Moda

Savjeti za žensku modu i styling – pogreške koje treba izbjegavati

savjeti za modni stil za žene pogrešne trendove

Mnoge žene čine vrlo jednostavne pogreške u nastojanju da izgledaju blistavo, u trendu i super šik. Zašto im se to događa? Danas želimo razgovarati o greškama u našoj odjeći i o tome kako ih možemo ispraviti (ili bolje reći da ih moramo ispraviti!). Najnoviji trendovi u modnoj industriji ili najnoviji primjeri iz modnih časopisa lako se mogu pretvoriti u “zamku” za “modernu” ženu i tako može napraviti nekoliko velikih modnih pogrešaka. Ali kako ih možete izbjeći? Evo naših Savjeti za oblikovanje žena tamo:

5 savjeta za oblikovanje žena

1. Nemojte slijepo slijediti modne trendove

modni savjeti za stiliziranje žena slijepo slijede trendove pogrešaka na pisti

U svakoj sezoni za ovu kolekciju postoje vrlo opasni trendovi. Otvorenih ramena ili neobičnih uzoraka, volumena, bluza kratkih duljina i izloženog trbuha … Trebate biti vrlo oprezni pri odabiru odjeće, osobito žena niskog rasta i punih bokova. Zato budite oprezni, ne zaboravite, ne pokazuje svaki trend dobar ukus, bez obzira na to koliko je svjetskih dizajnera radilo na ovim kolekcijama. Čak ni modni predmet koji su renomirani modni časopisi naveli kao neophodan za vašu garderobu još uvijek nije razlog za prihvaćanje ove modne zapovijedi. Ono što vidite tijekom Tjedna mode mora se smatrati izvorom inspiracije i naučiti iz njega što je više moguće.

Naš savjet: Naučite eksperimentirati s modnim trendovima i promijeniti ih kako biste pronašli svoj vlastiti stil. Uz obilje boja, tekstura, linija i likova, uvijek pokušavate izraziti svoju individualnost i jedinstvenost.

2. Izbor odjeće i pribora s logotipom robne marke

stilski savjeti ženske bluze veliki logotipi kenzo

Modni brendovi često stavljaju vlastiti logotip na modni predmet. Mnogi mladi ljudi, osobito djevojke, nastoje pokazati svoju ljubav prema modi kupovinom ovih markiranih predmeta. Za njih su označene Kenzo haljine ili veste s logotipom Maison Martin Margiela neosporan simbol njihovog građanskog luksuza – i to služi kao društveni signal oko njih. Moramo reći da ovo nije najbolji ili najsofisticiraniji način da se upoznate. Pravi poznavatelji mode inzistiraju na kvaliteti, a ne na logotipu marke.

Naš savjet: Međutim, ako vam se sviđa i odlučili ste se za određeni modni brend, onda samo pokažite logotip modnog brenda za jedan dodatak, to je sasvim dovoljno! Ograničite se na torbu, sunčane naočale, torbicu, narukvicu ili prsten – ima dovoljno mjesta za logo.

 Savjeti za oblikovanje žena

3. Nikada nemojte pokazivati ​​donje rublje! Pravila lijepog ponašanja i elegancije vrijede besprijekorno i bez iznimke: temeljito i uvijek skrivate šalice grudnjaka, nismo u baru, već u svakodnevnom životu, a to ovdje nije u trendu!

4. Odgovarajući pribor za kosu

modni savjeti za styling za žene frizura punđa elegantna

Postoje dodaci koji se nikada ne vide – da, ovo su neki od dodataka za kosu. Bez njih vaša punđa ne može uspjeti, a frizure s punđom tako su trendi ove zimske sezone! Budite oprezni i odaberite najbolje i najprikladnije za sebe!

5. Atraktivno i sofisticirano – to nije prikladno!

Atraktivni i sofisticirani u isto vrijeme – to su dva suprotna pojma u modi, ali mnoge djevojke nikada nisu naučile što čini razliku među njima. Još uvijek vrijedi staro pravilo – možete izložiti samo gornji ili samo donji dio tijela, i diskretno. Ali želja nekih žena da sada pokažu sve blagodati tijela odmah prelazi razumne granice i uništava osjećaj ravnoteže i dobrog ukusa.

Naš savjet: Nemojte kombinirati odjeću mini duljine sa stvarima koje bi vašu sliku učinile “jeftinom”, pa čak i vulgarnom, poput cipela s visokim potpeticama. Ne birajte čarape preko koljena ili mrežaste čarape, ovo jednostavno nisu stvari koje preporučujemo. Kratka duljina odjeće dobra je ako je kombinirate sa zatvorenim izrezom i prekrivenim ramenima te s njima nosite ravne cipele. Tek tada izgledate doista moderno! U to se sada ne može sumnjati!

Nadamo se i da ćete slijediti mnoge naše savjete i pokušati ispraviti sve modne greške koje ste možda učinili.