Kuća i vrt

Upečatljiv akrilni stol za kućni ured

stol-akril-prozirno-prozirno-moderno-štuko-bijelo-minimalističko-starinsko

Što se tiče namještaja za ured, ništa ne može biti urednije od akrila. Posebno su traženi transparentni stolovi za kućni ured, dijelom i zbog toga što zbog ledenog izgleda izgledaju luksuzno u prostoriji, kao i zbog urednog izgleda koji nude.

Akrilni stol za kućni ured

stolno-akrilna-prozirna-okretna stolica-radno mjesto-svjetlo-vrtna vrata

Osim toga, prozirni akrilni namještaj stvara iluziju da zauzima malo ili čak nimalo prostora, što prostoriju čini većom. Da ne spominjemo, kvaliteta ih motivira Akrilni stol, da ga možete pregledavati, vlasnici da budu uredni, pogotovo ako stol ima i ladice.

radni stol-akril-proziran-vidi-kroz-radno mjesto-prijenosno računalo-praktično-moderno

Akrilni stol ili djevojački stol za šminkanje

stolno-akrilni-prozirni-prozirni-ukrasi-izrezi-ružičasti-jastuk za sjedalo-poput djevojčice

Akrilni stol postaje toaletni stolić

radni stol-akril-proziran-prozirni-toaletni stol-bijela-pomagala za šminku

Danas imamo nekoliko primjera jednog Akrilni stol za nju. Postoje komadi koji su potpuno prozirni, kao i lakirane radne površine s akrilnim nogama za stol, tako da možete očekivati ​​razne varijante. Bez obzira tražite li čvrsti radni stol u koji možete puno spremiti ili tražite osjetljiviji stol koji može poslužiti i kao radno područje, definitivno ćete pronaći odgovarajuću varijantu od akrila za crpanje inspiracije.

Što izgleda bolje – stol ili radni stol izrađen od akrila

Ideja za dizajn akrilnog stola

Za početak imamo jednostavan, ali ipak šik Akrilni stol, izrađene od četiri odvojena komada koji klize jedan u drugi. Ovaj akrilni uredski namještaj može se prilagoditi veličini vaše sobe. (iz dizajnerske kuće Penny Farthing)

Peekaboo konzolni stolni kućni zidni stolac

Akrilni konzolni stol idealan je kao stol za tanak, kompaktan uredski izgled. Peekaboo Clear Console sastoji se od jednostavnog, zakrivljenog oblika koji nudi dovoljno prostora za prijenosno računalo i stolnu lampu. (iz CB2)

Dizajn stolice za konzolu za stol Peekaboo

Još jedna fotografija s Peekaboo Clear Console. Vidite prednost kombiniranja zidnih polica sa stolom kao ureda.

Lawrence-dizajner-ideja-home-prozirna stolica

Za mnoge komade akrila, poput stola Lawrence ispod, akril se kombinira sa staklom za čvrst, kristalni učinak. Stakleni stol i kutija za pohranu prodaju se zasebno. (autor HStudio)

Atlas stolica za blagovanje akrilna stolica prozirna

Drugi način kombiniranja stakla i akrila je kada koristite stol za blagovanje kao prostran radni stol. Blagovaonski stol Atlas osigurava čistu eleganciju u uredu. (iz Napuljskih akrila)

Dizajn akrilne stolne kuće Allan Knight

Apollo stol za blagovanje / Akrilni stol ispod se sastoji od nogu od akrilnog stupa koje se prodaju u paru. Staklenu ploču morate kupiti zasebno. (autor Allan Knight)

Allan-Knight-Lobeira-stolna-lampa-stolica

Ako tražite neprozirnu izjavu sa samo malo transparentnosti, onda je ovo Lobeira Akrilni stol možda nešto dolje za vas ispod. Sastoji se od prugastog drva i vrha od crnog granita. Akrilne noge čine stol posebno zanimljivim. (autor Allan Knight)

Allan-Knight-stol-akril-crveno-crno

Three Palm je varijanta koja se sastoji od laka, kao i stakla i akrila Akrilni stol izvrstan izbor. Nudi sjajnu površinu koja se suprotstavlja privlačnosti akrilnih nogu. (autor Allan Knight)

Akrilni stol Alexandra von Fürstenberg

Briljantna dizajnerska kuća za stolnu konzolu od akrila

Sada postaje sve šareniji. Akrilni namještaj dizajnerice Alexandre von Fürstenberg poznat je po svojim naglascima neonskih boja i njihovim geometrijskim oblicima. Primjer za to je akrilna konzolna ploča Brilliant sa svojim limuno žutim i vapnozelenim rubovima. Stol je također idealan kao a Akrilni stol, koji će jasno istaknuti ured sa svojim modernim oblicima. (od Katiedid)

svjetleći-akrilni-stol-moderan dizajn

Svjetlosni Akrilni stol Von von Fürstenberg jednako je impresivan svojim vatreno crvenim i ružičastim akcentima te dizajnom inspiriranim maskom automobila. Ako niste ljubitelj prozirnog namještaja, ovaj stol možete odabrati i u neprozirnim crnim, bijelim ili mat nijansama poput dima ili bronce.

led-akril-stol za blagovanje-žuto-proziran

Još jedan sjajan komad s neonskim detaljima je stol za jelo Ice akril. Neka vas ne zavara njegova funkcija stola za blagovanje, jer radi jednako dobro kao i Akrilni stol a može se koristiti i kao konzolna tablica. Noge ovog stola dostupne su i u plavoj, ružičastoj ili crvenoj boji.

Akrilni namještaj za spavaću sobu

Luctie-desk-akril-prozri-kroz-ideju

Lucite je robna marka prvog akrila, koji je prvi put proizvela DuPont Chemical Company 1930 -ih. Svi komadi lucita izrađeni su od akrila, ali ne nazivaju se svi akrilni komadi lucitom. Drugi nazivi akrila su Plexiglas i Perspex. Lucite se u početku koristio za izradu ratnih materijala 1940 -ih, ali su njegov izgled kasnije primijetili i modni dizajneri i dizajneri namještaja.

Lucite stol ispod spaja ljepotu akrilnih nogu s sjajem lakirane ploče stola. (od Tarnish & Šljokice)

Lucite-Desk-by-Amanda-Nesbit-dizajner

U uredu dizajnerice interijera Amande Nisbet nalazi se Lucite Akrilni stol iz Plexi-Crafta fokus bez krađe pogleda na šarenu zidnu umjetnost. (od Lonnyja)

Lucite – akrilni stol

Plexi-and-Lucite-desk-design-home

Sljedeći Lucite stol također je iz Plexi-Crafta i ilustrira svestranost tvrtke. Sastoji se od kombinacije tradicionalnih i modernih stilova, može se konfigurirati tako da odgovara željama vlasnika. Na primjeru fotografije koristi se kao toaletni stolić. (iz skice 42)

kreativni-dizajn-interijer-ideja-dnevni boravak

Sljedeći primjer Lucite stola zapravo je konzolni stol, ali zamislite ga kao Akrilni stol prije. Mekana, ali elegantna uredska stolica može pružiti kontrast, ali i udobnost. (od M. Design Interiors Inc.)

Dizajn stol od stakla i lucita

I u ovom slučaju robusna snaga stakla osigurava vam najvažnije Akrilni stol. Ovaj komad sastoji se od Lucite nogu i staklene ploče. (s AtlantaHomesMag.com putem Decorpada)

Dizajn kućice od lucita i stakla

Ako je staklena ploča ekstra debela, postiže se glamurozan učinak, osobito ako je zanimljiv, geometrijski okvir kao stopala dio dizajna. (od Modern 24/7)

Lucitni i stakleni stolovi

Vintage-stol-lucit-i-staklo-žuta-stolica

Sljedeći primjer izrađen od Lucita otvara čaroban vintage izgled kombiniranjem stakla i akrila iz 70 -ih s tamnim rubovima za šik retro izgled. (autor Janel Holiday Design)

Vezano za Akrilni stol nema pravila za veličinu ili stil. Odaberite komad namještaja koji odgovara vašim željama i potrebama. Ako je soba malo manja, razmislite o konzolnom stolu kao stolu. Ako prostor nije problem, možete odabrati i veliki blagovaonski stol i uživati ​​u prostranom radnom prostoru koji nudi. Odvažite se na to i razmislite o šarenoj varijanti ili onoj koja kombinira akril i druge materijale, poput laka i stakla. Bez obzira tražite li uglađen ili oštar izgled, zasigurno ćete ga pronaći Akrilni stol Pronaći.