Namještaj, dnevni boravak

Eklektičan namještaj za dnevnu sobu iz kolekcije Moroso – Button Down

Eklektičan namještaj za dnevnu sobu tvrtke Moroso - Button -Down

Jeste li umorni od istog dosadnog namještaja? Možda ste oduvijek željeli nešto novo, svježe i moderno? Mislite li drugačije i ne možete doista razumjeti što drugi misle da je “prikladno” ili “izvrsno”? Ako ste ta osoba, onda je ovaj članak za vas. Pustite mašti na volju i pogledajte ovu nevjerojatnu eklektična zbirka Morosa. Eklektičan namještaj za dnevnu sobu koji može stvoriti razigranu atmosferu u svakoj prostoriji.

Eklektičan namještaj za dnevnu sobu – šarena kolekcija Morosa

Eklektičan namještaj za dnevnu sobu iz Morosa

Eklektična kolekcija namještaja za dnevne sobe iz Morosa jedna je od najnevjerojatnijih kolekcija ove godine. Ako tražite nešto drugačije i jedinstveno, onda je ovaj namještaj samo za vas. Nizozemski dizajner Edward van Vliet je stvorio jedinstveno dizajnersko rješenje i nudi živahnu atmosferu koja se ogleda u Zbirka s gumbima iz Morosa pogodan za svaku kuću. Ovi moderni uzorci prikladni su za futuristički interijer. Dizajn sofe vrlo je ležeran i udoban, a opet je toliko jedinstven sa svojom futurističkom šarenom teksturom.

Ovi jedinstveni komadi namještaja iz Marosa osvježavaju dan

Eklektičan namještaj za dnevnu sobu iz kolekcije Moroso - Button Collection

Eklektična kolekcija namještaja za dnevnu sobu primamljivo je kao i njegovo ime. Također bi mogao biti prikladan za vaš uredski namještaj, to ovisi samo o vašoj struci. Ovaj objekt je apsolutan savršen za umjetnike. Ona odmah šalje poruku. Noćni ormarići dostupni su u različitim bojama, veličinama i oblicima. Na slikama možete vidjeti kako se dobro slažu sa stolicama i sofama. Ovi jedinstveni komadi namještaja mogu osvježiti dan. Kad se osjećate tužno ili kada nije vaš dan, možete se vratiti kući i jedan pogled na ovo nevjerojatno rješenje za uređenje interijera razvedrit će vam raspoloženje i osvježiti se. Izvrsna šarena mješavina posebno je prilagođena kako bi unijela pozitivne vibracije u bilo koju vrstu modernog, šarenog interijera.

Eklektičan namještaj za dnevnu sobu iz Morosa

Eklektičan namještaj za dnevnu sobu tvrtke Moroso - šaren na gumb

Mislite li …? Pronađite eklektični komadi namještaja, koji će osvježiti vaš dizajn interijera i podsjetiti vas: Svatko tko razmišlja sa stilom – živi sa stilom. Volimo ovaj eklektičan namještaj za dnevnu sobu iz Morosa. Vjerujte, hoćete Zbirka sa gumbima smatraju ga primamljivim kako mu i samo ime govori. the Gumb za dolje-Kauč, fotelja i pomoćni stolić donose eklektičan užitak, u kombinaciji s krpastim poplunom s modernim uzorcima, bojama i površinama. Nizozemski dizajner Edward van Vliet je kauču dao ležeran, udoban oblik sa značajkom “gumbi za kardigan” na prednjoj strani.

Eklektična kolekcija namještaja za dnevne sobe iz Morosa

Pojedinačni krevet za dječju sobu ili ležaljka u eklektičnom dnevnom boravku

okrugli pomoćni stol s mjedenim stupom

Fotelja sa šarenim presvlakama