Namještaj

Namještaj od stakla i keramike iz serije Metropolis predstavlja mikro-arhitekturu

namještaj od stakla i keramike tonelli dizajn mini arhitektura

U današnjem postu želimo vam predstaviti novu seriju dizajnerskog namještaja iz Tonelli Design. Moderni dizajnerski namještaj tvrtke Tonelli Design uspješna je, skladna kombinacija šarma stakla i keramike s efektom mramora. U suvremenom izgledu plemenitih komada namještaja isprepletena su dva materijala koje karakterizira različita dubina i intenzitet. Nova kolekcija Giuseppea Mauricija Scutellà nazvana je Metropolis. Naravno, ovo ime nije slučajno izabrano.

stolni namještaj za blagovanje izrađen od elegantnog stakla i keramičkog okvira

Dizajner se poziva na istoimeni nijemi film Fritza Langa iz 1927. godine koji prikazuje novi svijet futurističkog izgleda. Odabirom ovog imena dizajner ističe arhitektonski koncept koji se krije iza njegovog novog projekta. Namještaj od stakla i keramike izraz je pokušaja odmaka od tradicionalnog koncepta četveronožnog stola i stvaranja nove generacije namještaja kroz jedinstvenu mikro-arhitekturu.

staklena podloga od prozirnog stakla namještaj metropola

Sav stakleni i keramički namještaj iz serije Metropolis tvrtke Scutellà opremljen je središnjim okvirom od prozirnog ili dimljenog stakla, koji se sastoji od staklenih ploča koje su okomito zavarene. Pojedine komponente različite su duljine i visine i međusobno su pričvršćene pod različitim kutovima. Atraktivne plohe stolova dostupne su u različitim veličinama od stakla i u tri polirane inačice s mramornim izgledom: Noir Desire sa zlatnim i brončanim koncem, Calacatta Arabescato sa sivo-bež koncem i Grigio Orobico sa svijetlim i tamnim zrnom. Blagovaonica, dnevni boravak i pomoćni stolovi iz serije Metropolis odišu estetskom čistoćom koja je postignuta veličinom, smanjenom debljinom i visokom tehničkom izvedbom.

metropolis stol četvrtasta baza tamna

Dizajn stakleni blagovaonski stol Metropolis nesumnjivo je vrhunac suvremenog talijanskog dizajna stakla. Ekstravagantna baza sastoji se od nagnutih staklenih stakala. Ploča stola izrađena je od laganog sigurnosnog stakla.

Ploča stola mramorni izgled zlatni konac prozirni stakleni okvir stola

Ovaj dizajn blagovaonski stol fascinira elegantnom i luksuznom mješavinom stakla i mramora. Zahvaljujući poliranoj površini, keramička ploča stola izgleda varljivo stvarna kao pravi mramor. Stakleni okvir stola Metropolis dočarava zanimljivu, naizmjeničnu igru ​​svjetla i sjene kroz raspored pojedinih staklenih elemenata. Ekstravagantni dizajnerski stol vrlo je jednostavan za održavanje i, poput ostalih proizvoda iz serije, dostupan je u različitim veličinama, kao i u staklenoj i keramičkoj verziji.

namještaj za dnevni boravak stol od mramora izrađen od stakla i keramike

Ostali stakleni i keramički namještaj iz kolekcije Metropolis pogledajte u našoj galeriji slika!

stolić za kavu okrugli kontrast mramorno bež dimljeno staklo

tonelli dizajn dimljena staklena keramička ploča

staklena stakla, ploča stola, siva keramika

staklena podloga staklena okna aranžman prozirno staklo

stol, staklena ploča, stakleni okvir metropola

konzola staklokeramika crni tonelli dizajn

metropolis console tonelli design metropolis

bočni stolni namještaj od stakla i keramičkog dimljenog stakla

* Možete pronaći još kolekcija iz Tonelli dizajna ovdje