Namještaj

Futuristička kolekcija namještaja inspirirana različitim vrstama insekata

Kolekcija šik dizajn cool ideja Tajland

Predstavljamo vam jednu Zbirka namještaja s Tajlanda. Proizvođač Deesawat predstavio je svoje najnovije komade namještaja u Parizu. Serija drvenih stolova nalikuje različitim vrstama insekata.

Zbirka namještaja s razlikom – vrste insekata inspiriraju dizajnere

Zbirka komaraca insekti drvo nehrđajući čelik

Tablice iz Zbirka namještaja iz Deesawata izrađene su od tikovine. Noge stola izrađene su od nehrđajućeg čelika visokog sjaja. Oblici su organski i apstraktni, ali vrlo realni. Precizna izrada stvara optičku iluziju – stolovi izgledaju kao da se kreću. Izgledaju poput golemih insekata koji gmižu po livadi. Drveni stolovi nude mnoge namjene – mogu se koristiti kao naglasci u vrtu i u interijeru. Mala stolica iz Zbirka namještaja sjetite se komaraca. Stolovi podsjećaju na kornjaše.

Zbirka namještaja – stolica i stol u futurističkim oblicima

Noge od nehrđajućeg čelika za dizajn namještaja

Bilo kao pomoćni stolić ili kao mali stolić, ili čak kao mali stolić za kutak za čitanje – pristaju bilo gdje. Namještaj impresionira svojim skulpturalnim oblikom i čak se može postaviti u sobe za prijem kupaca. Stolovi se mogu kombinirati s plastičnim i kožnim namještajem. Tvrtka Deesawat je odavno poznat u Aziji po modernom i elegantnom namještaju. Tvrtka je osnovana 1970. godine i sada je jedan od vodećih na tržištu industrije namještaja u Aziji. Razlog njegove popularnosti nije samo maštovit dizajn, već i precizna izrada. Proizvođač namještaja ima vlastitu proizvodnu halu u kojoj više od 200 zaposlenika proizvodi namještaj. U posljednjih nekoliko godina razvili ste paletu svojih proizvoda, a danas nude vrata i podove. Međutim, njihov zaštitni znak ostaje udobna uredska stolica i udobne tapecirane fotelje po kojima je marka postala poznata.

Bočni stolić u obliku skakavca

Travasti puž u obliku insekta

Buba ili pomoćni stol?

Dizajnerski namještaj od nogu od nehrđajućeg čelika

Stolić protiv komaraca ili vrt?

Ideja o dizajnu stola od tikovine čelične noge

Vrtni stol s pet nogu

Oblik insekata nadahnjuje kul ideju