Namještaj

Inovativni dizajn stolica s presvlakama izrađenim od komadića tkanine

Ostaci tkanine žuto bijele smeđe šarene naslonjače

Može li a Dizajn stolice biti ekološki prihvatljiv? Da, ako je tapecirano komadićima tkanine. Super originalna i cool ideja dizajnerskog studija Greenfurniture iz Švedske.

Moderan dizajn stolica štiti prirodu

Dizajn stolice s naslonom za sjedenje moderni, elegantni komadići tkanine

A Dizajn stolice, koji štiti prirodu i u isto vrijeme izgleda super atraktivno – ovako je stolica majica by Greenfurniture opisati. Švedski dizajneri specijalizirani su za izradu ekološki prihvatljivih proizvoda. Čak štoviše – oni posade drvo svaki put kad prodate proizvod, a svojim zaposlenicima kupili su bicikle. Marka je nedavno predstavila svoju najnoviju kolekciju – apsolutni vrhunac je stolica ergonomskog oblika, izrađena od nehrđajućeg čelika i presvučena komadićima tkanine. Dizajneri su skupljali ostatke tkanina u tvornicama odjeće i proizvođačima namještaja. Zatim su ih ručno utkali u čeličnu konstrukciju.

Ekološki prihvatljiv dizajn stolice izrađen od komadića tkanine

ručno tkane svijetle boje crvena ljubičasta siva zelena

Svaka stolica je jedinstvena, ima svoj karakter i stvorit će atmosfersku sliku u dnevnoj sobi. Izgled intenzivnih boja i specifična obrada dodaju egzotičan dodir interijeru. Da Dizajn stolice izrađene od komadića tkanine mogu se savršeno uklopiti u moderne stambene prostore i zasigurno će osvježiti atmosferu prostorije.

Moderan i ekološki prihvatljiv – stolica za majice

Dizajnirajte ekološki prihvatljivo živo crveno plavo zeleno

Moderan dizajnerski namještaj ručno izrađen

Tkanina ručno izrađena crvena narančasta žuta boja