Kupaonica, dizajn interijera

Od nekadašnjih termi do modernog jacuzzija

Dizajn jacuzzija - grčki stil

Od davnina su ljudi tražili način da se opuste, isperu brige u kupaonici, a mnogi su to pronašli u onome što danas nazivamo „vrućom kadom“. Mnogo prije slike moderan jacuzzi dizajn Vrelo je godinama igralo važnu ulogu u životu ljudi. Stari Egipćani i Grci znali su prednosti njihove uporabe, kao i Rimljani, Japanci i mnogi drugi. Za neke od ovih kultura kupanje je bilo mnogo više od sanitarije – to je bila jedinstvena zdravstvena terapija i izvor opuštanja.

 Jacuzzi s plavim osvjetljenjem

moderan jacuzzi s plavim osvjetljenjem

Danas je jacuzzi potpuna senzacija i bitna značajka naših domova. Da moderni jacuzzi  počeo se pojavljivati ​​sredinom dvadesetog stoljeća kada se talijanska jacuzzi obitelj preselila u SAD i otvorila svoju tvrtku za jacuzzi. Obitelj je postigla ogroman uspjeh i učinila je svoju tvrtku liderom moderan jacuzzi dizajn Marka. Naziv “jacuzzi” instinktivno je postao sinonim za tople kupke i stekao je veliku popularnost u cijelom svijetu.

Pogled koji oduzima dah

moderan jacuzzi s prekrasnim pogledom

U drugom dijelu dvadesetog stoljeća mnogi su započeli vlastite poslove s jacuzzijem po uzoru na obitelj jacuzzi. Tržište se postupno bogatilo novim proizvodima čiji promjenjivi oblici, boje i materijali daju sliku savršenog i moderni jacuzzi Dizajn kolosijeka. Teško je reći koji je savršen dizajn, ali s tako širokim rasponom danas svatko može zadovoljiti svoje želje i potrebe. Radi se samo o tome moderan jacuzzi dizajn pronaći onu koja vama najviše odgovara i prostor namijenjen njemu. Osim blagotvornih učinaka svoje funkcije, jacuzzi može unijeti posebnu energiju u mjesto i postati vaše omiljeno mjesto u kući.

by K.H. Christova

Hi-tech jacuzzi s televizorom

moderan jacuzzi dizajn s televizorom

ekološki dizajnerski jacuzzi

moderan jacuzzi s drvenim dizajnom

minimalistički dizajn jacuzzija

minimalistički dizajn jacuzzija

Jacuzzi moderan dizajn