Ideje za božićne ukrase

Ukrasite za Božić ukrasom od vrbovog vijenca – atmosferske ideje

vrbov vijenac deco božićno ukrašavanje ideja upute jele zeleno cvijeće

Ako želite ukrasiti kuću za Božić, postoje razne mogućnosti. Od jednostavnih ukrasa do adventskih vijenaca do atmosferskih ukrasa za prozore i stolove, u načelu se može koristiti sve što stvara pravi božićni ugođaj. Danas vam želimo dati primjer božićnog vijenca i, točnije, ukrasa s vrbovim vijencem. Vijence od vrbe možete jednostavno kupiti gotove. Postoje jednostavni modeli koje sami možete ukrasiti za Božić, kao i gotovi modeli. Ukrašavanje je još zabavnije ako sami zavežete vijenac od vrbe i dizajnirate ga tako da se slažete, ne slažete se? Stoga, ako želite sami izraditi vijence za vrata od prirodnih materijala i prikazati ukras od vrbovog vijenca, u tu svrhu možete upotrijebiti upute za povezivanje u ovom članku i nadahnuti se primjerima za projektiranje vijenca. Napravite jedinstveni božićni ukras po svom ukusu!

Ideje za ukrašavanje vijenca od vrbe za oponašanje

wwlow wreath deco uputstva sami napravite pletenicu kravatu ukrasite za Božić

Vijenac se može isplesti, kao i zamotati i vezati. Posebno je lako raditi s vrbovim granama jer su elastične i mogu se saviti bez ikakvih problema. Iz tog razloga, vijenci od vrbe obično se također omotaju, jer to nije samo brzo, nego nisu potrebni dodatni materijali poput žice da bi se držali na mjestu. Čak i početnici mogu bez problema vezati vijenac od grančica. Kao mjeru opreza, za početak možete postaviti i žicu, kojom možete dodatno popraviti grane.

deco božićni vrbov vijenac inspiracija zimske pahulje jednostavne

Počnite s granom i zavežite je u krug (možete početi s nekoliko odjednom). Promjer možete odabrati sami. Zatim jednostavno omotajte izbočene vrhove oko istog kruga. Zatim uzmite sljedeću granu vrbe i omotajte je također oko vijenca. Pokrenite ovaj pomak na kraju prve grane. Zatim ponovite cijelu stvar s onoliko grana vrbe koliko želite. Što više grana upotrijebite za ovaj ukras od vrbovog vijenca, vijenac na vratima bit će deblji. Dakle, ovisi samo o tome što želite postići. Ako za Božić želite ukrasiti vijencem za vrata, već imate osnovu. No prije nego nastavite, odrežite sve izbočene krajeve škarama.

Ukrasite vijenac od vrbe sami

vrbov vijenac ukras crveno cvijeće borovi češeri za božić ukrašavaju maca vrba

Kako bi gotovi, uvezani ili omotani vijenac na vratima postao doista božićni, potrebno ga je dodatno ukrasiti. I ovdje je izbor nevjerojatno velik. Može se koristiti sve, od domaćih ukrasa od papira, filca ili drveta do umjetnih bobica, lišća i cvijeća. Ako želite božićni ukras izrađen od prirodnih materijala, umjesto toga upotrijebite jelovo jelo, šišarke ili bobičasto voće, koje čak možete i sami sakupiti u šetnji.

Ukrasite ulaz u kuću za Božić

vrbov vijenac deco božićni ukras jednostavna moderna minimalistička bijela siva

Ukrasom od vrbovog vijenca ne možete samo ukrasiti velike prozore za Božić, već i ulazna vrata ili zid u prostoriji. Bez obzira za koje područje ih koristite, božićni izgled je naravno poželjan! Bijela boja može se koristiti vrlo jednostavno. Ako želite ukrasiti vijenac od vrbe u bijeloj boji, ne možete koristiti samo boju u spreju, već i umjetni snijeg, koji se također koristi za slike prozora. Gotovi pleteni vijenac tada se jednostavno prska njime.

Grane ne moraju nužno biti savršeno prekrivene bojom. Ako je umjesto toga nepravilna, stvara rustikalni efekt koji čini božićne ukrase još privlačnijima. Sličan učinak možete postići i ako boju premažete božićnim vijencem kistom. Ako imate dovoljno grančica vrbe za izradu mnogih vijenaca, možete samo malo eksperimentirati dok ne dobijete željeni rezultat.

Napravite vlastite vijence za ukrašavanje s elementima božićnog ukrasa

deco willow wreath christmas scandinavian modern stars jednostavno

Ovdje možete vidjeti lijep primjer ukrasa od vrbovog vijenca za koji su korištene samo zvijezde. Oni se jednostavno distribuiraju na božićnom vijencu i stvaraju relativno minimalistički ukras koji pristaje svakom stilu namještaja i savršeno pozdravlja svakog posjetitelja. Također se mogu ugraditi vilinska svjetla na baterije ili možete koristiti bilo koje druge zimske i božićne figure.

deco božićni vrbov vijenac božićni vijenac kućni ulaz božićna dekoracija ideja

Ovaj je vijenac, na primjer, također vrlo jednostavan projekt. Kao ukras od vrbovog vijenca korištene su samo male jelke koje su bile učvršćene iznutra. Dakle, ne mora uvijek biti nešto komplicirano. Na isti način mogu se koristiti i češeri ili Djed Mraz.

deco willow wreath božićno božićno drvce ukrasi baubles ukrasiti jednobojno bijelo crno

Ili kako bi bilo da ukrasima dodate nekoliko kuglica božićnog drvca? Oni mogu pokriti cijeli božićni vijenac ili samo dio i biti odabrani u bilo kojoj boji. Također ne moraju nužno imati klasični okrugli oblik. Poznato je da su ukrasi za božićno drvce dostupni i u drugim lijepim oblicima. Samo budite kreativni i stvorite savršen ukras za Božić, koji je također domaći.

deco willow wreath božićne bijele kuglice evergreen diy craft ideje

S takvim ukrasom od vrbovog vijenca ne samo da možete ukrasiti svoj dom za Božić. Želite li nekoga usrećiti, poklonite božićni vijenac. Primatelj je zajamčeno jako sretan i za Božić ukrasio vrata ili prozor vrbovim vijencem. Odlična stvar kod vijenca kao ukrasa je to što se može koristiti svake godine iznova. A budući da su varijacije kojima možete ukrasiti vrbove vijence za Božić toliko brojne, možete napraviti i novi model svake godine ako se opet osjećate kao popodne rukotvorina.

Ukrasite vijenac od vrbe za advent

deco willow wreath božićni adventni vijenac grane vrpca smeđe svijeće

Do sada smo govorili samo o vijencu za vješanje. Ali ne možete sami napraviti vijenac za vrata od elastičnih grana. Želite li stan za Božić ukrasiti ukrasom od vrbovog vijenca, zašto ne biste napravili adventski vijenac! U načelu ne radite ništa drugo osim s vijencem za vrata. Budući da su svijeće postavljene u sredinu, također morate paziti da odaberete dovoljno veliki promjer prilikom omotanja i vezivanja. Također možete ukrasiti prekrasnom vrpcom i drugim ukrasnim elementima.

Ukrasite sobu za Božić vijencem od grana po vašem izboru

deco christmas willow wreath crvena bijela vrpca kockasta jelka door wreath

Usput, ne samo vrbove grane izvrsne su za pletenje, navijanje i vezivanje. I druge vrste drveća imaju elastične grane koje se mogu koristiti. Tako možete koristiti i grane lješnjaka. Ako želite posebno kitnjast izgled, upotrijebite vrbu vadičep za ukras. Cijela stvar postaje egzotičnija s granama bambusa. Hoće li vam ovo drugo biti prikladno za božićno ukrašavanje vijenca od vrbe, stvar je ukusa. Bez obzira koje materijale odabrali, moguće su nebrojene kreativne ideje za božićne ukrase.