Namještaj

Komoda za spavaću sobu “Cascade” Martina Gallaghera

spavaća soba komoda element val ladica gallagher

Jedan koji oduzima dah Komoda za spavaću sobu ovim putem želimo vas upoznati u ovom članku. Posebno je savršen izbor ako tražite komad namještaja koji je moderan i jednostavan s jedne strane, ali ipak ima zanimljive naglaske. Komoda o kojoj danas govorimo donosi upravo to sa sobom. Ima moderan, jednostavan oblik koji podsjeća na kutiju, s tim da je ovaj dizajn razbijen ručno izrađenim elementima i tako dobio jedinstven izgled. Ovi elementi inspirirani su plažom i morem. Dizajn dolazi od irskog dizajnera Martina Gallaghera, koji je strastveni surfer.

Komoda u spavaćoj sobi inspirirana morem

ideja za dizajn ladice za spavaću sobu ormara u kaskadi

Komoda za spavaću sobu sastoji se od pet ladica. Oni nemaju ručke, ali se otvaraju pritiskom. To podržava jednostavan dizajn bez nepotrebnih nabora. Gore spomenuti elementi, koji podsjećaju na morske valove, protežu se uz površinu komode. Ako su ladice otvorene, stvara se još jedan zanimljiv učinak. Elementi vratila su razbijeni na originalan način. Ako vam je ovaj ormar za spavaću sobu previše dobar za spavaću sobu i radije ga prikazujete, možete ga upotrijebiti za drugu sobu. Uklapa se u svaku prostoriju.

Komoda za spavaću sobu s upečatljivim elementima u obliku vala

ručno izrađen dizajn komode za spavaće sobe martin gallagher

Komoda je ručno izrađena

ideja za rezbarenje komode moderno drvo lagani namještaj gallgher

Dizajner također impresionira drugim dizajnom komode u spavaćoj sobi. Ako tražite dizajn koji nema nikakve posebne efekte, Ardara ormarić je jednako izvrsna opcija. Sastoji se od dva bočna ormara i tri ladice. Površina je izvrsno pogodna za postavljanje raznih ukrasa. Jednako jednostavan dizajn čini ovu ladicu savršenom za svaku drugu prostoriju.

Ardara komoda kao komoda za spavaću sobu

ardara komoda komoda drvena ideja svijetlog namještaja

Ormarić za spavaću sobu s ormarima i ladicama

opremanje ormarića spavaća soba ladica ormar moderno drvo

Dizajn komoda by Martin Gallagher.