Namještaj

Ležaljka od jasenovog drveta impresionira svojom vizualnom lakoćom

Lounge Chair-Single Cord-Josh Shiau Design Portfolio

Predstavljamo vam jednu izuzetno zanimljivu Ležaljka, dizajnirao mladi dizajner Josh Shiau, koji usput još uvijek studira dizajn proizvoda na Rhode Island School of Design. Drveni okvir i sjedalo od isprepletenih užadi imaju određenu sličnost s razbojem, čak i harfom. Stolica je dobila ime Single Cord Lounge.

Ležaljka nudi maksimalnu udobnost uz minimalno materijala

Drveni stolac prototip razboja-moderno tumačenje dizajna

Jednostruki kabel Ležaljka, Kako naziv govori, sastoji se od jednog kabela ukupne duljine 30 metara. Time se istovremeno stvaraju sjedalo i naslon. Drvena konstrukcija izgrađena je od daske od jasena. Stolica impresionira svojim jasnim linijama, koje se mogu pratiti do minimalističkog koncepta.

Ležaljka dizajnirana s transparentnošću

Ležaljka-moderno dizajnersko rješenje nalikuje harfi i tkalačkom stanu

Od Ležaljka je dizajniran da bude ergonomski i nudi idealnu udobnost sjedenja unatoč vizualnoj lakoći koju prenosi. Konstrukcija pepela je izuzetno stabilna. Sjedalo se prilagođava obliku tijela i osigurava ravnomjernu raspodjelu težine. Josh je želio postići suptilnu plastičnost kroz ritam linija i pokreta.

Moderna prozračna stolica

Dizajnerska stolica za opuštanje-drvo jasena Josha Shiaua

Talentirani dizajner voli se baviti majstorstvom i pokušava stvoriti takve dizajnerske objekte koji su u skladu s njegovim idejama i zamislima. Josh pridaje veliku važnost kvaliteti odabranih materijala. Josh vjeruje da nam dizajn omogućuje bolje razumijevanje objekata oko nas. Ovdje vidimo veliki potencijal. A ti? Za više informacija posjetite ovu Portfolio od Josha Shiaua.

Single Cord Lounge prenosi ugodnu toplinu

Ergonomsko sjedalo od jasenovog drveta izrađeno od pletenog kabla

Za sjedalo i naslon korišten je kabel dug 30 metara

Moderan dizajn stolice od pletenog pletiva