Kosa i frizure

Napravite vlastite frizure za maturu – 17 jednostavnih ideja s uputama

Maturske frizure-uradi sam-upute-vntage-valovi-pinup-djevojka

Komplicirane, pretjerane frizure nisu ni blizu trendu. Stilisti se oslanjaju na ležerne frizure i njegovanu, sjajnu grivu koja pada što prirodnije i nije “betonirana” lakom za kosu, kako izgleda 60-ih. Idite na autentičan izgled i isprobajte neki od naših Maturske frizure slobodna vremena. Nudimo pregled 15 ideja i jednostavnih uputa.

Napravite vlastite frizure za maturu – maštovite nadogradnje

Frizure za maturu-uradi sam-upute-gore-radi-riba sijeda-kosa srednje duljine

Up-do je vrsta nadogradnje koja je vrlo prirodna i labavo vezana. Ne postoje precizna pravila o tome kako se kosa postavlja i veže. Frizerski stilisti puste mašti na volju i iznenade zamršenim, ali istovremeno ležernim frizurama koje možete i sami imitirati.

Napravite vlastite frizure za maturu – Učinite to s pletenim detaljnim uputama

Maturske frizure-uradi sam-upute-up-do-pletenice-kosa srednje duljine

Up-dos karakteriziraju više uvrnutih i valjanih niti vezanih na stražnjoj strani glave. Preporučljivo je koristiti bobby igle i kravate za kosu slične boje s kose. Traži se prirodan izgled, pa bi bilo zbunjujuće ako ‘zatvarači’ ostanu vidljivi.

Pletenica od riblje kosti Upute za ležeran, poništen izgled

Upletena kosa – 11 originalnih frizura s pletenicama s uputama

Frizura za vjenčanje: 35 ideja za različite duljine kose

Napravite vlastite frizure za maturu – Up -do sa upletenim i valjanim pramenovima

Maturske frizure-uradi sam-upute-gore-uradi-kosu srednje duljine

Žene diljem svijeta vole jednostavne nadogradnje prije svega jer su vrlo raznolike, prikladne za svaku prigodu, ali i za svakodnevni život te na kraju – pogodne su za sve duljine kose. Isprobajte ova tri sjajna poboljšanja za kosu srednje duljine.

Napravite frizure za maturu sami – video upute

Napravite vlastite frizure za maturu – Princess Up -DoMaturske frizure-uradi sam-upute-princeza-gore-radi-dugu kosu

Svaka djevojka s dugom kosom sanja o frizuri princeze, zašto onda uopće postoji duga kosa? Postoje brojni načini na koje možete oblikovati dugu grivu, nema ograničenja. Teško je zamisliti da svoju dugu kosu možete i sami učiniti vrlo uspješnom. Pogledajte video vodič!

Učinite princezu Up -Doo sami – video upute

Napravite Aabiball frizure sami-upute korak po korak

Prom-frizure-uradi sam-upute-gore-radi-dugu kosu

S updos -ovima ili onima s pigtailima, izgleda posebno lijepo kad je kosa istaknuta. Budući da naglašavamo specifičnu strukturu, umjetnost upletanja u kosu zaista je vidljiva i lijepa. Okom se jasno mogu vidjeti različiti smjerovi valjanih i uvijenih niti.

Učinite nešto uzgor uz pomoć nekoliko malih vezica za kosu

Prom-frizure-uradi-sam-upute-gore-do-koraci-duga kosa

Još jedna prednost nadogradnje je ta što frizura izgleda prirodno voluminozna. Naš savjet: naravno da možete zadirkivati ​​jedan ili drugi pramen, ali nemojte pretjerivati. Upotrijebite sprej s dodatnim sjajem da biste ga učvrstili, u protivnom će zbog ‘normalnog’ izgledati kosa dosadno.

Napravite vlastite frizure za maturu – nadogradnje s puno volumena

Prom-frizure-uradi sam-upute-updo-princeza-rasteže

Akcenti i pribor za kosu mogu se uključiti u up-dos. Romantično cvijeće, ukosnice s kristalima ili češalj za kosu za ekskluzivan dodir daju frizuri djevojački izgled i malo glamura.

Napravite vlastite frizure za maturu – Up -do s jedne strane s upletenim pramenovima za dugu kosu

Prom-frizure-uradi sam-upute-bočno-gore-radi-romantično

Nadogradnje i druge nadogradnje koje su vezane nisko na potiljku ili na jednoj strani postižu lagani vintage šarm. Izgledaju vrlo elegantno i posebno se dobro slažu s haljinom klasičnog kroja i siluete. Sjajan primjer predstavljen je na gornjoj slici.

Napravite vlastite frizure za maturu – neuredan francuski uvitak za kosu srednje duljine

Prom-frizure-uradi sam-upute-neuredan-francuski-twist

Frizure s francuskim uvijanjem vrlo su moderne i ažurirane, pogotovo ako ne izgledaju previše ‘uredno’. Zadirkujte kosu i, kad je uvijete, zavežite je iglama u boji kose i postavite lakom za kosu. Koji će mali pramenovi dodati slatki dodir izgledu, ali previše će učiniti da vam glava izgleda “čupavo”.

Napravite vlastite frizure za maturu – za dugu, kovrčavu, divlju kosu

Prom-frizure-uradi-sam-upute-duga kosa-kovrčava

Duga i kovrčava kosa može biti pravi izazov za oblikovanje. Naš savjet je podijeliti kosu na sektore i tako je obraditi. Umjesto laka za kosu ili pjene za kosu, upotrijebite ulja za kosu koja im daju sjaj i elastičnost.

Napravite vlastite frizure za maturu – neuredna punđa

Prom-frizure-uradi sam-upute-rep-up-do-kosa srednje duljine

Nastavljajući s ‘neurednim’ izgledom – svežite kosu u rep nisko na potiljku i prethodno zadirkujte malo vrh glave, a zatim uvijte rep i omotajte punđu. Neka vam mali pramen slobodno pada oko lica.

Napravite vlastite frizure za maturu – vintage štih za kosu srednje duljine

Prom-frizure-uradi sam-upute-berba-šiške-jednostavno

Vintage izgled u stilu 50-ih posebno je pogodan za žene sa srednjom kosom. Mogu se lako oblikovati u valovima s velikim valjcima za kosu. Nacrtajte srednji razdjeljak i uvijte šiške na jednu stranu te ih učvrstite pribadačom.

Napravite vlastite frizure za maturu – pletenica kao traka za glavu

Prom-frizure-uradi sam-upute-vintage-volume-šiške

Korištenje pletenice kao trake za glavu uvijek je dobra ideja za djevojačku frizuru. Unosi frizuru u šik i šarm. Posebno dobro izgleda što šiške odvaja od ostatka kose i istovremeno ih veže.

Napravite vlastite frizure za maturu – farmerski vijenac za boho štih

Prom-frizure-uradi-sam-upute-vijenac za farmera-jednostavno-lagodno

Seljački vijenac jedna je od najpopularnijih frizura za mlade žene. Pruža svježu boho notu u vašoj kosi i izvrsno se slaže s ljetnom odjećom. Prirodna i nenametljiva, ova frizura zaista pokazuje vaše lijepo lice. Oslonite se na prirodnu šminku s naglascima.

Napravite vlastite frizure za maturu – pletenica u kosi

Prom-frizure-uradi sam-upute-pletenice-kosa srednje duljine

Upletena kosa srednje duljine nije laka stvar. Obično nedostaje duljine i pletenice ne mogu doći na svoje. Mali trik uklanja problem. Podijelite kosu na dvije i ispletite dvije pletenice koje ćete na kraju svezati u jednu sa strane. Trik je u tome što, kad spojite dvije pletenice, ovo ih ‘sašije’ koncem.

Napravite vlastite frizure za maturu – neuredne pletenice od riblje kosti za dugu kosu

Prom-frizure-uradi-sam-upute-pletenica-duga kosa-bočno

Predstavite svoju dugu grivu s ‘neurednom’ pletenicom sa strane i dodajte ukras za kosu s kristalima za više glamura. Frizure vezane na jednu stranu najbolje izgledaju uz odjeću s golim ramenima. Tako smo lijepu žensku liniju vrata i ramena vrlo diskretno stavili u scenu.

Učinkovit pribor za kosu kao naglasak za jednostavnu frizuru

Prom-frizure-uradi sam-upute-pribor za kosu-kosa srednje duljine

Jednostavnu frizuru unosite raznolikost ako u kosu zalijepite ukusan ukras za kosu. Pronađite vezu između oblikovanja kose i dizajna nakita.

* Cijele upute s videozapisima možete pronaći na sljedeći način ovdje i ovdje Pronaći