Namještaj

Gastronomski namještaj – kada namještaj postane zaštitni znak

Namještaj za gastronomski namještaj-hrast-drvo-namještaj-pregrada-bijela

Suvremena gastronomija ugodan je prostor u kojem se gosti mogu opustiti u privlačnoj atmosferi i završiti dan s prijateljima ili proslaviti posebne prigode s obitelji. Dobro osmišljen koncept koji se odražava u svakom detalju – od jelovnika do namještaja – daje sobi osobni pečat i identitet. Ugostiteljski namještaj igra glavnu ulogu – u kombinaciji s suptilnom rasvjetom i prikladnim ukrasom osiguravaju autentičan izgled interijera.

Gastronomski namještaj – planiranje je ključno za uspjeh

Garanomski namještaj terasa-drveni stol-stolice od ratana

Prvi korak do uspješnog interijera je planiranje. Ova prva faza započinje razradom filozofije koja se prenosi u kuhinju i namještaj. Ako se, primjerice, pripremaju ukusna jela s lokalnim namirnicama, onda je idealan koncept sobe s otvorenom kuhinjom. Gosti će se osjećati ugodno u purističkom interijeru s finim drvenim namještajem, a istovremeno će se uvjeriti u visokokvalitetne sastojke promatrajući proces kuhanja.

Koncept sobe sa švedskim stolom po mjeri koji privlači poglede i udoban dnevni boravak s kaminom nudi priliku za opuštanje u luksuznom ambijentu. Paravent može vizualno odvojiti tablice jedan od drugog. Dizajn se savršeno uklapa u izbornike i vinske karte inspirirane Francuskom.

Gastronomski namještaj puristički-dizajn interijera-drvena pregrada

Elegantan ugostiteljski namještaj od kože u kombinaciji s ručno izrađenim tepisima i podignutim stolovima od tamnog drveta osigurava udobnost u modernom stilu seoske kuće. Koncept sobe postaje zaštitni znak malih butik hotela usred prirode.

Mogući su i mnogi drugi dizajni – praktički nema granica mašti – posebno je važno da su prilagođeni lokaciji, profilu gostiju i konceptu restorana. Bez obzira na to koja se varijanta na kraju odlučila, filozofija bi trebala povezati pojedinačne elemente u interijeru i ostaviti trajan dojam.

Ugostiteljska oprema – optimalno iskoristite raspoloživi prostor

Gastronomija-namještaj-terasa-dizajn-dizajn u talijanskom stilu

Koncept sobe je već fiksiran, jelovnik je spreman – sada se prostor mora optimalno iskoristiti. Optimalan broj gostiju / najmanje 1,5 četvornih metara po gostu / može se izračunati prema dimenzijama sobe i raspoloživom prostoru. Gostu tada treba najmanje 80 cm slobodnog prostora za stolom. Ugostiteljski namještaj uskoro će biti odabran na temelju izračuna. Usput, sami nudite odlučujuće prednosti kada je u pitanju postavljanje. the Gastronomski stolovi za pubove, bistroe ili hotele obično se mogu međusobno kombinirati i mogu se preurediti u prostoriji kad god je potrebno – ova mogućnost omogućuje određeni stupanj fleksibilnosti dizajna. U svakom slučaju moraju se uzeti u obzir prostorni uvjeti. Uglovi i niše mogu se pretvoriti u separe ili prikaz umjetničkih djela. Paravan i pregradni zidovi daju interijeru strukturiran izgled i stoga nude rješenje za uske, duge prostorije. Ako restoran ima terasu, potrebno je stvoriti besprijekoran prijelaz između unutarnjih i vanjskih prostora – na primjer s namještajem od ratana ili visokokvalitetnim stolovima od pravog drva.

Kombinirajte ugostiteljski namještaj jedan s drugim

Gastronomija-namještaj-kožne stolice-drveni stolovi-obiteljsko slavlje

Stolovi – stolovi za restoran razlikuju se od stolova koji se obično prodaju u trgovini namještajem. Imaju posebno tretiranu i stoga jednostavnu površinu za održavanje stola i stabilan okvir otporan na koroziju izrađen od lijevanog željeza ili čelika.

Bankovni sustavi – bilo američka trpezarija ili dnevni boravak s kutnom garniturom – modularni bankovni sustavi nude brojna rješenja za sobe. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, osiguravaju udobnost gostiju i vizualno povećavaju interijer.

Gastronomija-namještaj-stolno-staklena ploča-luksuzni namještaj

Ležaljke i kockasta sjedala mogu se jednostavno kombinirati sa sustavima klupa tako da svi gosti mogu udobno sjediti čak i s ograničenim prostorom.

Barske stolice nisu samo funkcionalni dodatak, već imaju i dekorativnu vrijednost – automatski privlače pozornost i brzo postaju vrhunac u prostoriji.

Izrada po mjeri – tko god želi ekskluzivan dizajn, mogu se odlučiti za proizvode po mjeri – komadi namještaja zajamčeno će odgovarati konceptu sobe i ugostiteljskoj opremi dati završne detalje.