Garderoba i hodnik, dizajn i održavanje vrta

Stvorite raj u svom malom vrtu

nevjerojatan vrtni dizajn

Svaki vrt može biti izvor vrhunskog užitka, bez obzira na njegovu veličinu. A Mali vrt daje vam sve što je potrebno za izlazak i uživanje na svježem zraku i suncu. A najbolji dio je što su te zabave besplatne što je prije moguće Tvoj mali vrt su posadili. Kad posao obavite, dolazi trenutak da izvadite svoju omiljenu ležaljku i opustite se!

Japanska “Zen” ideja za dizajn vrta

dizajn japanskog vrta

Prednost od mali vrt je da je, nakon što uspostavite svoj izgled i dizajn, relativno lako održavati. Ne bojte se prilikom projektiranja svog malog vrta. Primjeri ovdje pokazuju fantastične stvari koje se mogu postići na relativno malom prostoru. vas Mali vrt, Kao i svaki drugi vrt, trebao bi uključivati ​​prostor za opuštanje i zabavu prijatelja. Mali veranda ili vrt zadovoljavaju ovaj važan zahtjev. Također morate biti u udobnim zasjenjenim područjima Tvoj mali vrt ako želite zadržati hladnu glavu kad sunce zagrije. Drveće pruža savršenu prirodnu hladovinu, ali ako nemate zrela stabla, vrlo dobra alternativa bila bi objesiti atraktivnu krošnju na područje koje želite. Alternativno, ako imate dovoljno prostora, možete izgraditi malu sjenicu.

Prekrasan dizajn terase u malom vrtu

Ideja za uređenje dvorišta u malom vrtu

Ako imate svoje mali vrt dizajna, morate uzeti u obzir koji dizajn odgovara raspoloživom prostoru i koju vrstu vrta. Ako imate vrlo naporan način života, vjerojatno ćete odabrati vrt s niskim održavanjem, osim ako poznajete nekoga tko će se brinuti o vama nakon vašeg vrta. Vrtovi s niskim održavanjem obično se postavljaju na čvrste strukture, a ne na složene zasade. Idealna inspiracija za ovo bila bi japanska  ‘Zen’ vrt, u kojem su biljke svedene na minimum. Značenje se tada stavlja na druge elemente poput vode i kamena. Zen vrt za opuštanje i meditaciju osmišljen je tako da jednom postane oaza mira i tišine.

Mali vrt s prekrasnim dizajnom

izvrsna ideja za uređenje vrta

Ako ste strastveni vrtlar i volite biljke, tada ćete izvući maksimum Tvoj mali vrt učiniti da se prepustite svojoj strasti. Nemojte samo gledati u tlo kako biste stvorili svoju sadnju. Stvorite različite razine s podignutim krevetima i velikim sadilicama. Ovo postaje vizualna dinamika za mene.svoj mali vrt Dodati. Razmislite o tome kako povećati visinu svoje opreme i eventualno upotrijebite samostojeće dijelove poput rešetki za definiranje vrtnih zona ili soba. Ako za njih nemate prostora, upotrijebite ukrasne sadilice obješene na zidove vaše kuće kako biste rastegnule svoje biljke prema gore.

Postoje beskrajne mogućnosti biti u osobnom raju Tvoj mali vrt za stvaranje, pa zašto čekati dulje, počnite ga dizajnirati.

autor Jaz

Podovi u vrtu – pločice i prirodno kamenje

Dizajn tla u vrtu

Ideja za dizajn malog vrta

Dizajn za mali vrt

Mali vrt s jezercem

mali vrt - izvrsna dizajnerska ideja

Mali vrt s drvenim podovima

Drveni podovi u malom vrtu

Dizajn kuće na drvetu u malom vrtu

Kuća na drvetu u malom vrtu

Mala vrtna oprema – vrt, ribnjak, bijelo prirodno kamenje

ideja za malu vrtnu opremu

Igranje s prekrasnim bojama u vrtu

deisgn vrt u boji

Ideja za dizajn labirinta

Ideja za labirint

 16 koraka za stvaranje japanskog vrta