Ligne-Roset-kreativno-oglašavanje

Kreativnost je “tajno oružje” tvrtke kada je u pitanju stvaranje uspješnog branda. Svaka kolekcija je izuzetna i apsolutno inovativna. Definitivno možemo reći da je Ligne Roset pionir u stvaranju novih, inovativnih tehnika u proizvodnji kauča i kreveta.

moderan-sofa-dizajn-Ligne-Roset-oglas

Grupa Roset uspostavila je snažnu suradnju s talentiranim dizajnerima iz cijelog svijeta. To ih čini mnogo učinkovitijima i kreativnijima od bilo koje druge proizvodne tvrtke. Za razliku od drugih, oni prikupljaju ideje i dizajne iz različitih dijelova svijeta. Oni su u svoj namještaj unijeli različite kulturne i tradicionalne elemente kako bi pokazali da je mašti beskrajna što se tiče stvaranja pravih umjetničkih djela. Najbolji dio svega je što dizajn kauča Ligne Roset može biti najbolje umjetničko djelo u vašem domu, a istovremeno ćete se osjećati ugodnije i opuštenije nego ikad prije. To je snaga savršenstva.

modern-sofa-design-Ligne-Roset-werbung-beautiful-statement

plavo nebo

moderan-kauč-dizajn-Ligne-Roset-nebo plava

jako žuta kao naglasak

jaka-žuta-moderna-sofa-dizajn-Ligne-Roset-žarišna točka

modularna sofa

moderan-kauč-dizajn-Ligne-Roset-modularni

topla naranča

togo-modern-sofa-design-Ligne-Roset-orange

tapecirani naslonjač u žutoj boji

moderan-naslonjač-dizajn-Ligne-Roset-žuta

philippe-nigro-modern-modular-sofa-design-Ligne-Roset

šareno-moderno-kauč-dizajn-Ligne-Roset-dnevni boravak

moderan-kožni-kauč-dizajn-Ligne-Roset-

moderan-kauč-dizajn-Ligne-Roset-neobične-linije

moderna-sofa-dizajn-Ligne-Roset-crvena

Cortiça – ležaljka za opuštanje ergonomski oblikovana od pluta, Daniel Michalik