Namještaj

Briljantan dizajn namještaja iz Smanije za vaš dom, ured ili vrt

elegantna-vrtna-stolica-plava

Briljantno Dizajn namještaja Smania – visokokvalitetni namještaj za kreativan koncept interijera i udoban dizajn interijera. Takve su kolekcije rijetkost ne zato što nedostaje proizvođača i dizajnera namještaja, već zato što je originalnost u kombinaciji s avangardom danas teško postići. Širok raspon ideja i dizajna namještaja dobar je s jedne strane, ali s druge strane broj visokokvalitetnih i doista lijepih koncepata značajno se smanjio. Ovi elegantni klasici namještaja međutim fasciniraju pravim elegantnim dizajnom.

Dizajn namještaja Smania – proizvodi i kolekcije

moderno-bijeli-naslonjač-drveni ormarić-ormar

Talijanska tvrtka koja kupcima nudi široku paletu namještaja, koncepata dizajna interijera i savjete za savršen dizajn interijera. Vaši se proizvodi mogu opisati originalnim konceptom, finim tkaninama i materijalima te shemama boja koje oduzimaju dah. Da Dizajn namještaja Smania ekološki je prihvatljiv, održiv i vrlo izdržljiv, što štedi novac i vrijeme za obnovu. Ukusne zbirke tematski su podijeljene u tri skupine – za ured, za dom ili za vrt.

Smania dizajn namještaja fascinira elegantnim konceptom

Luksuzni dnevni boravak Smania plava fotelja

Smania nudi fini namještaj za sve ljubitelje klasičnog stila – i ne samo to – koji odgovara plemenitim komadima namještaja, zanimljive skulpture, lampe, ogledala nude se kao osebujni ukrasi. Većina proizvoda dizajnirana je na takav način da se lako mogu međusobno kombinirati i da možete osmisliti vlastiti dizajn interijera prema svom osobnom ukusu. Dizajn namještaja Smania nudi moderan način života koji odgovara svima. Udobnost koju nudi uredski namještaj posebno je korisna za one koji imaju dug dan na poslu. Drveni namještaj i elegantne konferencijske sobe kompaktni su i fino dizajnirani. Stolice su ergonomske, tako da se svi mogu osjećati ugodno.

Bezvremenska finoća i elegancija s Smania namještajem

luksuzni tepih u spavaćoj sobi

Ideje za vrtni prostor također su ekscentrične i fascinantne. Talijanska tvrtka upravo je pokrenula svoju posljednju kolekciju koja nudi sve vrste vrtnog namještaja za aktivne ljude. Neki namještaj posebno je dizajniran za velike rezidencije u kolonijalnom ili viktorijanskom stilu, dok je drugi namijenjen restoranima, umjetničkim kafićima i super cool hotelima.

Smania spaja luksuz i šik

klasično-elegantan uredski namještaj

Da Dizajn namještaja Smania Zaslužuje naš pljesak zbog profinjenog, lijepog i impresivnog interijera. Oni su stabilni, moderni, ali istovremeno nose duh prošlog slavnog doba. Proizvođač namještaja svoje projekte razvija u uskoj suradnji sa svojim kupcima i njihovim željama. Talijanski dizajnerski studio može transformirati svaki dom i javni prostor, bilo da se radi o uredu, vrtu ili dnevnom boravku. Svijet Smanije posvećen je stilu života i arhitekturi poput kolonijalne, viktorijanske, gotičke ili starogrčke, čak i renesansne. U svakom slučaju, neki su elementi zbirke tipično minimalistički i visokotehnološki. Sav namještaj koji vam srce želi može biti Smania biti pronađen.

Abigail

Rasvjeta spavaće sobe

Spavaća soba-rasvjeta-zanimljiva-ideja-Smania

Ležaljka na terasi-plava presvlaka

Ležaljke na terasi plave presvlake

Čisti luksuz – uredski namještaj

Luksuzni uredski namještaj u bijelim foteljama

Luksuzan dizajn spavaće sobe

Dizajn luksuzne spavaće sobe

Garnitura za sjedenje u bež boji

garnitura za sjedenje u bež boji