Namještaj, spavaća soba

Lepo spavaj i sanjaj slatke snove u školjci!

jedinstvena-školjka-krevet-ružičasta

Tražite zaista neobičan krevet za svoj dom? Nudimo rješenje za vas, novi komad namještaja iz Italije. Jedinstveni krevet nije samo dio niza krevetnih kolekcija. Još je neobičnije. Oblik mu je poput ljuske. Da, preporučujemo vas u udobnom Krevet sa školjkom za spavanje možeš biti biser školjke. Ovaj krevet s oblikom školjke može u potpunosti transformirati vašu spavaću sobu i stvoriti vrlo ugodnu atmosferu. Gotovo nitko nema takav namještaj koji može biti žarište u unutrašnjosti.

luksuzni krevet poput školjke sa zlatnim dizajnom

luksuzni zlatni dizajn sa krevetima

Ipak, dobar izgled nije jedina prednost ovoga Krevet sa školjkom. Također je proizvod visoke tehnologije. Opremljen je daljinskim upravljačem za jednostavno upravljanje otvaranjem i zatvaranjem. Ovo je vrlo praktičan prijedlog za vašu spavaću sobu, pogotovo ako ujutro ne želite pospremiti krevet, samo jednim gumbom na daljinskom upravljaču možete sakriti nered na krevetu od svojih očiju. Ne samo sirena Ariel iz dječjih priča može biti u jednom Krevet sa školjkom spavati.

luksuzni ružičasti krevet sa školjkom

raskošno-ružičasta-školjka-krevet

Sada je krevet s dagnjama prilika za sve. Osjećajte se kao princeza oceana. Ako ste zainteresirani za temu mora u dizajnu interijera, to može biti Krevet sa školjkom Pomoći će vam postići sklad u vašem dizajnu interijera.

bajkoviti bijeli krevet u obliku wr ljuska

bajka-školjka-krevet

luksuzna spavaća soba s krevetom ljuska

raskošna spavaća soba sa krevetom sa školjkom