Namještaj

Kolekcija Piccadilly iz Boca do Lobo – mješavina stilova u dizajnu namještaja

piccadilly collection boca do lobo ormarić smaragdno zeleno drvo

BOCA DA LOBO, genijalni proizvođač prekrasnog namještaja, dodaje senzualni dodir svakom svom komadu namještaja. Ova poznata portugalska tvrtka ponovno je zadivila sve svojim novim limitiranim izdanjem Zbirka Piccadilly. Nazvana po Piccadilly Circusu u Londonu, kolekcija Piccadilly uključuje neke od najboljih dizajna ormara i ormarića marke. Dizajner Marco Costa i njegov tim stvorili su ovaj veličanstven namještaj koji je spoj modernog, tradicionalnog i futurističkog stila.

Kolekcija Piccadilly – jedinstvena mješavina stilova

piccadilly kolekcija boca do lobo mješavina klasičnih i modernih stilova

Pogledajte Piccadilly ormar. Izvana izgleda kao zamrznuti trenutak između dvije generacije, dok je unutrašnjost ormara čista i izuzetna. Elegantan i prostran ormar ima četiri ladice i dvije police te klasični element u obliku kupole na vratima ormara. Elegantan interijer ukrašen je finim tamnim drvom i zrcalnom površinom, koji stvaraju fascinantan vizualni efekt pri otvaranju vrata. Piccadilly bife ormar dostupan je u različitim stilovima, uključujući crnu, smaragdno zelenu i zlatnu ploču. Ovaj ormarić nesumnjivo će uljepšati vaš dnevni boravak i prilagoditi se svakom stilu.

Zbirka Piccadilly iz Boce do Lobo

piccadilly ormar boca do lobo klasična moderna mješavina stilova

the Zbirka Piccadilly sastoji se od prekrasnih komada namještaja koje strastveno i ručno izrađuje dizajnerski tim iz Portugala. Kombinirali su tradicionalni dizajn klasičnih ormara i komoda s nevjerojatnim dodacima u digitalnom dobu kako bi im dali pikseliziran izgled i karizmatičnu funkcionalnost. Svaki od inovativnih dizajna iz kolekcije predstavlja finu i dinamičku podvojenost između tradicionalne elegancije i modernih stilova.

četiri ladice i dvije police

   piccadilly kolekcija boca do lobo ormari ladice police

zrcalna površina

piccadilly ormarić boca do lobo drvene police zrcaljene

Zlatni list, drvo i smaragdno zeleno

piccadilly ormarić boca do lobo ladice zlatni list drvo smaragdno zelena

ukrašene ručke

piccadilly ručke za ladice ormara boca do lobo

klasični elementi i moderni naglascipiccadilly kredenca klasična moderna crvena crna boca do lobo

crvena i tamno sivapiccadilly kredenca boca do lobo crvena polica mini ladice

Piccadilly kredenca u bež bojipiccadilly kredenca bež klasična moderna boca do lobo piccadilly collection boca do lobo komoda pikselizirana