Namještaj

Feng Shui namještaj – dva stola inspirirana prirodom

Stolno moderno oblikovanje skulpture

Predstavljamo vam dva uzbudljiva dizajna inspirirana prirodom. Dizajn stolova opušta osjetila i savršen je za njih Objekt Feng Shui za dnevnu sobu.

Feng Shui namještaj – stol inspiriran nacionalnim parkom u Koreji

Skulptura planinsko krajobrazno drvo

Što vam je potrebno za jednu Objekt Feng Shui? Purističke boje, jasne linije i određeni red namještaja. Stil života inspiriran feng shuijem trebao bi izgledati opušteno. Stol je fokus interijera. Predstavljamo vam komad namještaja koji će vam sigurno zapeti za oko. Tablica je datirana Ništa Design Group  dizajniran i inspiriran nacionalnim parkom u Koreji. Talentirani dizajneri integrirali su skulpturu u stol koja odražava krajolik, planine i dolinu. Park Mt. Mudueung nedavno je proslavio obljetnicu, a u sklopu proslave angažirani su brojni dizajneri iz cijele zemlje koji su u svojim projektima pokazali ljepotu prirode. Krajnji rezultat je fascinantan i savršen za dnevni boravak u feng shui stilu.

Objekt Feng Shui – stolić za čaj

Šalica čaja s vodom valovi modernog dizajna namještaja

Sljedeći projekt – stolić za čaj Jeonghwa Seo i Hanne Chung – savršen je dodatak tome Objekt Feng Shui. Dizajneri su htjeli odražavati kretanje vode. Površina stola izgleda poput zrcala vode – ako se na stol stavi šalica čaja, voda se mreška. Inovativni dizajn inspiriran je odnosima među ljudima u Aziji. Postoji uvjerenje da čak i male promjene u životu jedne osobe mogu imati utjecaj na život cijele crkve. Komad namještaja, simbol veze među ljudima, dizajniran je i izrađen u sklopu diplomskog rada mladih dizajnera.

Opuštanje za osjetila – purističke boje

feng shui zen osjećaj dnevne sobe

Sto s arhitektonskim izgledom

bijela boja planinski lanac krajolik

Nadahnut parkom prirode u Koreji – dizajn stola

moderan dizajn stilski dodatak interijeru

Dizajn oponaša kretanje vode

Feng Shui valovitost stolne vode

Površina stola izgleda kao vodostaj

Priroda vodenih valova nadahnjuje Feng Shui