Namještaj, dnevni boravak

Drvena rustikalna sofa Riva iz Italije

moderan namještaj iz Italije

Kakva zanimljiva i izvanredna kombinacija. Ovaj kauč “Utah” predstavlja modernu i kreativnu uporabu tehnologije recikliranja. Ovaj vrlo suvremeni, drveni, rustikalna sofa zadivljuje ne samo svojom estetikom, već i svojom poviješću. Drveni elementi ove sofe zapravo su reciklirano drvo iz laguna u Veneciji.

Moderna rustikalna sofa Riva iz Italije

moderan smeđi kožni kauč

Nazvane briccole, ove se drvene ploče koriste kao marker kroz lagune. Briccolen se mora mijenjati novim svakih 10 godina. Staro drvo izgleda jedinstveno i skulpturalno zbog dugog boravka u vodi – umjetničko djelo prirode. Drvo se obrađuje, a zatim kombinira s kožom – tako nastaje moderno drveno drvo rustikalna sofa.

Rustikalna sofa izrađena od recikliranog drva

inovativni namještaj - sofa

Mješavina starog i novog materijala izgleda uzbudljivo i elegantno. Obično seoski kauč ne uklapa se u svaku sobu, ali ovaj se dizajn također može lako kombinirati s modernim namještajem. Ovo je osobito prikladno rustikalna sofa za minimalistički dizajn interijera.

Toplina kože i patina od drveta privlačni su i ugodni. Stil je odvažan, ali nježan i udoban. Riva je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju ručno izrađenog drvenog namještaja. Ili kako sami dizajneri objašnjavaju: „Recikliranje je važno. U ovom važnom povijesnom trenutku želimo reciklirati drvo, ponovno ga otkriti i stvoriti dizajn za buduće generacije “

moderan kožni kauč