Namještaj, dnevni boravak

Trendi ekološki namještaj tvrtke Desiree

moderan namještaj za dnevnu sobu ekološki prihvatljiv

Predivan ekološki namještaj svi su bijesni ovih dana. Na tržište dolaze u izvornim oblicima i elegantnim shemama boja te su željeni dodatak interijeru. Na kraju, ali ne i najmanje važno, treba uzeti u obzir zaštitu okoliša i odgovornost koju preuzimaju i proizvođač namještaja i kupac.

Ekološki namještaj za dom iz Desiree

bijela dnevna soba žuti zidni ukras

Desiree je relativno nova talijanska tvrtka koja nudi fantastičan portfelj i za njihov ekološki namještaj poznato je. Održivi dizajn proizvođaču je osigurao vodeću poziciju na tržištu. Opseg proizvodnje tvrtke Desiree Divani – pod kojim je imenom tvrtka još uvijek poznata – impresionira visokom kvalitetom, modernim izgledom i raznolikošću modela. Talijanski tim specijaliziran je za tapecirani namještaj i nudi sofe, udobne krevete, fotelje, ležaljke, kauče na razvlačenje i fascinantne stolice. Drvo i nehrđajući čelik izrađeni su od posebnih vrsta poliuretana koji ne štete okolišu.

Udobna fotelja – ekološki namještaj

ljubičasta plišasta fotelja

Dobrodošli u svijet udobnosti, udobnosti i glamura. Ovdje možete jednostavno uživati ​​u udobnim naslonjačima talijanske tvrtke Desiree – oni kombiniraju klasične trendove s inovativnim tehnologijama, ekscentričnim linijama i luksuznim dizajnom. No, fokus kolekcije nesumnjivo je kauč. Kao glavni materijal preferira se koža. Kauč ​​u japanskom stilu – niski model u suprotnosti je s tradicionalnim dizajnom kauča za dnevnu sobu. Fotelje nude klasičan spoj između elegancije i udobnosti. Retro izgled je za ekološki namještaj Dizajnirajte dobar balans prema modernoj minimalističkoj ideji. Kompaktni, izdržljivi i stabilni-ali i s avangardnim okusom, ovi modeli privlače pažnju.

Kreativne ideje za dizajn spavaće sobe – kreveta

Kožni krevet-smeđe-talijanski namještaj

Desireeine kreativne ideje za dizajn kreveta jako se razlikuju od spavaćih soba na koje smo navikli. Praktično ekološki namještaj – Kauči na razvlačenje nude funkcionalno rješenje za male stanove. Također postoji izbor tepiha i elegantnih tkanina kao ukrasa u sobi.

Praktično i udobno, s izvrsnim izgledom i njegom prirode – kolekcija Desiree.

Od Abigail

Stolice od tkanine-talijanski dizajn

Stolice od tkanine talijanskog dizajna

Moderni talijanski stol

moderno-talijanski-stol-polica-Desiree

Plavi naslonjač i tabure

Fotelja-stolica-plava

Kožna garnitura-bijela

Kožna garnitura za sjedenje-bijelo-sjajna

Elegantan udoban talijanski krevet

elegantno-udoban-talijanski krevet

Smeđi kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi

smeđa sofa na razvlačenje dnevni boravak

Elegantan crno -bijeli tepih

Chach tepih crno -bijeli