Namještaj

Dizajnerski namještaj od drveta iz Joyaua poboljšava interijer

dizajnerski namještaj od drvene čahure neobrađene presvlake bijela udobnost

the Dizajnerski namještaj izrađen od drveta by Andre Joyau nesumnjivo je jedan od onih komada namještaja koji ne bi trebali nedostajati ni u jednom interijeru. Prvi primjer, fotelje Cocoon, zadivljuju svojim dizajnom i pretvaraju svaki interijer u jedinstveni dnevni boravak. Drvo je neobrađeno izvana kao i iznutra, što foteljama daje šarm. Jastuci za sjedenje opet jamče udobnost sjedenja. Drugi dizajnerski namještaj izrađen od drveta nije nimalo manje impresivan. Pogledajte ih pobliže u ovom članku!

Dizajnerski namještaj od drveta – fotelja Cocoon

dizajnerski drveni namještaj naslon za ruke naslonjač za stolicu andre joyau

Dizajnerski namještaj od drveta – stolica Bascule

dizajnerski drveni namještaj stolica bascule angora krzno ovce metalne noge crne

Stolica Bascule jednako je impresivna kao i Cocoon. Također je izrađen od drveta, dok su noge stolice izrađene od metala i predstavljaju dva prstena. Sjedalo se na prvi pogled čini neugodnim, ali to uopće nije slučaj. Tome doprinosi ne samo oblik sjedala, već i krzno angorske ovce koje daje osjećaj luksuza. Bascule je fantastičan primjer dizajnerskog namještaja izrađenog od drveta.

Stolovi za kavu od drveta

dizajnerski namještaj drvo lotosov list ispis bijela stolna ploča

Ispod stolića dizajnerskog drvenog namještaja Andre Joyaua svatko ima svoj šarm. Dok stol s lotosovim lišćem impresionira svojim jednostavnim, ravnim oblicima i stolom s otiskom lista, stol s dvostrukim oblikom pokazuje kako se izvrsno mogu kombinirati dva okrugla drvena vrha. U drugom stoliću za kavu presjek drva služi kao korisna površina i sastoji se od nekoliko drvenih blokova spojenih zajedno.

Dizajnerski stolić za kavu Double Form

dizajnerski namještaj od drveta dvostruki oblik drvene kriške ideja stolića

Kraj žita za namještaj

dizajnerski namještaj drveni kraj zrna stolić kauč na nogama

Dizajnerski drveni namještaj – klupe

dizajnerski namještaj drvena klupa kyukei plava boja metalne noge ideja interijera

Ako volite naglaske u boji u svom interijeru, klupa Kyukei najbolji je izbor za dizajnerski namještaj od drveta. Ima atraktivnu, plavu boju i još uvijek zrači prirodnošću zahvaljujući neobrađenom drvu. Klupa Futatsu, koja impresionira svojim oblikom, budući da je blago zakrivljena, također je neobrađena.

Dizajnerska klupa Futatsu

dizajnerski namještaj drvena klupa futatsu lučni oblik lakirano moderno rustikalno

Dizajnirao Andre Joyau.