Namještaj

Dizajnerski ormarić s nadrealističkim crtežima

Perceptor Designer Sideboard Tieme Rietveld Codex Inferno

Nizozemski dizajner Tieme Rietveld u suradnji s Codex Inferno stvorio je jedinstvenu ručno izrađenu Dizajnerski ormarić što je savršena kombinacija dizajna namještaja i moderne umjetnosti. Od trenutka kada pogledate ovaj izvanredan dizajn, zauvijek će se pamtiti kao jedinstven komad namještaja s nadrealističkim oblicima.

Percepter – jedinstvena dizajnerska komoda

Dizajnerski bočni perceptor grafiti sivi

Percepter, jedinstven Dizajnerski ormarić, postala je stvarnost zahvaljujući modernom pristupu Talenata Codex Inferna u 21. stoljeću. Kombiniraju apstraktne stilove poput kubizma, nadrealizma kako bi stvorili vlastite kreacije.

Dizajnerska komoda briše granice između stvarnog i imaginarnog

moderni crteži ručno izrađeni kredenci

Dizajnerica Tieme Rietveld željela je stvoriti nešto veličanstveno koje kombinira grafiku i iluzorne detalje. Spajanje njegovih pogleda s onima iz Codex Inferna rezultiralo je stvaranjem Perceptera. Dizajnerski ormarić predstavlja umjetničku interpretaciju modernog namještaja, s ciljem razrjeđivanja granice između stvarnog oblika i nacrtanih detalja. Njegova jedinstvenost leži u činjenici da je ručno izrađen i ručno nacrtan te da je oblikovan granicom između stvarnog i imaginarnog.

Vrata ormara gotovo su nevidljiva

Dizajnerski ormarići zamaglili su vrata ormara

Zaigrane linije na Percepteru nadopunjene su nadrealističkim grafikama koje stvaraju granicu između onoga što je stvarno i onoga što je naslikano kako bi nestalo. Umjetnost je također dobila praktičnu funkciju ukrašavajući ovu modernu kredencu.

Materijal od kojeg je izrađen jedinstveni ormar su polirani i lakirani MDF paneli. Ovo izvanredno ručno izrađeno  Dizajnerski ormarić se prodaje po cijeni od 7.999 eura.

 Nadrealistički oblici i crteži daju mu umjetnički izgled

Dizajnerski ormar za ormare Codex Inferno

neobične konture i nijanse

Dizajnerski ormarić neobičnih nijansi konture

Dizajnerski stakleni stolić za kavu – poput prizme koja lomi svjetlost