Namještaj

Meronijev kraljevski namještaj za dnevnu sobu i spavaću sobu

Kraljevska spavaća soba-namještaj-Meroni

Kraljevski namještaj za dnevnu sobu i spavaću sobu iz Meronija jednostavno je neusporediv. Svojom veličinom i tradicionalnim stilom prikladni su za bilo koju vrstu za svaki luksuzni interijer. Luksuz definitivno ima novo ime – “Meroni“. Sve o ovom klasičnom namještaju vrišti “savršenstvo”.

Kraljevski namještaj za spavaće sobe iz Meronija

Kraljevski-okićen-spavaća soba-namještaj-Meroni

Tvrtka je osnovana 1868. i prenosila se s oca na sina kroz mnoge generacije. Na taj je način tvrtka očuvala kraljevski luksuzni dizajn namještaja i tradiciju implementirala u novo stoljeće – s kombinatornim razmišljanjem i inovativnim pogledom. Meronijevi dizajni su izvanredni jer izgledaju krasno i apsolutno fantastično, kao i nevjerojatno udobni. Vi ste ono što vam može oduzeti dah kada uđete u sobu. Sa svojom francuskom tradicionalnom ljepotom i funkcionalnom ergonomijom, u svijetu su poznati kao luksuzni klasični namještaj za spavaće sobe današnjice.

Meroni namještaj za spavaću sobu u kraljevskom stilu

Kraljevski namještaj za spavaću sobu-Meroni, ručno izrađen

Nije tajna da je izvornost ono što bogataši ponekad traže. Iako je ovaj proizvođač namještaja dobro poznat na tržištu, ovdje nije dragocjeno samo znanje … To je dizajnerska vizija stila, klase, luksuza i udobnosti. Većina namještaja za spavaće sobe zapravo je po mjeri.

Kraljevski-spavaća soba-namještaj-Meroni-zlatno ukrašen

Zanimljiva je činjenica da su mnogi drveni elementi u namještaju zapravo ručno izrađeni. To se jako cijeni na tržištu. Zato Meroni izvozi svoju proizvodnju diljem svijeta i vrlo je popularan u Sjedinjenim Državama i diljem Zapadne Europe.

ugradbeni kauč-bijeli ormari u kraljevskom stilu

Tvrtka je godinama dobivala brojne nagrade za izvanrednu proizvodnju prvoklasnog namještaja. Godine 2002. Meroni je osvojio prvu nagradu za drveni namještaj Udruženja Regione Lombardia i Lombard Craft Companies, gdje je drveni namještaj za spavaću sobu u potpunosti izrađen od ekološki prihvatljivih materijala. Ne postoji ništa što Meroni ne može postići; Royalty je lako u korporativnoj povijesti.

Nameštaj za dnevnu sobu u kraljevskom stilu-Meroni

Kraljevski-dnevni boravak-set-Meroni

Kraljevski-dnevni boravak-namještaj-Meroni

Royal-sofa-dizajn-Meroni

Kraljevski-dnevni boravak-namještaj-Meroni-crvena

Uzglavlje s kraljevskim krevetima bogatim ukrašenim meronima

Kraljevski krevet-Meroni

Kraljevski-spavaći-namještaj-Meroni-zlatni ukrasi