Dizajn interijera

Udobna drvena obloga iznutra od strane Bertram Architects

Sjajan spisateljski studio u Los Angelesu

Lookout-Residence-Bertram-Architects-am-hügel

Izgrađen pod bujnom, polutropskom vegetacijom, ovaj veličanstveni spisateljski studio ušuškan je u stjenovitu padinu. To je savršeno utočište za kreativnost. Interijer se temelji na vrlo udobnom i elegantnom Drvene obloge u dizajnu interijera. Gotovo monaška po svojoj jednostavnosti, kuća je festival drva iznutra i izvana.

Ugodna drvena oplata u spisateljskom ateljeu

Pisac-Atelier-Bertram-Arhitekti

Za oblaganje vanjštine odabrano je toplo, užareno drvo. To pomaže ujedinjavanju minimalističkog stila s prirodnim okruženjem. Iako strogo linearna, struktura se uklapa u svoju okolinu zahvaljujući raspoređenom rasporedu zgrada i terasa. Okolno lišće djelomično omekšava geometriju kuće.

Vidikovac s drvenim oblogama u shemi uređenja interijera

Lookout Residence bez bazena

U unutrašnjosti se minimalistički dizajn glatko nastavio u cijeloj kući. Dominantni fokus je na tome Obloge od drveta Unutra. To omogućuje vrlo ugodno i ugodno okruženje za stanovnike kuće. Namještaj postaje produžetak glavne strukture. Kreveti, ormari i radni prostor uredno su dizajnirani u drvenom interijeru. S istim mekim drvom kao i podovi postiže se tanak učinak. Kuća je oaza mira i opuštanja koja ima koristi od smirujućih svojstava drvenih obloga u dizajnu.

topla boja drveta

namještaj od toplog drveta

Zbog izvrsno povišenog položaja kuće, kroz velike prozorske otvore pruža se spektakularan panoramski pogled. U njima se može uživati ​​s pisačevog stola pa će nesumnjivo potaknuti kreativnost. Drvene obloge u unutrašnjosti također se proširuju na terasama. Nude daljnje mogućnosti za opuštanje i razmišljanje s osamljenog glavnog mjesta. Suvremeni materijali korišteni su kao kompliment drvenim oblogama u shemi dizajna. Beton i metal izvana ostaju bez ukrasa. Vaše unutarnje kvalitete uživaju u njihovom osnovnom stanju. Unutrašnjost kuće nudi jednostavnu neutralnu shemu boja kao pozadinu za bogatstvo drva. Akcentne boje rijetko se unose u drvene interijere poput jarke narančaste boje u kupaonici.

otvorena kuhinja povezana s dnevnim boravkom

otvorena kuhinja spojena na dnevni boravak

Ovo udobno skrovište pruža savršen bijeg zaposlenom piscu koji želi pobjeći od gnjavaže i prekida svakodnevnog života.

autor Jaz

Drvene obloge u kuhinji

kuhinja obložena drvom

neutralna shema boja u dnevnoj sobi

dnevni boravak neutralne boje

drvene obloge-drvene ploče-police

Blagovaonica s prekrasnim pogledom

Lookout-Residence-blagovaonica-prekrasan pogled

Stakleno stubište Lookout Residence

spavaća soba obložena drvom

Lookout-Residence-drveni-namještaj-kupaonica-dizajn

čarobna noćna rasvjeta

Lookout-Residence-Bertram-Architects-after-lighting

Lookout-Residence-panoramski-pogled-Los-angeles