karneval

Kostim Sailor Moon za mlade i stare – upute i savjeti

Lik iz kostima Sailor Moon

Jedna od serija crtića koju svi znaju od djetinjstva je Sailor Moon. Pure Nostalgia japanska je anime serija za sve rođene između 1980. i 1995. godine. Televizijska serija jedna je od međunarodno najpopularnijih i najuspješnijih animea u zapadnom svijetu. Kostim Sailor Moon dobra je ideja za Mardi Gras, Halloween, Mardi Gras ili čak za tematsku zabavu. Vrlo je prikladan i za žene i za djevojčice. U nastavku otkrivamo kako sami možete sastaviti uspješan, umjetnički izgled s mnogo detalja.

Kostim Sailor Moon za žene

Kostim Sailor Moon -umjetna krila-lijepa

Osim serija manga, tu je i film, igre i mjuzikli temeljeni na japanskom stripu o mangi. Adaptacije su posebno popularne kod djevojčica jer je glavni lik školska djevojka. U radnji se postupno prisjeća svog identiteta i shvaća da je zapravo moćna mjesečeva princeza. Ona i njezini prijatelji imaju čarobne moći i nazivaju se mornarskim ratnicima. Štite zemlju i mjesec od kraljevstva tame i bore se za ljubav i pravdu protiv zla.

Napravite kostim Sailor Moon sami

Sailor Moon kostim-napravite sami odjeću-jednostavno

Kostim Sailor Moon izvrsna je ideja za žene koje bi se željele pojaviti djevojački i ženstveno na karnevalu i zabavi za Noć vještica ili na karnevalu ili cosplayu. Sastavljanje je vrlo detaljno i stoga naporno pa vam je potrebna dobra priprema. Tipična mornarska haljina koju bezbrižna školarka obično nosi uključuje mnoge dodatke i pribor, kao i razigranu frizuru. Nerealno velike oči možete postići s nekoliko make-up trikova koje otkrivamo na dnu članka. S ljubavlju prema detaljima rezultat je cjelovit, učinkovit izgled inspiriran stripom iz mange.

Self -made kostim Sailor Moon

Kostim Sailor Moon-tinker-uradi-sam-uradi-sam

Sada počnite s odjećom Sailor Moon. To uključuje lijepu, kratku mornarsku haljinu koja manje -više podsjeća na školsku uniformu. Sastoji se od plave nabrane suknje, bijele bluze s mornarskim ovratnikom i crvene mašnice na koju je pričvršćen čarobni broš. U crtiću mjesečeva princeza ima drugu posebnu odjeću kada se pretvara u Super Sailor Moon. Ovo je sjajnije, uglavnom dizajnirano u bijeloj boji i ukrašeno akcentima u duginim bojama.

Detaljan kostim Sailor Moon

sailor-moon-costume-make-yourself-accessories-details

Kostim Sailor Moon dovršen je samo ako su uključeni svi dodaci i pribor mjesečeve princeze. Bijele rukavice do lakta, crvene gležnjače, tijara s čarobnim kristalom, broš i metamorfozni štapić neki su od važnih predmeta koje mjesečeva princeza posjeduje. Uz malo vještine i kreativnosti, sve se to može kopirati ili čak petljati sa sobom.

Kostim Sailor Moon: cipele

mornar-mjesec-kostim-cipele-crvene-čizme-balerine

Ako u vašem ormaru ne leže crvene gležnjače, tada za kostim Sailor Moon možete koristiti i ravne balerinke u crvenoj ili tamnoplavoj boji. Bez obzira koje cipele uzeli, ukrasite ih mjesečevim znakom koji ste prethodno izradili od žutog kartona ili čvrstog materijala. Alternativno, možete kombinirati crvene rukavice s cipelama u istoj boji.

Kostim Sailor Moon: pribor

mornar-mjesec-kostim-detalji-pribor-nakit

Kao što je već spomenuto, Sailor Moon ima mnogo dodataka koji čine nepogrešiv izgled. To uključuje lunarni štapić, tijaru ukrašenu čarobnim kristalom, naušnice s mjesecom i zvijezdom, broš koji mjesečeva princeza nosi na haljini ili ogrlici i priboru za kosu. Možete ih oponašati i sami stvarati maštovite stvari.

Tinker Sailor Moon pribor i pribor sami

mornar-mjesec-kostim-uradi-sam-tinker-pribor-nakit

Većina pribora kao što su mjesečev štapić, naušnice i broš mogu se relativno lako izraditi od gline za modeliranje (Fimo). Alternativno, na internetu možete pronaći plastičnu igračku ili je sastaviti iz različitih dijelova i obojiti. Tijara (ili dijadema) s čarobnim kristalom vrlo je slična traci za glavu, pa je možete dizajnirati poput trake za glavu.

sailor-moon-kostim-pribor-detalji-akcenti

Za ostale dodatke, poput školske torbe koju Sailor Moon često nosi sa sobom ili bijelih rukavica do lakta, rabljene stvari mogu se preoblikovati i ukrasiti tako da odgovaraju temi.

Kosa Sailor Moon – napravite sami svežinje

mornar-mjesec-kostim-kosa-frizura-uradi sam

Sailor Moon ima dugu plavu kosu i njezina je frizura, kao i sve ostalo, vrlo slatka i tipična Manga. Dio kose je svezala u dvostruke punđe, jednu s desne i jednu s lijeve strane, na vrh glave, a ostatak je ostavila otvorenim. Gornji čvorovi ukrašeni su s dva velika, okrugla kristala.

Perika za kostim Sailor Moon

mornar-mjesec-kostim-perika-svemirske punđe

S kratkom kosom ili ako nije dovoljno dugačka, perika dobro dođe ili možete dodati dijelove kose ili ekstenzije. Na taj način možete, na primjer, samo uvrnuti gornji čvor, a zatim ga pričvrstiti ukosnicama za vrh glave. Ne zaboravite da se svaka perika može oblikovati tako da savršeno pristaje željenom izgledu.

Ideje za šminkanje Sailor Moon

ideje za šminkanje kostima sailor moon

Vrlo dobar make-up dio je svakog uspješnog karnevalskog izgleda. Sailor Moon je manga i kao takve su nerealne velike oči i mala nadutost vrlo tipični. To dočaravate uz pomoć tehnike šminkanja.

Šminku za oči manga napravite sami

sailor-moon-kostim-make-up-eyes-manga

Najvažnija stvar kod Mange su njihove nevjerojatno velike oči. Učinak možete postići lažnim trepavicama i šminkom. Izvanredna stvar u ovoj tehnici šminkanja je, prije svega, to što su dlačice umjetnih trepavica pričvršćene i na gornji i na donji kapak. Na dnu je kosa fiksirana nekoliko milimetara ispod stvarnog kapka. Osim toga, oko se povećava sjenilima u neutralnoj boji, sivoj ili svijetlosmeđoj i bijeloj te se tako modelira. Kontaktne leće upotpunjuju izgled.

Kostim Sailor Moon za djecu

sailor-moon-costume-girl-little-outfit-look

Ne samo žene bi htjele kostim Sailor Moon, već i male i velike djevojčice. Učinkovit izgled nije lako sami dizajnirati, ali na kraju je impresivan i iznimno privlačan. Vi ili vaša kćerkica sigurno nećete proći nezapaženo.

Kostim Sailor Moon za velike i male djevojčice

mornar-mjesec-kostim-djeca-djevojka-mala-haljina

Kostim Sailor Moon za odrasle

mornar-mjesec-kostim-djevojke-djevojke

Nakon što Sailor Moon shvati da je ona zapravo moćna mjesečeva princeza, postupno upoznaje ostale Mornarske ratnike: Merkur, Mars, Jupiter i Veneru. Oni su zaštitnici planeta u svemiru i svi se zajedno bore protiv zla. Kostimi ratnika mornara razlikuju se po boji i izvrsna su ideja za partnerski izgled djevojaka koje se žele zajedno pojaviti na zabavi.