Ideje za tetovaže

Svemirske tetovaže: značenje i zapanjujući dizajn na prvi pogled!

Trendovi tetovaža za ovu godinu raznolikiji su i raznolikiji nego ikad. Od motiva filigranskih cvjetova do malih tetovaža sa značenjem do ogromnih umjetničkih djela po leđima – za svakoga se nađe ponešto. Na društvenoj platformi “Pinterest” potraga za geometrijskim svemirskim tetovažama ove se godine povećala za punih 267%. Većina dizajna prikazuje planete, zvijezde, čitav Sunčev sustav, kao i mnoge druge umjetničke simbole poput horoskopskih znakova. Bez obzira koji motiv odabrali, krajnji rezultat uvijek ostavlja bez daha i lijep je. U ovom smo članku za vas sastavili neke od najljepših ideja za svemirske tetovaže. neka se nadahne!

geometrijske svemirske tetovaže motiv tetovaže podlaktice za žene

Općenito, prostor je uvijek povezan s nečim pozitivnim, čarobnim i zagonetnim. Ako su vam planeti nešto posebno ili vas zanima astronomija i duhovna simbolika, onda je prostor za vas prekrasan motiv tetovaža. 

Prostor kao motiv tetovaže – koje značenje stoji iza njega?

geometrijske tetovaže trendovi žene tetovaže podlaktice

Značenje tetovaže prvenstveno ovisi o nositelju. Za neke bi prostor mogao biti simbol nade i ljubavi, a za druge moć i snagu. Međutim, tetovaža ne mora nužno imati duboko značenje – jer prostor je također jednostavno vrlo estetski i lijep motiv koji zaista privlači poglede.

Geometrijske svemirske tetovaže

Dizajn tetovaže podlaktice za žene tetovaže geometrijskog prostora

U astrologiji se često pretpostavlja da možete puno naučiti o nečijem karakteru ako je određeni planet bio u odgovarajućoj konstelaciji u mjesecu rođenja. Osjećate li da vas posebno privlači određena planeta i vjerujete da se uklapa u vašu osobnost? Tada bi se ovo moglo koristiti kao prekrasna inspiracija za vašu svemirsku tetovažu.

Na kojim dijelovima tijela motiv dolazi do izražaja?

geometrijske svemirske tetovaže akvarel tetovaže trendovi žene

Najbolje kod svemirskih tetovaža je to što, ovisno o dizajnu i veličini, mogu izgledati prekrasno na bilo kojem dijelu tijela. Veliki, šareni dizajn u realističnom ili modernom 3D stilu najbolje se može pokazati na primjer, na ramenu ili leđima. Dok su tetovaže manjeg geometrijskog prostora prikladnije za podlakticu ili zapešće.

Sunčev sustav kao motiv tetovaža za leđa

Tetovaže iz svemira Značenje tetovaža na leđima Žene

Planeti i Sunce fasciniraju ljude tisućama godina, jer je ipak Sunčev sustav odgovoran za činjenicu da bi život uopće mogao nastati. U mnogim kulturama svemir ima duhovnu i vrlo pozitivnu simboliku i stoga ne čudi što su svemirske tetovaže postale toliko popularne.

realističan stil tetovaže podlaktica planete tetovaža motiv tetovaža

Ono što je zaista sjajno kod svemirskih tetovaža je to što mogu birati između stotina različitih dizajna. Bilo da je to nešto jednostavno i jasno poput malog mjeseca na zapešću ili detaljne tetovaže u realističnom stilu – sve ovisi o vašem ukusu.

Planine tetovaža male podlaktice geometrijske tetovaže trend

Nema apsolutno nikakvih ograničenja za vašu maštu pri dizajniranju vaše svemirske tetovaže. Budite kreativni i dodajte više detalja i motiva kako biste tetovaži dali dublje i još osobnije značenje. Ruže ili drugo cvijeće dodaju ženstven i romantičan dodir. Planinska tetovaža nedavno je postala jednako popularna i može se vrlo lijepo kombinirati s prostorom.

Značenje tetovaže svemirske tetovaže planete podlaktice

Mnogi ljudi izbode cijeli Sunčev sustav. Sunce kao tetovaža stoji prije svega kao nada i trebalo bi prenijeti pozitivnu moć na korisnika. U astrologiji to znači ponos, hrabrost, samopouzdanje, vitalnost ili također svjetlo i sreća.

Još prekrasnih ideja i inspiracija za svemirske tetovaže

Motiv tetovaža solarnog sustava male tetovaže na podlaktici za žene

Volite li putovati i želite uvijek iznova otkrivati ​​svijet? Ili se smatrate sanjarom ili avanturističkom osobom? Tada je ovaj dizajn tetovaže vjerojatno jedan od najboljih načina da ovo ovjekovječite na svojoj koži. U svemiru postoji nešto čarobno i zagonetno, a ono uvijek ima pozitivno značenje.

Mandala tetovaže što znači motiv svemirske tetovaže podlaktica

Bez obzira na to odlučujete li se za veliki i detaljan ili mali dizajn, preporučujemo da odaberete umjetnika tetovaža koji već ima iskustva na tom području.

Tražite ideje za male tetovaže? Prostor izgleda tako nježno i još uvijek potpuno oduzima dah i djeluje kao tetovaža na zglobu!

Male svemirske tetovaže motivi tetovaža zapešća za žene

Tetovaža ruže simbol je ljubavi i života, a u kombinaciji s elementima iz svemira vrlo je popularan motiv za žene.

Ručna tetovaža žene ruže tetovaža značenje

Jeste li ikada sanjali da postanete astronaut ili ste to zapravo po zanimanju? Ovjekovječite svoju strast na svojoj koži integriranjem malog svemirskog broda u dizajn.

Male tetovaže sa značenjem za žene značenje motiva tetovaže planeta

Bez obzira na to je li velika ili mala, crno -bijela ili u bojama – motiv tetovaže uvijek odiše pozitivnom i zaštitnom snagom.

male tetovaže sa značenjem ideje za tetovažu ženske podlaktice

Ne čudi nas što su astronauti i planeti među najpopularnijim motivima tetovaža.

Tetovaža astronauta u stroju za tetoviranje podlaktice u realnom stilu

Pokažite svom partneru da vam misli na cijeli svijet odlučivši se za slatku tetovažu u paru.

Ideje za tetovažu partnera podlaktica motiv tetovaže male planete

Nježno cvijeće na lijep način upotpunjuje dizajn tetovaže. 

Dizajn tetovaža podlaktice žene male tetovaže sa značenjem