Namještaj

Elegancija klasično nadahnutog talijanskog namještaja

Première-Classe-Collection-stilema-pink-spavaća soba

 ‘Stilema’ Italija proizvodi fine klasično nadahnute Talijanski namještaj već pola stoljeća. Sve njihove kolekcije namještaja odlikuju lako prepoznatljiva originalnost dizajna i iznimno visoka kvaliteta tradicionalne izrade i materijala. Tradicionalna povijest i s prekrasnim naslijeđem talijanske renesanse u svom povijesnom podrijetlu. Tvrtka se ponosi održavanjem važne lokalne tradicije. Oduševljeni su što su malu radionicu pretvorili u svjetski poznatu industriju.

 Talijanski namještaj inspiriran klasikom autor Stilema u Urbinu, Italija

talijanski-namještaj-stilema-ljubičasta-konzola-stol-moderno-ogledalo

Marka Stilema može se lako prepoznati. Originalnost njegovog stila i izvor inspiracije leži u starom talijanskom gradu Urbinu. Uz Firencu, Urbino je mnogima poznat kao “… povijesna kolijevka renesansne umjetnosti”. U ovoj dinamičnoj regiji, snažan utjecaj lokalne tradicije dodaje vitalnost ažuriranom dizajnu. Stilema čvrsto vjeruje u to

“… proizvodili remek -djela jer su naslijedili umjetnički niz slavnih drevnih majstora koji su arhitekturu i dizajn interijera učinili plemenitim i prestižnim.”

Svestranost klasično nadahnutog talijanskog namještaja

La-Dolce-Vita-Collection-stilema-zidna jedinica

Mješavina povijesnih i modernih inspiracija savršeno se kombinira u svim Stilema kolekcijama namještaja. Svaki od klasično inspiriranih modernih setova namještaja sadrži uzbudljivu raznolikost oblika i dizajna. Namjera je ovo dodati interes za bilo koju shemu uređenja interijera, uz održavanje savršene kompatibilnosti svakog proizvoda. Obično su veliki komadi, poput zidnih polica i polica za knjige, ravni. Dakle, ove jedinice imaju tanak učinak ugrađenog namještaja. Manje, fleksibilnije stvari često su zakrivljene i vrlo fluidnog dizajna. Svaka od kolekcija nudi se u drvu ili u bijelim lakiranim varijacijama. Ponekad se oni kombiniraju u pojedinačne dijelove radi dodatnog interesa. Klasični stil stapa se s modernim trendovima u talijanskom namještaju iz Stilemme. Svi ti elementi jednako dobro funkcioniraju u najsuvremenijem interijeru.

Première-Classe-Collection-stilema-toaletni stol-kožna stolica

Oličenje luksuza i dobrog ukusa, ovaj klasično inspiriran suvremeni namještaj ima eklektičnu, bezvremensku kvalitetu koja nikada ne izlazi iz mode.

Suptilni ukrasi poboljšavaju klasično nadahnute zbirke talijanskog namještaja

Première-Classe-Collection-stilema-nježna ružičasta komoda

Svaka od kolekcija namještaja Stilema ima svoj stil i šarm. Svi su luksuzni i jasno za ljude iznimnog ukusa. Ovi istaknuti primjeri ilustriraju varijacije koje možete očekivati ​​u različitim dijelovima prostorije.

Zbirka “Četiri godišnja doba”

četiri sezone-zbirka-stilema-ljubičasta-spavaća soba

Stilske značajke ove svestrane kolekcije namještaja osigurat će potpunu kompatibilnost u tradicionalnim ili modernim interijerima. Kao i sve ostale Stilema kolekcije, serija Four Seasons uključuje namještaj za dnevne i blagovaonice, kao i skladnu spavaću sobu. Nazvan po poznatom Vivaldijevom violinskom koncertu, lirski dizajn ovog namještaja kombinira jednostavno poredane okvire s relativno suzdržanim ornamentima. Fokus je na ljepoti finog drva. Dok se u bijelim verzijama ukrasni elementi čine izraženijima od privlačnih žarišta.

Kolekcija La Dolce Vita

La-Dolce-Vita-Collection-stilema-ogledalo-ormar

Jednostavna ravna linija Geometrije Dolce Vite kolekcija stoji u suprotnosti s orijentalnijim oblicima u sastavu ovih neobičnih komada. Izgrađena da se međusobno nadopunjuju, kolekcija Dolce Vita sadrži komade namještaja koji predstavljaju ugodan i nježan kontrast. U kombinaciji u potpunom interijeru. Ukusni povezujući faktor suptilni je ukrasni motiv koji izgleda poput stiliziranih oblika lišća.

Kolekcija Première Classe

Première-Classe-Collection-stilema-bijela-blagovaonica-ljubičasta-namještaj

Suptilni, ali zakrivljeni oblici ladica, komoda i raskošnih uzglavlja posebna su značajka luksuznog talijanskog namještaja. Čini se da su ukrasni motivi inspirirani glazbenim zapisima, osobito simbolom visokog ključa.

Première-Classe-Collection-stilema-blagovaonica-namještaj-drvo

Druge jednako poželjne zbirke predstavljaju prirodne i geometrijske elemente. Povezivanja su s razdobljem secesije, pokretom Art Deco, azijskom umjetnošću, francuskim namještajem, kao i očitom talijanskom povezanošću i naravno modernističkim trendovima. Bez obzira na temeljne utjecaje, jedno je jasno. Sve ove klasično nadahnute kolekcije talijanskog namještaja odgovarat će najsofisticiranijem i sofisticiranijem interijeru.

autor Jaz

  elegantna-talijanski-namještaj-crni-luster-spavaća soba

TV polica s okvirom

četiri sezone-zbirka-stilema-zid-tv-polica

Ljubičasta zidna jedinica

četiri godišnja doba-zbirka-stilema-ljubičasta-zidna jedinica

Talijanski namještaj iz Stileme – blagovaonica

četiri godišnja doba-kolekcija-stilema-crna-elegantna-blagovaonica-namještaj

jedinica za zidne stileme od četiri sezone

zidna jedinica bež boje

četiri godišnja doba-zbirka-stilema-bež-živi-zidni ukrasi

luksuzan  Talijanski namještaj iz Stileme

La-Dolce-Vita-Collection-stilema-bijela-zidna jedinica

Talijanski namještaj iz Stileme

La-Dolce-Vita-Collection-stilema-white-komoda-ladice