Kosa i frizure

Učinite slatko updo sami s punđom i efektom

Natalia Borges updo s punđom -criss-cross-punđom

Ovom slatkom Gore s punđom i sami napravite zanimljiv zavoj, prvo što trebate učiniti je napraviti gornju polovicu svoje obične, klasične punđe. Zatim podijelite donji dio kose na dva dijela. Uzmite jedan dio u suprotnom smjeru, omotajte ga oko punđe i pričvrstite ga iglama. Ponovite isto s drugim dijelom tako da se križa s prvim. Time je vaša nadogradnja gotova. Posebno je prikladno za tinejdžere koji odlaze na zabavu. Frizuru možete ukrasiti i isječcima za cvijeće ili drugim lijepim priborom koji možete pronaći kod kuće i koji ide uz vašu haljinu. Zabavite se s stylingom i na zabavi!

Updo s punđom – upute

Updo s cross top efektom punđe

Nadamo se da ćete uživati ​​u isprobavanju Gore s punđom i bili bismo oduševljeni ako biste nam mogli pokazati svoju gotovu frizuru. Najljepše će biti dodano u ovaj članak, a svi ostali će biti objavljeni na našoj stranici na Facebooku.

Frizura Natalije Borges

updo-punđa-prekrižena-kosa-Natalia-Borges

U gornjim uputama možete vidjeti kako možete sami napraviti ovu frizuru. Prvo stvorite frizuru s punđom od gornjih komada kose. Zatim podijelite donju kosu na pola i ukosajte je u punđu tako što ćete omotati pramenove oko nje i popraviti ih isječcima.

Isprobajte topknot na zatiljku – labavo zavežite i pustite da pramenovi prirodno padaju

Vezati-a-kosu-čvor-u-vratu-upute-cross-učinak

Ova ideja djeluje na sličan način, samo što s iznimkom dva pramena na rubu, ostatak kose oblikujete u punđu. Zatim upotrijebite dva pramena tako da ih pričvrstite unatrag po punđi kose.

Lagano napravite punđu nisko na vratu – pleteni element kao vrhunac

ležeran-punđa-vrat-križan-učinak

Iste pramenove možete koristiti još učinkovitije ispreplićući ih po želji pa ih tek onda pričvrstite na frizuru s punđom. Cijela frizura trebala bi biti lijepa i ležerna. Bez obzira na to, ideja bi također izgledala vrlo elegantno u obliku elegantne i strože varijante.