Namještaj

Dizajnerska vrtna sofa od Verpana – privlači pažnju i u zatvorenom i na otvorenom

Dizajnerska vrtna garnitura verpan-djetelina-iznutra-izvana-elegantna

1970. godine slavni dizajner Verner Panton dizajnirao je jedinstvenu sofu koja se i dan danas smatra stvarnom privlačnošću. Budući da je njegov dizajn toliko privlačan, proizvođač Verpan odlučio se za noviju verziju poznate sofe. Rezultat je a Dizajnerska vrtna garnitura, koji ima sličan dizajn, ali je dizajniran za unutarnju i vanjsku uporabu.

Dizajnerska vrtna garnitura – Cloverleaf unutarnja i vanjska

Dizajnerska vrtna sofa, vanjski namještaj, otporan na vremenske uvjete, modularna

Izvorna verzija takozvane kauč na djetelini presvučena je i stoga je prikladna samo za unutarnju uporabu. Kako bi popularan dizajn bio prikladan i za terase, terase i vrtove, danski proizvođač Verpan izradio je vrtnu garnituru za djetelinu od unutarnjeg i vanjskog prostora od izdržljivog polietilena.

Dizajnerska vrtna sofa s jedinstvenim dizajnom

Dizajnerska vrtna garnitura shamrock-design-verpan-vodootporna

Kauč ​​od djeteline izvorno je zamišljen kao list djeteline koji postaje duži kad se otvori, pa otuda i njegovo ime. I tapecirana verzija i vrtna garnitura sastoje se od tri osnovna elementa koji se prema potrebi mogu modularno produžiti. Dizajn sofe nudi sjedenje s obje strane naslona, ​​što ga čini savršenim za čekaonice na mjestima poput bolnica, sveučilišta, muzeja i sjedišta poduzeća.

Modularna sekcijska sofa Verpan – svojstva

dizajnerski-vrtni-kauč-jedinstveni-dizajnerski-modularni-kauč

Unutrašnja i vanjska sofa Cloverleaf izrađena je u suradnji sa stručnjacima i inženjerima od pažljivo odabranih materijala. Verzija od polietilena ima površinu otpornu na UV zrake koja je potpuno otporna na sunce, vjetar i druge vremenske uvjete. Osim toga, vrtna garnitura iznimno je higijenska, laka za njegu i izrađena u potpunosti od materijala koji se mogu reciklirati.

Dizajnerska vrtna garnitura ispred Muzeja Moesgård u Danskoj

dizajnerski-vrt-sofa-modularni komad namještaja-bijeli-unutarnji-vanjski

Elegantna vrtna sofa izrađena od materijala koji se mogu reciklirati

dizajnerski-vrtni-kauč-vanjski-namještaj-reciklirajući materijali

Video: Vrtna garnitura dizajnerske vrtne garniture od djeteline u i na otvorenom od Verpana

* Možete saznati više o Verpanu ovdje.