Namještaj

Ergonomski dizajn – stolica Eidos tvrtke Nuvist

Ergonomski dizajn - stolica Eidos tvrtke Nuvist

Od ergonomska stolica iz Nuvistički inspirirao je kadu kroz oblike svog poznatog šarma. Ako ste već vidjeli ovu prekrasnu kadu, možete vidjeti njezine sličnosti u ergonomska funkcionalnost i dizajnn sa Eido stolac odrediti. To nije samo privlačan, moderan namještaj, on je, u književnom smislu, utjelovljenje udobnosti, uživanja i opuštanja. Ako mi ne vjerujete, samo sjednite.

Eido stolac – Ergonomska funkcionalnost i dizajn

Ergonomski dizajn - Eidos stolica Nuvist - narančasta

Stolica je vrlo lagana i ima praktičnu malu veličinu u usporedbi s drugim stolicama, savršena je za kretanje. Stolica je izrađena od modernih materijala i izuzetno je stabilna. Baš poput barskih stolica, koje imaju isti ergonomski oblik. Stolica Eidos ili stolica pogodna je za vašu spavaću sobu, blagovaonicu, dnevni boravak, čak i vaš hodnik. Vrlo je praktičan za vaš ured, kavu ili bar.

Eido stolac dostupna u različitim bojama

Ergonomski dizajn - stolice Eidos tvrtke Nuvist

Ova nuvistička stolica dostupan je u različitim bojama – zelenoj, plavoj, ljubičastoj, crvenoj, smeđoj i mnogim drugim. Stolica izgleda nevjerojatno u svakoj boji. Čak i ako je prilično modernistički, može se urediti s različitim stilovima interijera. Nema mnogo stolica koje pružaju udobnost. Većina njih su zapravo samo stolice za sjedenje, na kratko. Nakon nekog vremena osjećate se vrlo neugodno dok sjedite. Morat ćete s vremena na vrijeme promijeniti položaj ili čak nakratko ustati kako biste opustili tijelo. To nije slučaj sa Eidos stolicom. Kontinuirani, trodimenzionalni oblik naslonjača može se činiti čudnim i futurističkim, ali zapravo je dizajniran tako da savršeno pristaje tijelu. Na ovoj stolici možete ostati više od sat vremena, a da pritom ne osjećate ništa osim udobnog sjedenja. Jednostavna, lijepa, elegantna i moderna, stolica Eidos Nuvist dizajnirana je kako bi unijela udobnost i zadovoljstvo u vaš život.

Eidos stolica – modernistički dizajn namještaja

Evidos stolica Nuvist u zelenoj i smeđoj boji