kupaonica

Samostojeća kupaonica koja štedi prostor iz studija Allegory Studio

kupaonska jedinica koja štedi prostor okrugli dizajn alegorijski studio

Kupaonica je često najmanja ili najuža soba u našim stanovima. Svi sanjaju o velikoj kupaonici u kojoj se navečer mogu opustiti u velikoj kadi. No to nije slučaj s većinom nas. Dizajneri stavljaju sve veći naglasak na višenamjenski i kompaktni namještaj, pa sljedeći koncept ne čudi. “Kružni tok” od Allegory Studio je kupaonska jedinica koja štedi prostor, to bi moglo zamijeniti cijelu kupaonicu osim WC -a.

Kupaonska jedinica koja štedi prostor iz studija Allegory

kružni kupaonski koncept kupaonica štedi prostor alegorija studio

Kao da su funkcije sobe unesene u jedan komad namještaja. Korisnik “Roundabath -a” tu može učiniti sve – oprati zube, oprati lice, istuširati se, nanijeti losion, nanijeti šminku ili frizuru. Samostojeća jedinica sastoji se od modularnih metalnih šipki, umivaonika, ogledala i tuša, koji su postavljeni na čvrstu trokutastu betonsku podlogu. Stakleni zid odvaja tuš kabinu od ostalih elemenata. Promijenila se kultura kupatila!

Kupaonska jedinica koja štedi prostor i kombinira sve u jednom

kupaonica jedinica kompaktne male sobe alegorija studio

Ovi kupaonska jedinica koja štedi prostor samo je dio dizajnerske serije kućanskih predmeta iz Allegory Studija pod nazivom An-Archi (Anarchy + Architecture). Ova je zbirka bila izložena na Salone Satellite, Milanskom tjednu dizajna, od 8. do 13. travnja 2014. godine. Allegory Studio, sa sjedištem u Carougeu na periferiji Ženeve, osnovali su 2010. arhitekti Albert Schurs, Lisa del Papa i dizajnerica proizvoda Wendy Gaze. Njezin fokus je na arhitekturi, dizajnu interijera, maloprodajnoj arhitekturi, instalacijama, scenografiji i dizajnu proizvoda. Dva puta su 2013. godine dobili nagradu Red Dot.

ima mjesta za sve

kupaonica koja štedi prostor, samostojeća, sve u alegorijskom studiju

metalne šipke zabodene su u betonsku podlogu

roundabath small bathroom concept platsplarend kupaonski namještaj

bijele, okrugle police

kupaonica koja štedi prostor koncept dizajna kupaonice alegorija studio