Namještaj

Moderan Shiner krevet za ljuljanje

Moderni krevet za ljuljanje Shiner

Ovaj nevjerojatni komad namještaja uzdrmat će vaš svijet. Moderan Shiner krevet za ljuljanje ima nevjerojatan, inspirativan dizajn i iako izgleda prilično neobično, zapravo je vrlo udoban. Nevjerojatno je lagan i lako se kreće. Možete ga staviti čak i izvan kuće, u vrt ili na terasu, te se opustiti na suncu po sunčanom danu. Krevet ne mora biti samo krevet – komad namještaja za spavanje noću. Trebao bi vam osigurati udobnost i zadovoljstvo u svakom trenutku.

Moderan Shiner krevet za ljuljanje

Moderan krevet za ljuljanje Shiner -udoban

Svi znamo izreku “spavaj kao beba.” Problem je u tome što nikada ne možemo tako dobro spavati, a to nije samo zbog stresa na poslu. To je zato što većina kreveta nije stvorena za opuštanje i udobnost. Ponekad se čak i probudimo umorni. To je zato što su kreveti često samo lijepi komadi namještaja i nemaju više nikakve veze sa spavanjem. Ali s tim moderan krevet za ljuljanje od Shiner ovo nije slučaj. Nakon noći provedene u ovom krevetu, konačno ćete moći spavati poput bebe.

Stolice za ljuljanje iz tvrtke Shiner

Moderan krevet za ljuljanje iz tvrtke Shiner-Komfort

Moderni krevet za ljuljanje posebno je dizajnirao Joe Manus. Izvrsne je kvalitete i izrađen je od drveta hrasta, bora i oraha. Okvir od ugljičnog čelika može se pocrniti ili očetkati po želji. Krevet ima nevjerojatnu sposobnost da svojom rustikalnom prisutnošću obogati vaš unutarnji prostor i donese vam radost i opuštanje.

Čak i ako moderni krevet za ljuljanje je prilično neobičan, apsolutno je fin komad. Krevet je pravo umjetničko djelo stvoreno da vam život učini lakšim i boljim. Ne bojte se isprobati nešto novo. Tko zna da vam može ostvariti snove.

Moderan krevet za ljuljanje sa ležaljke Shiner