Namještaj

Ekskluzivni namještaj iz Modanija – u baroknom stilu s modernim štihom

Namještaj u baroknom stilu s modernim štihom

Što se stila tiče, morate imati na umu jednu stvar: mali detalji čine stvari drugačijima. Naš se životni prostor lako mijenja dodavanjem luksuzni namještaj u svojoj kući. Naravno, trebali biste obratiti pažnju koju vrstu odaberete. Neka ovaj namještaj bude što moderniji i funkcionalniji. Najbolja kombinacija uvijek je povezana s dizajnom. Tada će sve biti bolje. To može biti kauč, naslonjač, ​​lampa ili bilo koji drugi predmet, ali ne zaboravite na dizajn! To je ono što zapravo čini promjenu.

Ako imate a Kombinacija starog i novog, ujedinjeni u klasičnoj paleti boja poput novi namještaj iz Modanija onda ćete sigurno imati dobar ukus. Ovi upečatljivi komadi donose novi ultra luksuzan pogled Vašeg doma.

srebrna sofa Chesterfield s metalnom kožom

Ekskluzivni namještaj iz Modanija u baroknom stilu - srebro

Klasičan oblik srebrna sofa Chesterfield u kombinaciji s metalnom kožom čini ga jedinstvenim umjetničkim djelom. Riječ je o trosjedu zlatne sofe koju karakteriziraju duboka sjedala i udobni, udobni jastuci. Šik stil i udobnost su 100% zajamčene! Da dizajn kraljevske fotelje temelji se na tradiciji starih dana, ali je svojim crno -bijelim tonovima također svjež i suvremen. Umjetnička stolarija jamči pravu kvalitetu i hladne površine.

kraljevski naslonjač u baroknom stilu Modanija

Modanijeva fotelja u baroknom stilu

Ako imate a Fotelja s podnom lampom Cassiopeia kombinirajte, tada dobivate uzorak klasičnog dizajna. To je čista dekadencija! the crna lampa Medusa je još jedna elegantna svjetiljka u stilu kandelabre. Posebno je dobro kada želite dodati malo drame u svoj ured, dnevni boravak ili spavaću sobu. Pogledajte sav ovaj sjajni modernistički namještaj u Modani. Oni će vam osigurati potrebne promjene.

Podna lampa Cassiopeia i crna lampa Medusa

Namještaj tvrtke Modani - barokna podna lampa

srebrna sofa Chesterfield u baroknom stilu