Dizajn interijera

Unutrašnjost luksuznog stana u Pekingu kombinira dizajn ureda i kuće

Luksuzni stan u Pekingu dnevni boravak

Želite li interijer koji odgovara vašim pogledima i sklonostima bez žrtvovanja udobnosti? Zanimljiv Luksuzan stan u Pekingu nudi zanimljivo dizajnersko rješenje – dinamičan dizajn interijera stvara uzbudljivu atmosferu. To je stan iz snova za sve koji žele u potpunosti uživati ​​u životu.

Luksuzni stan u Pekingu impresionira dinamičnim dizajnom interijera

Interijer luksuznog stana

 U središtu projekta Luksuzan stan  je fleksibilna formacija, karakteristična za suvremeni dizajn interijera. Dinamičnom strukturom dominira zavojito bijelo stubište koje vodi na drugi kat. Elegantno bijelo stubište također ima važnu praktičnu funkciju – naime tematski dijeli stambeni prostor na dva – luksuzno privatno područje i elegantni ormar i konferencijsku sobu.

Luksuzni stan s praktičnim tlocrtom

Europska stropna rasvjeta za kuhinju

 Uz pomoć poluprozirnog ekrana stan se u samo nekoliko minuta može pretvoriti iz otvorenog dnevnog boravka u intimni obiteljski stan. Ova je metoda vrlo inovativna i nudi beskrajne mogućnosti dizajna. Elegantno dizajnersko rješenje za ovo Luksuzan stan Savršen je ne samo za glavni grad Kine, već i za druge velike gradove u svijetu.

Elegantan stan usred velikog grada

Uredski ormarić dom

Unutrašnjost ugodno iznenađuje s visokom razinom udobnosti u kombinaciji s nježnim pastelnim tonovima. the Luksuzan stan ima dvije spavaće sobe i dvije sobe za goste odvojene drvenim vratima. Za razliku od drugog dijela stana, kuhinja je namještena u europskom stilu, sa svime što ide uz nju – radna ploča i visoki ormari definiraju područje.

Luksuz i udobnost pod jednim krovom – luksuzan stan

žuta pregrada za sobu

Spavaća soba roditelja nalazi se nasuprot knjižnice, terasa je u blizini i nudi lijep prostor za opuštanje. Ovo stvara mirno područje u kojem možete raditi ili se opustiti bez smetnji. Shema boja također je odabrana kreativno – žuta, plava i bijela određuju naglaske, dok drveni podovi u cijelom stanu vizualno povezuju prostorije.

Dizajneri ZANAT uspjeli su vješto spojiti ured i stan pod jednim stropom – ova inovativna metoda gradnje svakako je cijenjena, osobito u velikim gradovima.

B. Angelov

Fotograf – Fang Zhenning

Zanimljiv krovni prozor u dnevnoj sobi

zelena sofa garnitura krovni stan

Sjajni drveni podni stan u Pekingu

sjajni-drveni-pod-stan-peking

Zavojiti strop u dnevnoj sobi

dnevni boravak sa zakrivljenim stropom

Zavojite drvene stepenice

zavojiti drveni stubišni stan

Kupaonica sa samostojećom kadom

Kupaonsko-samostojeći-zaslon za kadu

Klizna vrata od tamnog stakla

kupaonica s tamnim kliznim staklenim vratima

Kaktusi kao ukrasni stan u Beejingu

Kaktusi-Dekoracija-Apartman-Beejing