Namještaj

Dizajner u centru pažnje – Dizajnerski namještaj i ideje od Monice Armani

dizajner monica armani proizvodi dizajnerski namještaj i ideje

the Dizajner Monica Armani jedinstvena je po svojoj sposobnosti da na nevjerojatan način spoji svoju obitelj, posao i okruženje, što je i njezino Dizajnerski namještaj i ideje nadahnuto. Saznajte više o njihovom svijetu i kreativnom dizajnu.

Dizajnerski namještaj i ideje autorica Monica Armani

Dizajnerski namještaj i ideje monica armani dnevne ideje zelena dnevna soba

1. Dizajn.

Vaš ulazak u svijet dizajna poklapa se s lansiranjem robne marke Monica Armani. Godina je 1998. Fokus je na Progetto 1, od 2006. u katalogu B. & B Italija. “To je bio stol o kojem sam oduvijek sanjao, ali još nije dizajniran.” Stvoren za privatnog kupca, stol označava početak organizacijskog sustava za kuhinju s policama, stolovima i stolicama, a kasnije postaje prostire se i uključuje vrt (sa stolovima i klupama), kupaonicu, također računalne stolove i stoliće. Zajedničke značajke su: jednostavnost, elegancija i fleksibilnost.

Talijanski dizajnerski namještaj i ideje

progetto1 dizajn stola monica armani dizajnerski namještaj i ideje

2. Tim. “Dizajn je u našoj obitelji i studiju – dio kuće. Luka, moj suprug i ja radimo zajedno. S nama su i naša djeca Marcelo i Mariana. Poslovni i obiteljski život isprepleteni su. Svađamo se i ispravljamo. Kad je riječ o tehnologiji, zakon je obično na Lukinoj strani, ali što se tiče detalja, ja pobjeđujem. ”I pauze za vraćanje snage? Vrijeme s djecom. Ali i naši mali bijezi u sjevernu Afriku u potrazi za beskrajnim horizontima i apsolutnom tišinom. “

Kupaonica PIanura u crnoj boji za Boffi

pianura moderan dizajn kupaonice crno -bijela monica armani

pianura dizajn kupaonice monica armani crno pozadinsko osvjetljenje

Boffi pianura loš dizajn Monica Armani dizajnerske ideje

3. Vaša ideja za kupanje. Sviđa mi se ideja o crnoj kupki. To je bila moja filozofija pri razvoju sustava Pianura za Boffija. Drvene obloge, police s pozadinskim osvjetljenjem, viseći umivaonik, nekoliko centimetara od zida i takav osjećaj plutajućih predmeta. Zidno ogledalo i ormarići upotpunjuju unutrašnjost.

Monica Armani talijanski dizajnerski namještaj i dnevne sobe

4. Vaša omiljena soba. “Dnevna soba, zahvaljujući prekrasnom pogledu na dvorište i zelenilo. Živimo u prizemlju male zgrade koju smo projektirali prije nekoliko godina. Kad se želim opustiti, sjednem na čuvenu stolicu za jaja od Arnea Jacobsena. Uključujem i stolnu svjetiljku Goodmorningchina Davidea Groppija – tanko postolje i divovski balon od ružičastog papira. Čarobni učinak. “

Tred polica za knjige

tred polica za knjige moroso italy monica armani bijela

tred bijela polica za knjige pregradni zid

5. Na početku je bila soba. Kuća Monice Armani nema vrata, samo pregrade. S tim u vezi, dizajnirala je svoju prvu policu za knjige za Moroso – “Tred polica”. Jednostavne otvorene police, okomiti elementi prekriveni tkaninom. Tri police različitih duljina. Veza nudi mnoge mogućnosti za kombinacije. I još jedan detalj, nema potrebe za montažom uz zid.

dizajner interijera monica armani drvena obloga bijelo plavi namještaj

6. Dobri učitelji. Moj je otac nesumnjivo na prvom mjestu. Arhitekt koji je imao mnogo projekata i uvijek s velikom dozom finoće. Zajedno smo radili deset godina. Dugujem svoju pozornost prema detaljima i uvjerenje da nikad nije tako malo da se zanemari. Također uvjerenje da vrijeme jasnije čini ideje. Među najvećim dizajnerskim imenima – vječni američki par Charles i Ray Eames. Komad namještaja koji je za vas kultni, Eames ležaljka. “Voljela bih da sam to osmislila”, kaže ona s osmijehom.

WGS particija

WGS Gallotti Radice dizajn monica armani pregrada

7. Umjetnost gostoprimstva. “Kad pozovemo goste na večeru, prekrivam stol tamno sivim platnenim stolnjakom i čipkom u sredini. Kinesko porculansko posuđe, srebrni ili čelični pribor za jelo iz Mujija i velike čaše za vodu i vino. Bršljanom također ukrašavam salvete, svijeće i staklene stalke za kolače koje sam skupljao godinama. Ne mogu odoljeti. Kao novi par cipela sa štiklama koje oduzimaju dah.

WGS zelena stolica

wgs ​​stolica zeleni dizajnerski namještaj i ideje monica armani

8. Teksture. Sviđa mi se strogi stil, uključujući i uzorak. Kao i jednostavnost i jednostavnost crno -bijele kombinacije. U tim bojama dizajnirao sam novu kolekciju porculanskog kamena za Mutinu. Zove se Kora i podsjeća na drvenu koru. Prilikom odabira tkanina, Monica uvijek traži ravnotežu između materijala i purizma. “Obožavam posteljinu, ali i filc koji sam koristio za presvlačenje stolice WGS za Galloti & Radice je eksperimentirao.

LEM za Coro

lem coro stol za blagovanje stolovi od nehrđajućeg čelika dizajn monica armani

9. Poželjni materijal. Nehrđajući čelik. Kao i kod projekta LEM, zbirka stolova i stolica za Coro. Nešto novo je mogućnost promjene presvlaka sjedala zahvaljujući inovativnom sustavu kopča.

Dizajnerski namještaj i ideje Monica Armani – Wafer Chair

Molteni Wafer stolice presvlake naslona sjedala

10. Izuzetak. Napolitanke. Drvena stolica za Molteni & C. Čiste i jake linije. No, ovaj put materijal je puno drvo, reinterpretirano zahvaljujući automobilskom inženjeringu. Naslon i sjedalo su podstavljeni.

wgs ​​stolno drvo organizacijski sustav stolna lampa

elegantan uredski namještaj  proizvodi ideje dizajner monica armani uredski namještaj osmanski

bijela kuhinja za Efeti

mak2 kuhinjski efeti proizvođač dizajner monica armani

Dizajnerski namještaj i ideje Monica Armani

kristalni stol pravokutni monica armani staklena ploča