Kuhinja, namještaj

Luksuzna, elegantna i kompaktna mala kuhinja iz Binove

Dizajnirali Binova Technological Kitchens

Modularno-mala-kuhinja-Binova-Dizajn

the mala kuhinja by Binova novi je koncept uređenja interijera koji stvara dinamičan prostor dizajniran za više od kuhanja i čišćenja. Binova kuhinje nude obilje prostora za skladištenje, elegantne kuhinjske stolove u kompaktnom obliku, gdje su udobnost i funkcionalnost u središtu pozornosti.

Mala kuhinja iz Binove – praktična, kompaktna, višenamjenska

praktično-spremište-kuhinja-otok-ormarići

 Binova osnovano je prije 50 godina i u početku je mladi kreativni tim bio vrlo mali. Danas je tvrtka za namještaj velika tvrtka specijalizirana za kuhinjske blokove, i to ona kompaktna mala kuhinja doveo ga je na novu razinu. Tehnološki proizvođač kuhinje pretvorio je običan kuhinjski dizajn u originalni dizajn. Ako je kuhinja i za vas posebna soba, ona koja slavi obiteljski život i u kojoj možete provesti ugodne sate s cijelom obitelji, onda je Binova pravo mjesto za vas.

Mala kuhinja – novi dizajni s futurističkim dodacima

bijela-kuhinja-pult-uska-kuhinja

Talijanski proizvođač namještaja Binova nudi bogat portfelj u kojem futurističke luksuzne kuhinje i kuhinjske jedinice visoke tehnologije nisu iznimka, već pravilo. Glavna ideja korištenja tehnologije je da dizajn odgovara modernom načinu života i suvremenom interijeru za moderne stanove. Ultramoderni sustavi ladica, elegantne fronte izrađene od finih materijala usklađene su s cjelokupnim dizajnom. Ugrađena rasvjeta osigurava brže pronalaženje svega što vam je potrebno za kuhanje. Barski stolovi i kuhinjski pultovi nude sjedenje. Kuharske knjige i umjetnička djela služe kao jedini ukras.

Mala, praktična, moderna, Binovamoderna-kuhinja-otok-nehrđajući čelik-Bonova

Zgodni skladišni prostori i fantastične čvrste završne obrade jamstvo su da ćete o tome saznati mala kuhinja mogu se veseliti dugo vremena. Shema boja je posebno prikladna – bež, bijela. Sjajne površine reflektiraju svjetlost i čine da soba izgleda veća. Jedini ukras koji je potreban ovom modernom dizajnu je vaza sa svježim cvijećem.

Moderna mala kuhinja

mala-praktična-kuhinja-Binova

Svi ljubitelji tradicionalnih kuhinjskih blokova zasigurno će saznati za Regulu AD mala kuhinja sretan – dizajn ima montažne module koji tvore jedinstveni instalacijski sustav i u skladu su s podovima i zidovima. Slike u boji na zidovima služe kao osvježenje sivog dizajna i pročelja. Modularna kuhinja pod nazivom Modus CS savršena je osnova za kuhinju u kojoj nedostaje ukras, a jednostavan, minimalistički dizajn interijera definira prostoriju. Ovo je ujedno i glavna ideja dizajna – da što više prostora ostane za slobodno kretanje.

Od Abigail

Kuhinjski ormari u bež boji vizualno povećavaju prostor

bež-kuhinjski ormari-ekstraktor-kuhinja

Binova kuhinjski ormari za spremanje

Binova kuhinjski ormarići

Praktičan sustav ladica – posuđe

praktično posuđe sa sustavom ladica

Praktični minimalistički kuhinjski otok

praktičan minimalistički kuhinjski otok

Binova Modular Kitchen Island-CS

Binova-Modularna-kuhinja-otok-CS

Kuhinjski otok koji štedi prostor s elegantnim pročeljima

štedi prostor-kuhinja-otok-elegantne fronte