Namještaj

Moderna stolica za ljuljanje sa zabavnim dizajnom Rossi di Albizzate

moderan dizajn stolice za ljuljanje dondolo crvena koža

Ovo je neobično moderna stolica za ljuljanje. Dondola stolica za ljuljanje definitivno je moderna, izgleda prilično udobno i ostavlja dojam da bi bilo zabavno sjediti. No, je li to elegantno? Pa odgovor je sasvim iskren, ne! Ali ima i drugih svojstava.

Moderna stolica za ljuljanje s kožnim navlakom

moderan dizajn stolice za ljuljanje kožna banana žuta

Je dizajnirao Arch Pio e Tito Toso za Rossi di Albizzate Dondolo je zapravo cijela zbirka neobičnih modernih stolica za ljuljanje. Unutarnji okvir stolice izrađen je od šperploče, a zatim je obložen gustim slojem mekog ‘rofoam -a’ i na kraju obložen mekom Dacron Dupont ® tkaninom. Ljuljajuća čelična baza pruža potporu.

Moderna stolica za ljuljanje poput male banane

moderan dizajn stolice za ljuljanje izgled polumjeseca

Osnovni oblik ove lude stolice za ljuljanje izgleda poput kratke debele banane ili možda bucmastog polumjeseca. Ove se sličnosti najjasnije vide u žutoj verziji. Njegov zakrivljeni dizajn jasno je razvijen iz bitne funkcije stolice za ljuljanje. Nema naslona za ruke ili naslona za glavu. Konstrukcija predstavlja jedinstveni prirodni oblik koji se nalazi na neupadljivoj podlozi za ljuljanje.

Dondolo Rossija di Albizzatea

moderan dizajn stolice za ljuljanje dondolo rossi di albizzate

Izgled ove neobične moderne stolice za ljuljanje može se promijeniti promjenom presvlake od tkanine. Mogu se lako ukloniti za pranje i dostupni su u mješavini vune i likre. Postoje i inačice od kože ili imitacije kože, ali one se ne mogu ukloniti. Navlake dolaze u širokom rasponu svijetlih zasićenih boja.

uklonjivi omot od tkanine

moderan dizajn ljuljačkih naslonjača tkanina presvlaka crvena

Dondola stolica za ljuljanje samo je mali dio toga Zbirka Rossi di Albizzate. Ova šarena i nezaboravna kolekcija uključuje 21 dizajn namještaja i ukupno 160 visoko inovativnih proizvoda. Ovo se područje pokazalo vrlo popularnim i postiglo je svjetsko priznanje. Glavne značajke ovih komada namještaja su mekani, zdepasti oblici, zaobljeni rubovi i naglasak na svijetlim bojama. Kolekcija ima zaigran izgled kao što se vidi s neobičnom Dondola stolicom za ljuljanje. Zapravo, ovi komadi bili bi idealni za dječju sobu ili tinejdžersku spavaću sobu.

Vanjska verzija sa pomoćnim stolom

dizajn stolice za ljuljanje vanjska terasa vrtni stolić staklena ploča

U kolekciji na otvorenom Rossi di Albizzate predstavlja nam prekrasnu paletu namještaja za vrt, na terasi ili uz bazen. Ovo uključuje drugu verziju Dondolo stolice za ljuljanje koja je posebno prilagođena za vanjsku uporabu i izrađena je od vodootpornog materijala. Postoji čak i mali pomoćni stolić sa staklenom plohom.

autor Jaz

vodootporna navlaka

moderna vrtna stolica za ljuljanje dondolo vodootporna navlaka

Stolica za ljuljanje za vrt

moderan dizajn stolice za ljuljanje vanjski vrt vodootporan

Dondolo crveno

 dizajn stolice za ljuljanje rosso di albizzate crvena      moderan dizajn stolice za ljuljanje dondolo crvena

barska stolica  moderan dizajn stolice za ljuljanje dondolo barska stolica

s nogama za stolicedizajn stolice za ljuljanje dondolo noge za izvršenje

bijela barska stolica  barska stolica dondolo bijela rossi di albizzate